Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2018.10.26. 10:36 futotuz

Szeretetrezgéseink.

Címkék: szeretetrezgéseink

Szeretetrezgéseink.

Az elménk pillanatnyi tudatossága, mindig valamilyen frekvenciatartományú szeretetrezgésen üzemel. Így bármit is teszünk, vagy tapasztalunk meg a valóságból, az minden esetben, valamilyen szintű szeretetrezgés tudatosságán történik. Ennél fogva főképpen, csak azt tapasztalhatjuk meg a valóságból, amit az elménk tudatosságának a rezgési szintje megenged számunkra. Mert azokra a tapasztalásokra nyitott az elménk. Minden más megtapasztalást, egyszerűen figyelmen kívül hagyunk. 

Az elménk alacsony rezgési szintje, kevésbé képviseli a szeretetet. Ennél fogva, sok kellemetlen megtapasztalást tesz csak lehetővé számunkra. Ezzel szemben, az elménk magasabb rezgési szintje, nagyon sok kellemes megtapasztalással jár. Mert tudatossági szinten, eleve nyitottak vagyunk a szeretet részeseményeire. Amelyek mellett, minden más esemény elhalványul.

A negatív lelki érzelmeink, alacsony mágneses frekvenciát és nagyon hosszú hullámhosszt biztosítanak számunkra. Ezért az, egyszerűen egyfajta energiablokknak minősül számunkra, amely ráadásul, nagyon kevés információt hordoz. Mert a mágneses frekvencia révén, az energia terjed, míg a hullámhossz az információt képviseli. Ezzel szemben a pozitív lelki érzelmeink, sokkal nagyobb frekvenciát és jóval rövidebb hullámhosszt biztosítanak. Amely a sokkal több energia mellett, információs áradatnak minősül. Mert a nagyon rövid hullámhossz, információbőséget jelent.

Egy személyes érdekeket képviselő, a relatív szeretet tudatossága alapján rezgő elméjű átlagember tapasztalatai, igen változékonyak. Az szerint, hogy mit szeret, és mit nem. Így az elméje tudatosságát biztosító rezgési szintjének a labilis állapota miatt a valóságból, hol a számára kellemes dolgokat és eseményeket tapasztalja meg, hol pedig, a kellemetleneket. Attól függően, hogy az elméjének a rezgési szintje, a szeretet milyen alacsony vagy magas fokozatán rezeg éppen.

Ennél fogva, ha valamire neheztelünk, haragszunk, vagy utáljuk éppen, és e miatt, az elménk szeretetrezgése alacsony frekvenciájú fokozaton rezeg, akkor a közben történő eseményekből is, főképpen a rezgési szintünknek megfelelő kellemetlen eseményekre lehetünk csak fogékonyak. De a fordítottja is igaz. Mert, ha valakinek emelkedett a hangulata, mert magas az elméjének a szeretetrezgési szintje, akkor a közben történő eseményekből is inkább, csak a jó dolgokra válik fogékonnyá. Mert az elméje, teljesen szinkronban van a számára jó események történéseivel.

Természetesen, történhetnek közben kevésbé jó dolgok és események is, de azok, teljesen mellékessé válnak számára. Mivel az elméje, olyan szeretetrezgési szinten működik, amellyel a számára jó dolgokra és eseményekre fogékony. Értékelni azt fogja.

Ebből kifolyólag, az elménk tudatosságának a szeretetrezgése fokozható. Mégpedig olyan módon, hogy tudatosan ki kell iktatnunk minden olyan kellemetlen szellemi gondolatot a mindennapi gondolkodásmódunkból, amelyek nem a szeretetről szólnak. Amelyek ingerültségre, neheztelésre, haragra, utálatra, vagy gyűlöletre adhatnak okot. Mert ezek a kellemetlen szellemi gondolataink, csak negatív polaritással aktivizálhatják, a teremtésre alkalmas lelki érzéseinket.

Mivel a lélek által Isten éltet bennünket, ezért nincsen jogunk a lelki érzéseinket, a teremtés ellen használni, negatív módon. Ezért, a negatív lelki érzéseink, csak a mi életünkben képesek kárt okozni. Destruktív módon tönkretéve, a testi és az egyéb anyagi körülményeinket. Szép lassan lepusztítva, lebontva mindazt, amit szeretettel felépítettünk magunknak.

Tudomásul kell vennünk végre azt, hogy Isten által éltetett értelmes és intelligens élőlényekként, csak a pozitív lelki érzéseinkkel vehetünk részt hasznosan a teremtés folyamatában. Ez a lelkünk által bennünk élő Isteni minőségünk egyetlen akarata. Mert Isten, bennünk és általunk is teremteni akar. Mivel, Ő a Teremtő. Még bennünk is. De teremteni, csak konstruktív módon, a pozitív lelki érzéseinkkel lehet.

A mágneses alapú lelki érzéseink, közvetlen módon befolyásolják, az elektromos tulajdonságú sejtjeink DNS szerkezetét. Biológiai szinten végbemenő induktív módon. Így a szellemi gondolataink hatására aktivizálódott lelki érzéseink, közös agyi mágneses hullámokként, irányítani képesek az elektromos tulajdonságú sejtjeink funkcionális működését. Amelynek hatására, azonnal változnak azok a kémiai vegyületek, amelyek a személyes érzeteinkért felelősek. 

Mert a sejtjeinkben kódolt DNS nem más, mint a lelki érzelmeink aktív biológiai „antennája”. Amelyen keresztül, az agyi mágneses információ és energia, induktív módon történő átkonvertálása valósul meg, az elektromos módon létrejövő anyagi szintű életeseményeinkben.  Ezért az anyagi szintű elektromos tulajdonságú testünk, a sejtjeink DNS szerkezetein keresztül reagál, az agyi mágneses hullámaink által diktált akaratunk energia és informatív értékeire.

Ezért, amikor szeretetben élsz, akkor sokkal magasabb frekvencián és rövidebb hullámhosszon rezeg az elméd. Vagyis, több mágneses energia és információ áramlik feléd, rövidebb idő alatt. Ezért az elméd tudatossági szintje, jóval magasabb. Így pozitív érzelmekkel telítődsz. Vagyis, boldogan élsz.  

A boldogság előfeltétele tehát, nem más, mint a magasabb tudatossági szint elérése az elménkben. Ha az elménk, kizárólag a szeretetrezgéseink alapján tudatos, akkor boldogok vagyunk. Ez a felfokozott szeretetrezgés, olyan mágneses mezőt hoz létre az agyban, ami a testünkön kívülre is képes induktív hatást gyakorolni. Ilyen módon, harmonikus agyi jelként, képes lecsillapítani a mások elméje által generált zavaros agyi jeleket. Amelyek nem a szeretet tudatossági rezgésén működnek. Vagyis, a biológiai szintű elektromos szmogot is képes megszűrni.

Addig ugyanis, amíg nagyon alacsony az elménk rezgési szintje, az agyi mágneses hullámaink induktív hatásai, biológiai szintű elektromos szmognak minősülnek. Nem csupán reánk nézve, hanem a közvetlen környezetünkben élők számára is. Ezért képes az ember feszültté, idegessé, vagy éppen beteggé válni, a szerettei által kibocsátott alacsony rezgésű agyi aktivitás miatt. Amelyben szeretet nincsen.

Így a stressz, nem csupán a külső zavaró körülmények hatására alakulhat ki bennünk, hanem a káros elektromos szmognak köszönhetően is. Ami nagyon sok esetben, éppen más emberek negatív agyi mágneses aktivitásának köszönhető. Amelyben, a kellemetlen szellemi gondolatok hatására aktivizált, negatív lelki érzések biztosítják azt az induktív hatást, ami stresszként jelentkezik a mi esetünkben. Ezért hat reánk káros módon mások bánata vagy rossz közérzete.

Természetesen, az elektromos berendezéseink által kibocsátott elektroszmog is káros lehet reánk nézve. Mert az elektromos aktivitás, mágneses aktivitást eredményez. Az elkerülhetetlen induktivitás miatt. Így az elektroszmog által generált mágneses szmog fejthet ki reánk káros hatásokat. Mégpedig az által, hogy a sejtjeink DNS szerkezeteit befolyásolva, a személyes akaratunktól eltérő testi funkciókat válthatnak ki belőlünk. Mert a sejtes alapú DNS szerkezeteink, éppen a mágneses hullámokra érzékeny biológiai antennáink.

Ezért az indokolatlannak látszó rossz közérzetünk, nagyon sok esetben, éppen a károsnak értékelhető elektroszmognak köszönhető. Amit például, a telefonunk, a televíziónk, vagy éppen a rádiónk sugároz felénk. A nélkül, hogy tudnánk róla. Ezért, célszerű lenne minden ember számára, olyan elektromos érzékelőt hordani magánál, amelyik jelzi a káros elektromos aktivitás jelenlétét a környezetében. Éppen azért, hogy bárki, elektroszmogtól mentes környezetben élhessen. Még akkor is, ha ez a készülék, jelzi a „nehéz” emberek jelenlétét is.

A szeretet tehát, az agyi rezgéseinket befolyásolva biztosítja azt, hogy a lelki érzéseinket aktivizálni tudjuk. Így a szeretetről szóló kellemes szellemi gondolataink hiánya, csak negatív polaritást képes biztosítani az elménkben, a lelki érzéseinknek. Nekünk ártó, destruktív módon. Míg a szeretettel teljes kellemes szellemi gondolataink, pozitív polaritással aktivizálják a lelki érzéseinket. Számunkra hasznos, konstruktív módon.

Ilyen módon, minden értelmes ember, saját maga dönti el az elméjében azt, hogy a szeretetnek, milyen tudatos rezgési fokozatán kívánja élni az életét. Mert minden lehetséges megtapasztalást, ez a döntésünk határoz meg.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2018.10.26.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr714323205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása