Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.11.27. 18:24 futotuz

Korlátozottság.

Címkék: korlátozottság

Korlátozottság.

Bármilyen relatív szellemi ismeret, csak korlátozott lehetőségeket biztosíthat számunkra a megismerés során. Mert az elménk, soha nincsen közvetlen viszonyban, a megismerni kívánt valósággal. Így a megismerés által kialakuló emberi tudás is, erősen korlátozott. Ezért, a rengeteg szellemi szintű ismeret halmozásának a célja éppen az, hogy ez a mentális korlátozottságunk feloldódjon végre. Vagyis, a korlátolt relatív jellege teljessé, abszolúttá, korlátlanná váljon.

Szellemi szinten ez a korlátozottságunk, sohasem oldható fel. Mert a szellem, relatív mentális tényezője az embernek. Épp úgy, mint az anyagi teste, objektív formában. Így a test és a szellem, csapán arra való, hogy kifejezésre juttassa a lélek szándékát. Mert, minden embert, lélek éltet. Ami a tudatalattinkban honos, és a mi személyes tudatosságunkként, folyton befolyásolja mentális visszacsatolással, az elménkben formálható tudatos döntéseinket. Mint egy hatodik érzékünk.

Ahhoz tehát, hogy a szellemi szintű korlátozottságunk csökkenjen, arra van szükségünk, hogy a mindenkori tudatosságunkat fokozzuk. Amit Dr. Hawkins szerint, 0-1000-es skálán lehet ábrázolni. Így 0-200-ig, a kizárólag szellemi életet élők gyengécske lelki tulajdonságait lehet kimutatni. 200-600-ig, az olyan szellemi életet élők lelki tulajdonságai szerepelnek, akik már, valamilyen szintű lelki életet is élnek. Vagyis, az elméjükben, a szellemi aktivitásukkal, már kevésbé nyomják el a lelki aktivitásukat. 600-felet pedig, a megvilágosodás szintjei szerepelnek, egészen 1000-ig. A teljes megvilágosodás tudatosságának a szintjéig. Amikor a szellemi aktivitás, már egyre kevésbé befolyásolja az elménkben tudatos lelki aktivitásunkat. 1000-nél pedig, bár tudatosak vagyunk a szellemi gondolatainkra is, de azok már, egyáltalán nem befolyásolják a lelki aktivitásunk folytonosságát. Olyan, mint egy állandó meditatív elmeállapot.

Meditáció során ugyanis, tudatosan lecsendesítjük a szellemi gondolataink aktivitását. Ilyen módon a tudatos elménk, kizárólag a lelkünkre válik tudatossá. Vagyis, az Isteni minőségünkre. Ilyen módon, az Univerzum mágneses valóságából, bármilyen abszolút értékű információt letölthetünk, szükség szerint. Mert kozmikus szintű mágneses hullámokban kódolva, minden információ megtalálható a mágneses alaphalmazban, amit csak szeretnénk letölteni a tudatos elménkbe. Abszolút módon. Szellemi szintű korlátozottságoktól mentesen.

Amikor pedig, a tudatosság legmagasabb 1000-es fokozatát eléri valaki, akkor a tudatos elméjével, a tudatalattijában honos, mindenkori tudatosságú lelkére lesz fogékony állandóan. Amelyben, minden szellemi szintű korlátozottságunk feloldódik. Mert csalhatatlan információt már, a lélek biztosít számunkra. Az Univerzum mágneses alapú végtelen adatbázisából. Amit akasának is neveznek.

Az Univerzum mágneses alaphalmazában, kozmikus szintű mágneses hullámok alakultak ki, és tartják fenn induktív módon, az elektromos anyagi részhalmazok rezgési szintjeit. Ezeknek a mágneses hullámoknak a hullámhosszai, informatív értékeket képviselnek. Míg a frekvenciái által, az energia terjed, a fény sebességével. Na, már most, az a mágneses alaphalmaz, amelyben információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet az elektromos anyagi részhalmazok felé, elmének és memóriának minősül. Mégpedig, abszolút tudatú Elmének, és szintén abszolút tudatosságú Memóriának. Ennek az abszolút Elmének és Memóriának a kozmikus szintű Öntudatát nevezhetjük Istennek.

Ennél fogva, az Univerzum abszolút Öntudatát képviselő Isten, a kozmikus mágneses hullámokban kódolva közvetíti az akaratát, az összetett elektromos anyagi részhalmazok felé.  Mégpedig, induktív módon. Ezért, a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszai, együttesen képviselik Isten, tévedésektől mentes tiszta azaz, Szent Szellemét. Míg a kozmikus szintű mágneses hullámok együttes frekvenciáinak az összes energiája biztosítja, a Szent Lelket.

Tehát, a kozmikus szintű mágneses hullámok informatív értékei határozzák meg azt, hogy a frekvenciájuk energiaértékei, milyen mértékű induktív munkát végezzenek, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazokon. Idealista módon fogalmazva, Isten Szent Szellemének az akarata határozza meg azt, hogy Isten Szent Lelke, milyen módon működtetheti, induktív módon az anyagi minőségeket.  Beleértve az embert is.

Ilyen módon a lélek, mindig egy kozmikus szintű mágneses hullám frekvenciája. Míg a lelki érzéseink, már a mi sajátságos biológiai szintű elektromos hullámaink. Vagyis, olyan elektromos másodrezgések csupán, amelyek a lelkünk alaprezgéseitől nyerik, a rezgési szintű erőértékeiket. Ennél fogva a lélek, valóban halhatatlan. A tudatalattinkban, mint a mi mindenkori tudatosságunk, azokat az alapvető tulajdonságokat veszi fel számunkra, amelyeket tudatosan a „vagyok” szóhoz rendelünk az elménkben, az egész életünk során. Amely tulajdonságokkal beazonosítjuk magunkat.

Így biztosít számunkra identitást, azaz személyes szintű öntudatot. Amelyben a jellemünk formálódik. Az a személyes jellem, ami mentális visszacsatolásként, folyamatosan befolyásolja az elménkben, a tudatos döntéseinket. Így a hatodik érzékünkként, Isten folyamatosan óv bennünket attól, hogy kizárólag, az erősen korlátozott szellemi lehetőségeink képességeire hagyatkozzunk, a tudatos döntéseinket illetően. Isten, ilyen módon befolyásolja, a korlátozott képességű szellemi aktivitásunkat.

Amikor a tudatossági szintünk fokozódik, akkor ez a lelki alapú szellemi befolyásoltságunk, egyre erősebben jut érvényre. Ami az ezres szinten éri el a maximumát. Nem azért, mert a lélek erőszakkal átveszi az irányítást, hanem azért, mert a maximális tudásra váró szellemiségünk, belátja azt, hogy a léleknek teljes a tudása. Így a szellemiségünk, önként adja át az elménk feletti irányító szerepét, az abszolút tudást képviselő lelkünk számára.

Mert az értelmes szellemiség, tökéletesen átlátja azt, hogy már nem érdemes mentális szinten elnyomnia a lélek aktivitását. Mivel a szellemiségünk, tökéletes ismeretekre törekszik. Ezt, a léleknek alárendelve magát, meg is kapja végre. Ilyen módon, minden szellemi szintű korlátozottság feloldódik. A korlátlan lelki aktivitásnak köszönhetően.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.11.27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5716304626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása