Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.04.16. 07:19 futotuz

Asztrális utazás.

Címkék: asztrális utazás

Asztrális utazás.

A testen kívüliség élményét, már nagyon sokan megtapasztalták. Főképpen olyan emberek, akik néhány percre meghaltak, de sikerült újraéleszteni őket. Majd a felélesztésük után, olyan eseményekről számoltak be, mint kívülálló tanúk, ami velük történt, a haláluk és a felélesztésük közötti időszakban. Olyan beszélgetésekről, eseményekről, és érzésekről számoltak be, amit az őket újraélesztő személyzet élt át addig, amíg élesztették. Amiről elvileg, a materialista elvű orvostudomány mai tanításai szerint, egyáltalán nem is tudhattak volna.

Ezt felülmúlva, vannak olyan ezoterikus módon művelt emberek, akik meditatív elmeállapotban, egyfajta asztrális utazásról számoltak be. Meditatív elmeállapotukban, más helyiségben, más településen, más országban, illetve más bolygón jártak lelki szinten. Az ott élő emberek életét közvetlen módon szemlélve. Néhány esetben, ezt ellenőrizni is lehetett, telefonos konzultáció révén. Ahol a felhívott személyek elmondták, hogy hol tartózkodtak, és éppen mit csináltak, a meditáló személy által meghatározott időben.

Asztrális projekcióra, azaz a lélek gyakorlati szintű kivetítésére azonban szerintem nincsen szükség. Mert az én véleményem szerint a lélek, eleve nem a testünk közvetlen része. A lélek, egy kozmikus szintű mágneses hullám frekvenciája. Amelyben az életünk energiáját közvetíti velünk az Univerzum. Éppen azért, hogy a testünk sejtjeit képviselő plazmaanyagának a biológiai szintű kristályszerkezetei, a kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája alapján rezegjenek.

Mágneses hullámként a lélek, úgy uralja a testünket, hogy benne, elektromos szintű anyagi másodrezgéseket generál. Így maguk a lelki érzéseink, már olyan elektromos másodrezgéseknek minősülnek az anyagi testünkben, amelyeket a szellemi gondolatainkkal tudunk irányítani. Mert az agyunk, áttranszformálja számunkra a kozmikus szintű mágneses hullámunk rezgési információit, az elektromos tulajdonságú anyagi testünk részére. Ezért magának a léleknek, csak polaritásoktól független energiaértéke van. Míg a lelki érzéseink, már polarizálható mentális erőhatások.

A mágneses alapú lelkünkből származtatható lelki érzéseinknek, mint elektromos szintű másodrezgéseknek, már mentális erőértékei vannak. Ezért, a szellemi gondolataink minőségei határozzák meg azt, hogy milyen polaritást nyerhetnek éppen, az elménkben megvalósuló aktivitásuk előtt. Így a kellemes szellemi gondolatainkkal magas rezgésszámú, úgynevezett pozitív polaritást nyernek a lelki érzéseink. Míg a kellemetlen szellemi gondolataink mentális hatására, csak alacsony rezgésszámú, negatív lelki polaritással aktivizálhatók azok az elménkben.

A lélek tehát, egyfajta ”ezüstzsinórként”, mint kozmikus szintű mágneses hullám tartja, az élethez szükséges rezgési szinten a sejtjeinket. Ennek a kozmikus szintű mágneses hullámunknak is, két alapvető összetevője van. A hullámhossz és a frekvencia. Míg a frekvencia közvetíti benne, az életünk sajátságos energiáját szerintem, addig a hullámhossz azt az informatív értéket valósítja meg, amely mentén a lelkünk frekvenciája kialakulhat. Ezért ezt, fizikai szinten úgy érdemes elképzelni, hogy a hullámhossz egy végtelen hosszú, ezüstszálhoz hasonlítható „rugó”, míg a frekvencia benne, a hosszirányú longitudinális rezgése a hullámunknak.

Ezért, ez a személyünkre szabott kozmikus szintű mágneses energia, a mi testünkben kialakult energiaközpontjainkat irritálja. Hét ilyen, csakrának nevezett energiaközpontunk különböztet meg az ezoterikus tanítás. Ezek feladata, a mágneses hullámok érzékelése, és rezgésének átalakítása elektromos hullámmá a sejtjeink részére. Vagyis, a csakrák olyan energiaközpontok a gerincünket képviselő hosszirányú idegrendszerünk központi vonulatán amelyek, mint biológiai transzformátorok érvényesülnek.

Az Univerzum mágneses alaphalmaza pedig, olyan szubjektív alapközeg, amelyben mágneses hullámok alakulhatnak ki, tárolódhatnak el, és közlődhetnek az objektívnek megismert, elektromos szintű anyagi valóság részhalmazai felé. Ebből kifolyólag, mivel a mágneses hullámhossz, kozmikus szintű informatív értéket képvisel, ezért ez az információ kialakulási, tárolási, és közvetítési képesség, az Univerzum abszolút értékű Elméjében és Memóriájában valósul meg.

Ezért, az Univerzum mágneses alaphalmaza, az abszolút Elmét és Memóriát képviseli a világmindenségben. Amelyben kialakulhatnak a kozmikus szintű mágneses hullámok. A kialakult hullámhosszuk végtelen, így azonnal és teljes mértékben uralják az abszolút Elmét. Mert a mágneses alaphalmaz, végtelennek minősülő tórusz alakot formál. Míg a hullámhossz mentén felépülő frekvenciális szintű periodikus rezgések, az energiát közvetítik, a fény sebességével.  Mégpedig, a kialakult hullámhosszuk mentén.

Na, már most, meditatív elmeállapotban, amikor a szellemi gondolataink inaktívak, akkor a tudatos elménk, a lelkünkre válik tudatossá. Vagyis, arra a kozmikus szintű mágneses alaprezgésünkre, amit a mágneses alaphalmaz biztosít számunkra. Amint a lelkünk frekvenciális alaprezgésére tudatossá válik az elménk, attól a pillanattól kezdve, az ő kozmikus szintű mágneses hullámhosszára is tudatossá válunk egyben. Amelyiknek kozmikus szintű informatív értéke van.

Mivel azonban, az abszolút Elme, a mágneses alaphalmaz hullámaiban, végtelen hullámhosszokban tárolja az információit, ezért informatikai szempontból véve, egymás hullámhosszait is érzékelik az abszolút Memóriában, ezek a különböző hullámhosszúságban megvalósult információk, a kozmikus tudatosság részeiként. Mivel az információk mágneses alapú tárolása szempontjából véve, egy abszolút Memóriának is minősül egyben a mágneses alaphalmaz.

Ennél fogva, egy meditáló ember, ahogy érzékennyé válik a saját lelkét biztosító kozmikus szintű mágneses hullámára, úgy tudatosodik az elméjében, az azt közvetítő mágneses hullámhossz informatív értéke is. De a kozmikus szintű mágneses hullámhosszra való tudatosságnak köszönhetően, bármilyen másik mágneses hullámban tárolt információhoz hozzájuthat igény szerint. Mert azok együtt, egy közös Memóriába vannak ágyazva. Olyan a dolog, mintha „sávot” váltana, és saját mágneses hullámhossza segítségével, egy másik kozmikus szintű mágneses hullám informatív értékére is tudatossá válna a saját kiterjesztett Memóriájában.

Ebből adódik az is, hogy az asztrálisnak értékelt projekció során, nem vetíti ki az ember a lelkét. Hiszen az, eleve a testünkön kívül tartózkodik. Mint sajátságossá vált, kozmikus szintű mágneses hullám. Csupán meditatív elmeállapotban, tudatossá válik rá az elménk. A többi kozmikus mágneses hullámmal informatív viszonyba kerülve pedig, olyan mentális „utazásban” lehet részünk, mint ahogyan a képzeletünk szárnyán is bárhová eljuthatunk a relatív elménkkel. Azzal az alapvető különbséggel, hogy az asztrális kivetítés során, mindig valós információkat hordoznak azok az aktuális mágneses hullámhosszok, amelyekre tudatossá válik az elménk.

Ez azt jelenti, hogy az anyagi szintű valóságról szóló elektromos rezgések, mint mágneses rezgések jelennek meg a mágneses alaphalmazban. Tovább bővítve a mágneses alaphalmaz információs szintű adatbázisát. Így a projekciót végrehajtó emberi elme, arra a mágneses hullámra lesz éppen fogékony, amelyik az anyagi valóság valamelyik aktuális történése alapján éppen kialakul. Vagyis, egyidejűleg történik a projekciójával. Ilyen értelemben véve, nem a lélek utazása valósul meg a gyakorlatban, hanem csupán az elme lesz tudatos azokra az információkra, amelyek máshol éppen abban az időben kialakulnak.

Mert, nem szükséges a léleknek elhagynia a test közelségét, ha információt akar szerezni bármiről, ami a világmindenségben zajlik. Ahogy információt képes szerezni az Akasát képviselő kozmikus szintű mágneses adatbázisból, úgy információt szerezhet, az abban történő, éppen most kialakuló anyagi eseményekről is. Bárhol történjenek is azok a világmindenségben. Mert azok mindegyike, éppen most alakít ki mágneses hullámokat, a mágneses alaphalmazban. Ilyen módon, minden lehetséges elektromos anyagi esemény, azonnal képviseli magát mágneses hullámként, a mágneses alaphalmazban.

Oly annyira, hogy az egy időben projektáló lelkeknek, lehetőségük van arra is, hogy közvetlen módon kommunikáljanak egymással. Bármilyen távol legyenek is egymástól. Mert a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszaiban kódolt informatív értékekre érzékennyé válva, egyfajta mentális adó-vevőként használhatják az Univerzum abszolút Elméjét. Mind az öt érzékük közvetítését megvalósítva.

Továbbá, a már régebben elhalt lelkek, kozmikussá vált mágneses hullámaiban kódolt hullámhosszaik informatív értékeire is fogékonyak lehetnek, kívánság szerint. Ilyen módon, kommunikálni képesek, az elhalt lelkek mágneses hullámhosszaiban tárolt szellemiségével is. Bár ez, már nagyon okkult dolog, és megvannak a maga mentális veszélyei, a még élő emberre nézve. Mivel a mágneses hullámok egymással interferálva, közös frekvenciájú hullámmá alakulhatnak, és ilyen módon, a kétféle hullámhossznak engedelmeskedve, tudathasadást idézhetnek elő az élő ember relatív elméjében. Sajnos, sok ilyen skizofrén ember van az elmegyógyintézetekben.

Ezért, az asztrális projekció során megvalósult lelki „utazással”, csupán tudatosakká válunk az objektív anyagi valóság éppen most történő eseményeire. Amelyek éppen most adnak hírt magukról, a mágneses alaphalmaz számára. Ezért, a fény sebességénél sokkal gyorsabb információáramlási lehetőséget valósít meg. Illetve másképpen fogalmazva, nincsen szükségük időre a terjedésükhöz. Mivel mindenhol jelen vannak azok az információk.

Mert a lélek, mint az életünk energiája, a kozmikus szintű mágneses hullámunk által, csupán fénysebességgel utazhatna. Ami nagy távolságokat figyelembe véve, időbe telne. Míg a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszúságai, egyszerűen jelen vannak a mágneses térben bárhol. Így alkotva egységes abszolút Memóriát és Elmét.

Így az információt biztosítani képes mágneses hullámhossz, mindenhol jelen van az Univerzum mágneses alaphalmazában. Mert, ahol csupán egy mágneses hullámhosszra tudatos az elménk, annak segítségével, a teljes Kozmikus tudatosságra fogékonyak lehetünk azonnal. Mert a mágneses alaphalmaz, a kozmikus szintű abszolút Memóriát és Elmét valósítja meg egyben. Így bármilyen hullámhosszban kódolt információs értékre fogékonnyá válhatunk. De úgy, tudatosak lehetünk, az Univerzum teljes információs adatbázisára is.

Nem kell tehát lelki utazást tennünk, hanem csupán tudatosakká kell válnunk, az abszolút Memóriát fenntartó abszolút Elmében. Az elektromos módon működtetett relatív elménkkel, a mágneses alaphalmaz mentális adatbázisára. Így a fénysebességnél is gyorsabb mentális sebességre nincs is szükség, hiszen az, bárhol és bármikor jelen van a valóságunkban. Mert az elektromos módon megvalósult anyagi szintű életünket, mindig a mágneses valóságban éljük.

Ezért az agyunkat, csak tudatossá kell tennünk, a saját relatív elménken keresztül, az Univerzum mágneses alapú abszolút Elméjére. Erre szolgál a meditáció minden lehetősége. Mert a meditáció, végtelenül sokféle lehet.  Sokféle kozmikus információ tudatosodhat általa az elménkben. Mert minden meditációs szintű résztechnika, ugyanarra a célra irányul.

Ha pedig, a mágneses alaphalmazt abszolút értékű Memóriának és Elmének foghatjuk fel, akkor ennek a mentális egységnek, sajátságos öntudata van. Ezt a kozmikus szintű abszolút Öntudatot nevezik a vallásos filozófiák Istennek. Mint az Univerzum öntudatát tisztelhetjük Istenben. Aki minden elektromos szintű anyagi megnyilvánulást, önmaga mágneses alaphalmazából valósított meg. Azóta is fenntartva mágneses hullámok által, azt az alaprezgést, amelynek az elektromos másodrezgései tartják létezési állapotban az anyagi világunk viszonyítható részhalmazait.

Amikor tehát, az asztrális projekciót éljük meg, mint lelki utazást, akkor Istenre, az Univerzum abszolút Tudatosságára vagyunk éppen fogékonyak. Minden információjára nem lehetünk egy időben tudatosak, mert arra a mi relatív elméink képtelenek, de bármilyen információt kiválaszthatunk benne. Mert a mindent tudás birtokosában, minden ismeret valós.

Ezért kedves Olvasóm, innen a sorok közül azt kívánom neked, hogy a meditáció segítségével, ismerd meg önmagad Isteni mivoltát. Mégpedig, olyan módon, hogy az abszolút elmében mentális módon kalandozva, legyél bármire tudatos, amire csak szükséged lehet. A lehetőséged megvan hozzá. Mert a lélek által, Isteni megnyilvánulás vagy Te magad is. Isten egy olyan gondolata, amelyik megnyilvánult az elektromos anyagi világ objektív valóságában.

Az atomban, mint az anyagi világ valóságának az legkisebb alkotóelemében, az objektivitás, csak egy tízezred részt tartalmaz. Mert egy atomban, az elektronok, protonok, és neutronok, csak egy tízezred résznyi helyet foglalnak el a teljes atomtérfogatból. Az atom többi térfogatát pedig, a mágneses alaphalmaz tölti ki.

Ha pedig, arra gondolok, hogy az atomok rács és kristályrács szerkezeteket alkotva alakítják ki az anyagi testeket, amelyben az atomok elég távol vannak egymástól, akkor ez az előbb emlegetett tízezred résznyi arány, több százezred résznyi arányra rúg. Vagy akár, milliomod résznyire. Ilyen módon, mi magunk emberek is, olyanok vagyunk a mágneses alaphalmazban, mint egy homeopátiás módon túlhígított gyógyszer az egészségügyünk szolgálatában.

Ebből is látszik, hogy Isten, mint az Univerzum abszolút Tudatossága, nem különült el tőlünk. Anyagi szinten benne élünk. Így valóban tud minden lehetséges gondolatunkról és cselekedetünkről. Tulajdonképpen, az ő gondolatait éljük az objektív valóság részeként. A jó emberek, Isten jó gondolatait képviselik. Míg a rossz emberek, Isten gyengébb, rosszabb gondolatait. De tapasztalatot, mi magunk szerzünk Isten számára, az anyagi világ valóságából. Ezért az öröm és a fájdalom, egyaránt a mi jutalmunk. Mert Isten, nem tehet közöttük különbséget. Mert ezek lelki érzések, és csak a relatív elme számára különbözőségek. Isten energiát biztosít a lélekkel, amelyiknek nincsen polaritása. Ő arra tudatos.

Ezért, minden agyagi megnyilvánulásnak, csak annyi értéke van, amennyit mi magunk biztosítunk szákmára az értékelés tényszerűségével. De az objektív anyagi világ valóságában ez, hamis illúzió. Mert valós értéket, csak meditatív elmeállapotban észlelhetünk, Isten szubjektív valóságában. Az Univerzum mágneses alaphalmazában. Ahol önmagunkat beazonosíthatjuk Istennel. Ilyen módon, ráébredhetünk önmagunk Isteni mivoltára. Ezért van mentális lehetőségünk, az asztrálisnak nevezett mentális utazásra. Amelyben nem a lélek utazgat fénysebességgel, hanem a szellemi gondolat, végtelen sebességgel.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.04.16.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6115616050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása