Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • Mesterséges Geci: OMFG... azt hittem a "Bölcs Árnyék" és még millió meg egy nicken író futóbolond egyedül van. Miért... (2024.08.29. 00:23) Fehér lyuk.
  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2018.03.04. 16:21 futotuz

Élet.

Élet.

Míg a testünk elektromos anyagi tényező, addig a lelkünk és a szellemiségünk, a mi sajátságos, biológiai szintű mágneses adottságunk. Egy olyan biológiai szintű mágneses hullámunk, amelyiknek a hullámhossza képviseli a szellemiségünket, míg a frekvenciája, a lelkünket.

Mi magunk, a hullámhosszban meghatározható jellemünket tudjuk változtatni, a szellemiségünk folyamatos formálásával. Ezért a hullámhossz szerinti szellemiségünk, a mi relatív mentális adottságunk. Míg a frekvencia által biztosított lelkünk, az abszolút értékű mentális adottságunkat képviseli bennünk.

A „Túlvilág” című írásomban értelmezett halál során, felszabadul az életünk energiája vagyis, a lelkünk, az ő anyagi kötöttségéből. Mágneses hullám egységeként azonban, magával viszi a szellemiségünk hiteiben meghatározott jellemünket is. A kérdés csupán az, hogy milyen módon képes, sajátságos mágneses hullámként érvényesülni bennünk, a lelkünk és a szellemiségünk?

Szerintem a létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Az összetett szerkezetű elektromos anyagi minőségek képezik az objektív valóságot, míg az Univerzum mágneses alaphalmaza, az oszthatatlan alaptömegek teljes közegéből álló szubjektív, azaz belső valóság. Az objektív valóság részhalmazai, a szubjektív valóság alaphalmazából alakultak ki, és nyilvánultak meg. Így a szubjektív valóság mozgási, létezési teret biztosít, a benne megnyilvánult objektív valóság számára. Ezért, a mágneses alaphalmaz és az összetett elektromos anyagi részhalmazok között, folyamatos induktív viszony áll fenn.

Így minden összetett elektromos anyagi létezést, a mágneses alaphalmaz szervez induktív módon. A kozmikus szintű mágneses hullámai segítségével. Ezért az anyag minden lehetséges megnyilvánulása, rezgésnek minősül. A kozmikus szintű mágneses alaprezgés, valamilyen szintű elektromos tulajdonságú másodrezgésének. Az élettelen anyagi közegek, teljesen kiszolgáltatottak a kozmikus hullámokkal szemben. Amelyek „haladó” hullámokként, könnyedén átjárják az élettelen anyagi halmazok szerkezeteit, és folyamatos rezgésben tartják azok objektív alkotóelemeit.

Míg az élő anyagi testeknek, úgynevezett belső sajátrezgésük is van. Egyfajta belső mágneses állóhullámaik alakultak ki, amelyek főképpen, az anyagi testen belül aktívak. Ilyen módon, a kozmikus mágneses hullámok által fenntartott anyagi eseményekben, sajátságos módon vehetnek csak részt. Mert a kozmikus mágneses hullámok, és az életet biztosító belső mágneses hullámok, teljesen különböző anyagi eseményeket is irányíthatnak. Akár egymással ellentétes irányút is.

Az élőlények életvitele akkor egyszerűbb, ha a sajátságos életeseményeiket, a kozmikus hullámokkal szinkronban szervezik. Úgymond, a mágneses áramlással párhuzamosan. Mert az ellentétes rezgési irány, komolyabb erőkifejtést is igényel számukra. Olyan erőkifejtést, amely a lélekből, az élet energiából vagyis, az élőlény mágneses alapú sajátfrekvenciájából származik.

A nővények és az állatok, lélek által éltetett intelligens ösztönlények. Így az anyagi minőségeiket működtető kozmikus hullámok hullámhosszán, de saját frekvencián rezegnek, amíg élnek. Vagyis, csak lélekben „tudatosak”. Úgy is mondhatjuk, hogy ösztönlények. Ezzel szemben, az értelmes ember agyában, relatív elme működik. Azaz saját hullámhossz és saját frekvencia képezi, azt a mágneses hullámot az elméjében, amelyik a lélek és a szellem közös harmóniáját jelenti. Így a lelkünk pillanatnyi ösztönös tudatosságát, az szellemi gondolataink által, értelmesen ki is tudjuk fejezni.

Ez a mindenkori relatív szellemi tudatosságunk képezi a jellemünket. Azt a sajátságos mentális egyéniségünket, amelyik az élettapasztalataink által, folyamatosan formálódik, alakul, változik, az egész életünk során. Egészen a halálunk pillanatáig képes módosulni. Így az éppen pillanatnyi jellemünk határozza meg azt, hogy milyen módon viszonyulunk, a különböző szintű életeseményeinkhez.

Erőteret, mindig a mágneses alaphalmaz oszthatatlan alaptömegeinek a közege alakíthat csak ki. Így a mágneses erőtér, önmagáért beszél. Mert a mágneses tér mátrix alapú lineáris szerkezetében, egyenes irányban közvetíti az energia hatását, a mágneses hullámok frekvenciái által. De az összetett szerkezetű, anyagi szintű elektronok is, ugyanezt a mágneses alapközeget használják, az elektrosztatikus erőtereik kialakítására.

Azok az elektromos erőterek pedig, úgy jönnek létre, hogy az elektrosztatikus töltést nyert elektronok, magukhoz ragadják a hozzájuk közel álló oszthatatlan alaptömegeket a mágneses alaphalmazból, és azokból, őket követni képes erőteret alakítanak ki maguknak. Így az elektromos erőtérre, mindig az a jellemző, hogy hűségesen követik az elektronjaik forgó és keringő mozgásformáit. Vagyis, centrális mozgást végeznek az elektronjaik körül.

Ennél fogva, míg a mágneses erőtér lineáris szerkezetű, addig az elektromos tér, mindig centrális jelleget öltött „mágneses” teret jelent. Így a mágneses és az elektromos terekben fellépő erőhatások, óhatatlanul is egymás ellenhatásaiként jutnak érvényre. Ez, az induktív viszony lényege. Mert mindig megpróbálják egymás ellentétes mozgásformáit, a másik erőtérre erőltetni. Éppen a közös alaphalmaz egyensúlyának az elérése érdekében.

Ezért, különböző szintű elektromos tereket alkotnak az atomok elektronjai, a teljes atomi szerkezetek, az atomok által felépült molekulák, a molekulák révén kialakult sejtek, a sejtekből felépült szövetek, a szövetek által kialakított szervek, és a szervek összességeként érvényesülő teljes anyagi test is. De persze, különböző szintű elektromos teret képeznek a testünkön belül természetes életet élő baktériumaik és baktériumtelepeink is. Ezek a különböző rezgési szintek természetesen, rezgési hullámhosszban és frekvenciában is különbözhetnek egymástól.

Ezért, ezek a különböző elektromos rezgési szintjeink, az Univerzum szubjektív alaphalmazát képező mágneses térben, különböző mágneses frekvenciájú és hullámhosszúságú rezgésekre érzékenyek. Amelyekben a mágneses hullámok hullámhossz szerinti informatív értékei, és a frekvencia által közölhető energiaértékei, átadódnak és átalakulnak, a centrális rezgésű erőterek hullámhossz és frekvencia szerint értelmezhető elektromos erőhatásokká. Éppen a folyamatosan fennálló induktív viszonynak köszönhetően.

Vagyis, a mágneses információ, a mágneses energia hatására átalakul, átkonvertálódik, elektromos anyagi változásokban viszonyítható adatokká. Így a többsejtű, anyagi szintű életformákat többfokozatú, többlépcsős, azaz morfogenetikus mezőrendszer alakítja ki, és tartja működésben. Ez a morfogenetikus mezőrendszer, azért alakult ki ilyen lépcsőzetes módon, mert az Univerzum mágneses mezői is interdimenzionális jellegűek. Azaz, a kozmikus hullámok is lépcsőzetes módon alakultak ki. Így az Univerzum, többfokozatú mágneses mezőrendszere alapján működteti, induktív módon az anyagi valóságot.

Ha a lélek, az élet energiája, és az energia, a mágneses hullámok frekvenciája, akkor maga az élet, biológiai szintű frekvenciamoduláció. Ahol a lineáris módon terjedő kozmikus energia, a mágneses hullámhossz irányításának engedelmeskedve, centrális mozgású belső mágneses teret hoz létre induktív módon, az élőlények elektromos tulajdonságú anyagi testében. Mint belső, sajátságos szubjektív adottságokkal rendelkező, biológiai szintű mágneses erőteret.

Ez a sajátságos belső, biológiai szintű mágneses erőtér biztosít, a lelkünk és a szellemiségünk számára, egyéni jellegű adottságokat. Amelyek mindig függőségi viszonyban vannak, az életünkben megszerzett tapasztalatainkkal. Továbbá, a kozmikus eredetű mágneses hullámokkal.

Teljesen mindegy tehát, hogy a kozmikus hullámok szervezett irányítása miatt, vagy a mi belső sajátságos biológiai szintű mágneses terünk hibája miatt, ha megszűnik az induktív viszony, az a halált jelenti számunkra. Az életünk végét.

A halál során, csak az anyagi szintű elektromos testünk válik „feleslegessé”. Mert már nem biztosít számára induktív irányítást, a kozmikus szintű mágneses erőtér. Miért is tenné, hiszen az elhalt ember lelke és szellemisége, éppen a kozmikus erőtérbe szabadul fel, az anyagi szintű testünk kötöttségéből. Ott, mint sajátságos frekvenciával és hullámhosszal rendelkező mágneses hullám létezik tovább. Vagyis, számunkra a túlvilágot, éppen a mágneses alaphalmaz képezi. Erre utalnak, a halálból visszaélesztett emberekről szóló, orvosi tapasztalatok is.

Mert az energia, nem vész el, csak átalakul. Vagyis, új létezési, megnyilvánulási formát ölt. A lélek pedig, az életünk energiája. Ezért nem vész el, hanem másik létezési síkra kerül. De csak, mint sajátságos mágneses hullám teheti ezt meg. Ezért a lelkünk vagyis, az életünk frekvenciája a szellemiségünket, mint a sajátságos mágneses hullámhosszunkat, magával viszi a halál után. Az elhalt személyre jellemző, sajátságos mágneses hullámot alkotva, a kozmikus eredetű mágneses térben.

Ezért, a földinek értékelhető élet éppúgy megszakad, mint ahogy létrejön a születés során, de az csupán, az anyagi szintű relatív létezésünknek biztosít, megfelelő minőségű materiális keretet. Az abszolút létezés számára, nincsen szükség az anyagra. Mert azt, az Univerzum mágneses valósága testesíti meg. Amelyben a mágneses hullámok közötti különbségeket, a hullámhosszbeli eltérések biztosítják.

Ezért kell nekünk is szellemi szinten fejlődnünk, hogy a saját biomágneses hullámhosszunk fokozódjon. A szeretet rezgéseiben. Egészen a kozmikus szintű, abszolút szeretet rezgési szintjének a hullámhosszáig. Mert az Univerzum abszolút egységével, csak úgy tudunk egyesülni a halálunk után. Úgy is mondhatnám, hogy ez, az életünk egyetlen reális célja.

Ha az életünket, az Univerzum szeretetegységétől kaptuk, akkor oda is kell visszatérnünk akkor, amikor egyszer elmúlunk. Ilyen módon, a kozmikus szeretetből fakadó életnek, a kozmikus szeretet egységéhez kell visszatérnie ahhoz, hogy az élete reális célját elérje.

Másképpen fogalmazva, ha az élet Isten ajándéka, akkor Istenhez kell visszatérnünk ahhoz, hogy a földi életünk elérje a célját. De, ezt csak úgy tehetjük meg, ha már itt, a földi életünkben, Istent testesítjük meg az életeseményeinkben. Mert Jézus tanítása szerint, embertestbe bújtatott Istenek vagyunk mindannyian.

Mivel, Isten nem lakik kőből készült templomokban. Hanem mi magunk vagyunk Isten templomai. Mert anyagi szintű testet biztosítunk, az Isteni eredetű léleknek. Miközben szellemi szinten próbáljuk megérteni, a test és a lélek viszonyát. Amit az élet jelent.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2018.03.04.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1413714820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása