Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2019.09.16. 15:35 futotuz

Mentális fogantatás.

Címkék: mentális fogantatás

Mentális fogantatás.

Ahogy egy férfi és egy nő természetes szexuális kapcsolata során, megtörténik a fogantatás pillanata, amelyben a petesejt és az ivarsejt egybeolvad és egy új, közös élet csíráját alkotják együtt, úgy az elménkben tudatosodó kellemes szellemi gondolataink és a pozitív lelki érzéseink összekapcsolódása, mentális fogantatásnak minősül.  Amelyben ez a mentális csíra nem más, mint a mi hitünk.

Ezért, ez az elménkben formált mentális csíra, amit a hitünk képvisel, mindig az objektív megvalósulása felé fog törekedni. Annak ellenére, hogy a hit maga, csupán egy szellemi szintű elképzelés, szubjektív módon létrejött reális formája. Amely mentális formába, a pozitív lelki érzéseinket integráltuk. Ezért a hit már, lelki érzésekkel támogatott szellemi gondolatot jelent. Amelyben a lelki érzések, mint mentális erőimpulzusok, a vágyott dolog vagy esemény munka által formálható végzésére alkalmasak.

Amikor egy nő elméjében tudatosodik az, hogy a fogantatás után a csíra embrionális fejlődése megkezdődött, akkor már tudja azt, hogy egy csodálatos kis gyermeke lesz. Ahányszor rágondol, vagy csak megérzi az egyre nyilvánvalóbb testi változásait, reményekkel teljes boldogság tölti el a szívét. Lelki szemeivel már előre látja, a létezésnek ezt a személyére szabott csodáját, és minden idegszálával felkészül a gyermeke fogadására.

Oly annyira, hogy az objektív előfeltételeket is, a megszületendő gyermeke érdekében alakítja ki, jó előre. Tudatosan felkészül a gyermek ékezésére. A kismamaság minden megelőlegezett örömélményével. Majd a szülés pillanatában, szembesül a gyermeke objektív valóságával is. Kilenc hónapig vár türelemmel és egyre fokozódó örömmel, mire elkezdődik számára a megvalósult anyaság.

Hasonló a helyzet, a lelki vágyaink tudatos teremtése során formált hiteinkkel. Mert, azok tárgya vagy eseménye sem valósul meg azonnal. Viszont, amikor a mentális fogantatás pillanata megtörténik vagyis, elképzeljük a vágyunkat valóságosnak és pozitív lelki érzésekkel töltjük fel azt az elménkben, onnantól kezdve, bármikor is gondoljunk rá, azt kell éreznünk, hogy az a valóságunk részeként, egyre csak fejlődik és közeledik felénk. Egyre fokozódó örömmel kell várnunk. Mert tudnunk kell azt, hogy a hittel megrendelt dolgok és események, mindenképpen a valóságunk részét fogják képezni, ha a pozitív lelki érzéseinkkel kitartunk mellettük.

Ide illik egy érdekes fizikai kísérlet. Amelynek keretében, egy zárt helyiségben, különböző hullámhosszra hangolt hangvillákat helyeztek el nyugalomban. Majd egy adott hullámhossz hangvilláját megrezegtették, és azt tapasztalták, hogy csak a hasonló hullámhosszúságú hangvillák lettek érzékenyek a rezgésére. Bárhol is voltak elhelyezve a zárt helyiségen belül. Így minden egyes hullámhossz aktivizált rezgése, megtalálta a saját rezgésének megfelelő hullámhosszúságú hangvillákat, a nyugalomban lévő hangvillák közül.

Hasonló a helyzet a hiteinkkel. Amikor a szellemi gondolataink informatív értékeivel, elképzeljük a lelki vágyunk mentális tárgyát vagy eseményét, akkor egy adott hullámhosszt biztosítunk a hitünknek. Az elménkben hozzá csatlakozó pozitív lelki érzéseink pedig, a hitünk frekvenciáját fogják biztosítani. Ezt a mentális módon formált egységet hívja a tudomány, EEG orvosi műszerrel mérhető agyi mágneses hullámnak.

Amikor a hitünket, agyi mágneses hullámként kivetítjük az elménkből, azaz projektáljuk az ÁMEN kifejezéssel, akkor az, az Univerzum mágneses terébe kerül. Mint egy mentális módon megrezegtetett hangvilla. Ott, mint egy egységes zárt mágneses térben, megkeresi a hullámhosszúságának megfelelő, de jóval nagyobb frekvenciájú kozmikus mágneses hullámokat, és a vágy alapján kívánt valóság tárgyának vagy eseményének a kialakítására készteti azokat. Így az agyi mágneses hullámaink, vezérelni képesek a kozmikus mágneses hullámokat. Amelyek, induktív módon alakítják ki számunkra, a kívánt dolog vagy esemény elektromos tulajdonságú anyagi valóságát.

Az objektívnek megismert elektromos anyagi valóság ugyanis, szerintem az Univerzum mágneses valóságának a terében alakult ki és működik rezgési szinten. Mert minden anyagi megnyilvánulás rezgésnek minősül. Ezt tanítja a fizika tudománya. Elektromos rezgéseknek. Ami a kozmikus szintű mágneses alaprezgésekre vezethető vissza. Így a kozmikus szintű mágneses hullámok alaprezgései, induktív módon tartják fenn, az elektromos anyagi másodrezgések létezési jogosultságát.

A mágneses térbe vetített hiteinkkel pedig, mi magunk alakíthatjuk azoknak a dolgoknak és eseményeknek a kialakulásait, amelyeket a vágyaink kifejezései során, a reális elképzeléseinkben kódolunk. Ezért a hiteink, éppen azért törekednek az objektív megvalósulásuk felé, mert az elménkben tudatos agyi mágneses hullámokként, alkalmasak arra, hogy az induktív módon fennálló kozmikus eseményeket befolyásolják.

Az elménkben formált hiteink tehát, mint mentális hangvillák, sajátságos rezgési mintákat képviselnek. Attól függően, hogy milyen vágyott dolog vagy esemény elméleti szintű valóságát tükrözik számunkra az elménkben. Mert az ilyen módon realizált valóság fog, a reális valóságunk megtapasztalható részévé válni. Vagyis, a valóságos képzelet, azért törekszik a megvalósulása felé, mert reális módon, ésszerűen illeszkedik a valósághoz. Nem tér el attól, hanem a valóság eseményeinek egy lehetséges folytatását vetíti elénk.

A megtörtént eseményeken változtatni, már nem áll módunkban. Arra nincsen módunk. Akkor sem, ha problémát jelentenek számunkra. Azokat el kell fogadnunk, és meg kell értenünk. De arra igenis van lehetőségünk, hogy reélis megoldásként, előre meghatározzuk azt, hogy a már megtörtént események hogyan folytatódjanak számunkra.

Erre való a hit. Amelynek segítségével, előre elképzeljük egy dolog vagy esemény lehetséges létezését abba a valós helyzetbe, amelyben élünk. Így a hiteink, mint mentális módon megfogant vagyis, a szellemi gondolataink informatív értékeibe ágyazott lelki érzéseink képesek arra, hogy beindítsák számunkra a vágyott dolog vagy esemény megvalósulását. Mert a tudatos teremtés lehetőségét jelentik számunkra.

Csupán arra van szükségünk, hogy a megvalósulás idejéig, ugyanazokkal a pozitív lelki érzésekkel támogassuk a megvalósulás lehetőségét, mint amilyeneket éreztünk a mentális fogantatásuk közben. Amikor a valóságunk lehetséges részének képzeltük el a vágyott dolgot vagy eseményt. Éppen olyan egyre fokozódó türelemmel és szeretettel, mint ahogyan egy kismama várja a gyermeke megszületését kilenc hónapig.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2019.09.16.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9615099204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása