Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.08.19. 15:30 futotuz

Vírusölő.

Címkék: vírusölő

Vírusölő.

A mai napig, nem eldöntött tény az a tudományban, hogy a vírus egy élettelen mikrokristály-e, vagy élő mikroorganizmus. Mert a sejtekbe jutva, „élőlényként” működik és igen aktív fertőzőképességgel bír. Míg a sejten kívül évezredekig, vagy akár évmilliókig is képes megőrizni a fizikai szintű kristályszerkezetét. Mert szinte, semmiféle ismert fizikai hatás nem képes a kristályszerkezetét befolyásolni. Ezért, a fertőzésre képes kristályinformációját, nagyon hosszú ideig képes tárolni.

A kristályok, olyan természetes ásványi képződmények, amelyek az ő belső rácsszerkezeteik egynemű, homogén módon ismétlődő mintázat alapján épülnek fel. Ezért a szabályosságot mutató lapjai mentén hasadni képes, nagyon kemény anyagok. Talán a legkeményebbnek, a gyémánt kristálya minősül. Felületük rendszerint fényes, mert a kristályszerkezetük, a ráeső fényt visszaveri. De, mesterséges úton is előállítanak már kristályokat.

A kvarckristályokat, sokfelé alkalmazzák az elektrotechnikában. Órákban és számítógépekben, vagy egyéb áramkörökben, a kvarc szabályos rezgése biztosítja a pontos időmérés alapját. Az egyik legegyszerűbb kvarckristály, a kavics. A neve, egyszerűen hegyikristály. Mert, a hegyekből hordta, gördítette le őket a patakok áramló vize, így a folyókban lerakódva lelhető fel nagy mennyiségben.

A szilárd kristályoktól eltérő módon, már aktívan használják a folyadék alapú kristályokat is. Amelyeket főképpen a kristályos szerkezetű kijelzőkben alkalmaznak. Így órák, monitorok és televízió készülékek kijelzőit készítik belőle. De a természet, már a bioszféra kialakulása óta használja a folyadékkristályok mellett, a légnemű kristályokat is. 

A folyadék alapú kristályokat alkotnak például, az élő sejtek. Így a folyadék alapú ételeinknek, olyan kristályszerkezetet biztosítunk, amelyekben sajátságos kristályinformációt biztosítva, az ízlelés lehetőségével tudunk érzékelni. Míg a gázkristályok biztosítják számunkra a szaglás képességét. Mert minden illat vagy szag, valamilyen légnemű apró kristályszerkezet révén jut el az orrunkig. Ott a fizikai szerkezete feloldódik, és a kémiai módon képes a kristályinformációját a biológiai szintű agyunk számára közölni.

A kristályoknak ezért, misztikus hatási képességet tulajdonítanak. Mert a kristályinformációs értékeiket megtartva, nagyon sokféle módon tudjuk őket alkalmazni. Az életünk minden területén. Így például, a kristálylexikonok alapján értelmezett különböző kristályokat, az egészségünkre gyakorolt hatásaik szerint is értelmezik. Amely összetett kristályokat, még be is lehet programozni, bizonyos információk tárolására. Így a kristályok sajátságos kristályinformációs értékeire jogalapot, az a tény biztosít számomra, hogy valójában, kristályokat fogyasztunk, amikor étkezünk, kristályos szerkezetű folyadékokat iszunk, és kristályos számunkra az a levegő is, amit belélegzünk. Vagyis, a kristályok kitöltik az egész életünket.

Ezért a kristály, az életünk minden területén megjelenik, és az életünk részét képezi. Úgy bennünk, mint a bioszféránkban. A vírus pedig, ezeknek a kristályoknak a lehető legapróbb része. Ezért nevezik mikrokristályoknak őket. Ennél fogva, főképpen légnemű úton terjednek. De természetesen előfordulhatnak a folyadékokban is, és a szilárd testekre tapadva is.  

Így a vírusok mikrokristály szerkezetei, jól oldódnak a folyadékokban. Mivel a testünk sejtes anyaga, nagy százalékban vízalapú, ezért igen jó oldószernek minősül a vírusok számára. Amikor étkezés vagy ivás során kerül vírus a szervezetünkbe, akkor azokat az emésztőnedveink képesek közömbösíteni. Az emésztés során feloldják őket, és az atomi szintű alkotóelemeiket hasznosítja a szervezetünk. De a légzés során beszívott levegőt, nem szűri meg semmi.

Így közvetlen módon bejutva a tüdőbe, annak sejtes szerkezetére képesek kristályhatást gyakorolni. Ezért oltókristályként a sejtekbe jutva, feloldódnak ott, és a kristályinformációjuk alapján, átkristályosítják a sejtjeink kristályos anyagi minőségét. Így a kialakult vírusfertőzést, nem egy élő organizmus idézi elő, hanem egy élettelen mikrokristály, amely oltókristályként szerepel a sejtjeink folyadékkristályos szerkezetébe jutva.

Ami azt jelenti, hogy a sejtjeinkbe jutva a vírus, a saját kristályinformációja alapján, átrendezi a sejtjeink folyadékkristályos szerkezetét. Önmagával teljesen azonos vírusokká alakul a megfertőzött sejt. De ez a sejtjeinket átkristályosítani képes folyamat, csak túltelített oldatban megy végbe. Ami azt jelenti, hogyha a sejtjeink pH értéke egyensúlyban van, akkor nem beszélhetünk túltelítettségi szintről. Ezért, a vírusfertőzést eredményezni képes átkristályosítási folyamat, csak túl savas sejtanyagban képes beindulni.

Ahhoz, hogy a táplálkozásunk során a sejtjeink, ne kerüljenek túltelített módon savas állapotba, arra van szükségünk, hogy a hasnyálmirigyünk jól működjön. Mert a hasnyálmirigy, a sav-bázis egyensúlyunkat visszaállítani képes anyagot termel. Gyakorlatilag, biológiai szintű szódabikarbónát termel. Így, megvéd bennünket a túlzott elsavasodástól. De, ahogy idősödik az ember, úgy a többi szervéhez hasonlóan, a hasnyálmirigy is kezd alulműködni. Ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb olyan anyagot termel, ami a sav-bázis egyensúlyt visszaállíthatná.

De, ha sok olyan táplálékot veszünk magunkhoz, amelyik erősen savképző, akkor is elsavasodik a szervezetünk, mert a hasnyálmirigyünk, nem képes megfelelő mennyiségű savközömbösítő anyagi termelni. Ilyenkor ég a gyomrunk. Amit szódabikarbónás vízzel tudunk közömbösíteni. Mert az ipari módon gyártott szódabikarbóna, ugyanazt a kémiai hatást képes kiváltani a gyomorban, ha bejuttatjuk a szervezetünkbe, mint amivel a hasnyálmirigy rendezi a problémánkat természetes módon.

A szódabikarbóna tehát, erősen lúgosító hatású szer, ami alkalmas arra, hogy pótolja a hasnyálmirigy hiányosságát a szervezetünkben. Ezért, vírusveszélyes időszakban, célszerű reggel és este, vagy akár minden étkezés után, külső forrásból származó szódabikarbónát fogyasztani. Hogy a szervezetünk ne savasodjon el túlzottan. Mert, ha a sejtjeink kristályos alapú plazmaanyaga, túltelítetté azaz, túl savassá alakul, akkor alkalmassá válik arra, hogy a vírusfertőzés beinduljon benne. Amit a vírus, mint mikrokristályos fizikai anyag, azonnal meg is tesz.

Ha azonban, a sejt plazmaanyaga, nincsen túl-savasodás által túltelített állapotban, akkor a sejt, könnyebben ki tudja üríteni az oda nem illő vírus kristályanyagát. Vagy legalább, sokkal enyhébb tünetekkel képes csak fertőzni. Mert a vírus, olyan mikrokristály, ami nem ölhető meg.  Sem a bioszferikus környezetünkben, sem pedig, a sejtjeink plazmaanyagába jutva. Ezért, nem létezik vírusölő szer.

Szó szerint a vírus, mérget jelent. Olyan anyagot, ami megmérgezi a szervezet sejtjeit. Mégpedig olyan módon, hogy a sejtbe kerülve, átrendezi annak folyadékkristályos szerkezetét. Az ő mikrokristályos szerkezetének, a reá jellemző kristályinformációja alapján.

A szappan és a mosószer fertőtleníti, közömbösíti, feloldja a kristályos szerkezetét a vírusnak. Teljesen hatástalanítja. Ezért, a szódabikarbónát fogyasztó ember szervezete, a savas állapotát elveszítve, lúgossá válik. Amelyben a vírusok, egyszerűen feloldódnak és hatástalanokká válnak. Ha a kristályszerkezetük szétesik, akkor pedig, már nem képesek a vírusfertőzésre. Ezért, a vírustámadásokat közömbösíteni lehet, de a vírusokat megölni nem. Ezért tehetetlen az egészségügy még ma is, a vírustámadásokkal szemben.

Mert az, biológiai képtelenség. Mert nem élőlények a vírusok. Hanem egyszerű mikrokristályok. Így, a vírusfertőzésük abból áll, hogy a sejtbe került vírus, átkristályosítja a sejt plazmaszerkezetét. Így önmagához teljesen hasonló víruskristályokat alkot. Amelyek a többi környező sejtre nézve, újabb vírusfertőzésre alkalmasak. De, csak a túlsavasodott sejtjeinkben lehetnek aktívak. A lúgossá formált sejtjeink számára, nem képviselnek fertőzőképes ellenfelet. Ezért érdemes a vírusfertőzések időszakában reggel, délben, és este, egy kávéskanál szódabikarbónával befejezni az étkezést.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.08.19.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr916169692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása