Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.12.05. 12:38 futotuz

Méregtelenítés.

Címkék: méregtelenítő

Méregtelenítés.

A természetes anyagcsere folyamataink során, nagyon sok esetben, olyan anyagok is a szervezetünkbe kerülnek, amelyek ártalmasak nekünk. Akár szilárd, akár folyékony, vagy éppen légnemű anyagcseréről beszéljünk is. Ezek, az úgynevezett mérgek. Olyan mikrokristályok, amelyek jelenlétét, észre sem vesszük a táplálékainkban. A mérgező jellegű tulajdonságuk pedig, éppen a kristályszerkezetükben rejlik. Amellyel megmérgezhetnek, megfertőzhetnek bennünket.

A szervezetünk azonban intelligens. Nagyon sok csapdát rejt a mérgekkel szemben. Így az egészséges szervezet természetes biológiai szintű méregtelenítő folyamatokat végez annak érdekében, hogy az egészséges testi állapotunkat megtartsa. Ha azonban, a bekerült méreg felhalmozódik a szervezetünkben, akkor természetes biológiai méregtelenítő folyamataink, kevésnek bizonyulhatnak. Ami mérgezéssel járó egészségkárosodáshoz vezet.

Nem kívánom ebben az írásomban, kielemezni a mérgeket és a mérgezési fajtákat, csupán egyfajta méregre kívánok koncentrálni. Mégpedig, a vírusokra. Mert a „vírus” szó magyar jelentése, „mérget” jelent. De a vírusok, az életünk minden területén megtalálhatóak. Mivel az élelmiszereink és italaink is, óriási vírustartalommal rendelkeznek. De a tisztának mondható légtérnek is, rengeteg féle vírus képezi a vírustartalmát.

A legtöbb bakteriális fertőzés is úgy jön létre, hogy a fertőző baktériumok, vírusokkal vannak megfertőződve. Ezért képesek a szervezetünkbe jutva, egészségkárosító jelleget mutatni. Mert a vírussal fertőzött baktériumok, éppen olyan mérgezőek a szervezetünkbe jutva, mint maguk a vírusok. De a baktériumokat fertőző vírusok többnyire, nem humán emberi vírusok, ezért csak a baktériumok megfertőzésével lehetnek aktívak a szervezetünkben.

A vírusok tehát, nem csupán az életkörülményeinkben jelennek meg állandóan, hanem a szervezetünkön belül is otthonosak. De minden vírus, egyfajta mikrokristály csupán. Így, szinte minden élőlénynek megvannak azok a specifikus vírusai, amelyek megfertőzhetik. Az embert megfertőzni képes vírusokat pedig, humán vírusoknak nevezik. A vírus, élettelen kristályos anyag, ami a szervezetünkön belül is, legfeljebb a biológiai szintű kristályosodási folyamatainkba képes bekapcsolódni.

A sejtjeink plazmaanyaga ugyanis, folyadékkristályos szerkezetű. Épp úgy, mint a modern televíziók vagy monitorok, esetleg telefonok vagy órák kijelzői. Olyan biológiai szintű folyadékkristály szerkezetek a sejtjeink, amelyekben a természetes sejtszaporulat, egyfajta belső szabályozott kristályosodási folyamat eredményeként jön létre. Így a sejtmag, mint belső, biológiai szintű oltókristály határozza meg azt, hogy a sejt milyen struktúrájú osztódó sejtekké válhat ketté.

Ezt a természetes sejtosztódást, a specifikus baktériumtörzseink szabályozzák, az interferonnak nevezett, kémiai szintű szabályzóanyag igénybevételével. Amíg tehát, a szervezetünk sejtjei egészségesen működnek, addig interferonnal szabályozott kristályosodási folyamatot végeznek, amely legfeljebb, a kettéosztódás biológiai lehetőségét oldja meg. Ezt a biológiai szintű kettéosztódási folyamatot, a sejtek természetesen, könnyedén túlélik.

A szervezetbe jutó méreg azonban, általában véve olyan mikrokristály, aminek saját rezgési szintű kristályinformációja van. Amit a szervezet felismer, és képes izolálni, majd utána kivetni magából. De azok, a méregnek minősülő mikrokristályok, amelyeknek a rezgési szintű kristályinformációja, hasonlít valamelyik sejtünk sejtmagját képező sejtkristályunk rezgési információjához, nehezebben észlelhetők. Így azok a sejtbe jutva, mint külső forrásból származó oltókristályok, átveszik a sejt szaporodását jelentő kristályosodási folyamat irányítását. Gyakorlatilag, a saját kristályinformációjuk alapján, átkristályosítják az egész sejt folyadékkristályos szerkezetű plazmaanyagát.

Így a sejtjeinkben irányító szerephez jutva, olyan sejtkristályosodási folyamatokba kezdenek, amelyek eltérnek a sejt természetes életfeltételeitől. Ilyen módon a méreg, mérgezést idéz elő a sejtjeinkben. Biológiai szintű sejttorzulást. Ami betegségek kialakulásához vezet.

Így működnek a humán vírusok. Mint apró termetű mikrokristályok kerülnek a szervezetünkbe. Ott azonban oltókristályokként, teljesen átrendezik a sejt strukturális szerkezetét. Mert oltókristályokként funkcionálva, átkristályosítják az érintett sejt folyadékkristályos anyagi minőségét. A saját kristályinformációjuknak megfelelő kristályszerkezeteket képeznek, a sejt folyadékkristályos anyagából. 20-25 perc alatt, mintegy 200-250 darab, önmagával teljesen megegyező víruskristállyá alakítva a sejt plazmaanyagát.

Így a 200-250-felé osztódás kényszere, természetesen elpusztítja a gazdasejtet is. Mert az osztódási folyamat, kikerülte az interferonnal való sejtosztódás szabályos biológiai folyamatát. Így a kémiai szintű irányítás, jóval erősebbnek bizonyul, mint a sejtek számára megszokott bakteriális szintű, biológiai szabályzás. Ilyen módon, létrejön a vírusfertőzés. Mert így, minden egyes új vírus, ugyanolyan teljes értékű kristályinformációt képviselve juthat új gazdasejtbe.

Ilyen módon, minden vírusfertőzés csak, mint mérgezés jöhet szóba az egészségügyben. Mivel a vírusok, nem élőlények, hanem mérgek. De a szervezeten belül, éppúgy oltókristályok csupán, mint a szervezetünkön kívül. Csupán az a kérdés merülhet fel, hogy oltókristályként, milyen feltételek alapján képesek mérgezést előidézni a szervezetünk sejtjeiben? Hiszen, ha a vírusok állandóan jelen vannak, az életünk minden területén, akkor elvileg, állandóan betegnek kellene lennünk. Nem is beszélhetnénk egészségről. De a vírusfertőzés, mégis az egészségünket rombolja le.

Amikor eszünk vagy iszunk, akkor az emésztőnedvek hatáskörébe kerül a táplálkozás közben bekerült vírusok hatástalanítása. Ezért a hasnyálmirigyünk, biológiai szintű szódabikarbónát termel annak érdekében, hogy az emésztődő táplálékunk pH egyensúlyban legyen. Így az egészséges táplálkozási szokásainkat, a hasnyálmirigyünk, pH egyensúlyban képes tartani számunkra. 

Ha azonban, a humán vírusok, a tápcsatorna kikerülésével, a légutainkon keresztül jutnak a szervezetünkbe, vagy egyéb életnedveinken keresztül,  akkor közvetlen módon a sejtjeinkbe kerülve, könnyedén elvégezhetik a fertőzés átkristályosítási folyamatát.  De csak akkor képesek azt megtenni, ha a sejtjeinket, kémiai szinten, túltelített oldatnak minősítik. Amelyikben oltókristályként szerepelve, elvégezhetik az átkristályosítás kémiai folyamatát.

Ha, tehát, ez a pH egyensúly eltolódik a gyomrunkban a savas kémhatás felé, akkor a sejtjeinkbe jutó táplálékaink, elsavasítják a sejtjeink plazmaanyagát. Kémiai szempontból nézve, túltelített oldattá alakítják azokat. Ami a víruskristályok szempontjából tekintve, ideális táptalajt jelent a mérgezés bekövetkezéséhez. Ami rendre be is indul, a biológiai rendszerünkben működő kémiai törvényszerűségek alapján.

Sajnos, az eltorzult táplálkozási szokásaink, nagyon elsavasítják a sejtjeinket. Drasztikus esetben a gyomorsav túltengését, a gyomorégés is visszajelzi számunkra. Olyankor, külső forrásból származó szódabikarbónát viszünk be, egy pohár italban elkeverve, és az, pillanatnyilag rendbe is teszi a gyomor pH egyensúlyát. De a sejtjeink erősen túlsavasodott állapotát, nem képes tartós módon helyreállítani, egyetlen pohárban elkevert szódabikarbóna. Ahhoz, hogy az elsavasodott sejtjeink pH egyensúlyát helyrehozzuk, szódabikarbónás kúrát kell tartanunk. Amelynek keretében, minden étkezés előtt, célszerű egy kávéskanálnyi szódabikarbónát elkeverni egy pohár vízben, és meginni.

Ilyen módon, a szódabikarbónával lúgosított kémhatású táplálék kerülhet a sejtjeinkbe, és az, kissé ellúgosítja azok folyadékkristályos szerkezetét is. Megszüntetve ez által, az elsavasodás következtében kialakult túltelített jelleget. Túltelített jelleg hiányában pedig, a sejtbe került vírus, könnyedén kiürül onnan. Mert, nem képes oltókristályként funkcionálni, az enyhén lúgossá vált sejtjeinkben. Így a szódabikarbóna fertőtlenítő hatása, kúraszerűen alkalmazva, éppúgy fertőtlenít, mint a szervezetünkön kívül.

Most pedig, ebben a járványt jelentő vírusfertőzéses időszakban, a szódabikarbónás kúra, folyamatosan szükséges is. Egy pohár vízben felkeverve egy kávéskanálnyi szódabikarbónát, igyunk meg éhgyomorra. Minden étkezés előtt. Megvédhet a fertőzéstől. Ha pedig, valakinek pozitív lett a tesztje, akkor pedig, szinte kötelező is. Mert a fertőzés meggátolhatatlan lefolyása, jóval enyhébb lehet a szódabikarbóna fertőtlenítő hatásától. Arról nem is beszélve, hogy ilyen módon, szinte egyáltalán nem is kerülhet az ember lélegeztető berendezésre.

Ez a mostani koronajárvány, olyan influenza, amelyiknek a lefolyása száraz. Vagyis, nem jár az orrfolyás nehézségeivel. De éppen az a veszélye is. Mert a száraz orr miatt, a vírus gyakorlatilag, a felső légúton tenyészik ki. Ott kezdi meg a kristályosodási folyamatokat. Majd, onnan kerül a tüdőbe. Ahol tüdőgyulladást idézhet elő. Na, már most, ha hagymahéj teát készít valaki, amit enyhén ízesít mézzel, akkor annak az erősen nyákoldó hatása, felszabadíthatja az orr utáni légzési útvonalat, a benne kialakuló vírustenyészettől. Hogy ne kerülhessen az a tüdőbe. Hasonló nyákoldó hatása lehet, az ACC-long nevű gyógyszernek is.

Ha mégis a tüdőbe kerül, és tüdőgyulladást okoz a vírus, akkor sem szabad állandóan csak feküdni. Mert ez száraz-influenza. Ennek, ki kell szellőznie a tüdőből is. Ezért, állandóan friss levegőt igényel. Minél kevesebb fekvéssel. Mert a sok fekvés, éppen a kialakult tüdőgyulladásnak kedvez. Ha pedig, közben szódabikarbónás kúrát alkalmazunk, akkor az, a tüdő sejtjeit is ellúgosítják enyhén, és így, hamarabb megszűnik a vírusfertőzés további lehetősége. A vírus pedig, egyszerűen kiszellőzik a légúton keresztül.

Ha a köztudatban már régen megerősödött volna ez az elv, akkor nem lett volna ennyi regisztrált beteg. Nem is beszélve, a sok felesleges halálos áldozatról. Mert a szódabikarbónás kúra szerintem, jól alkalmazható a korona vírusa ellen is. Egy fél citrom levével, és egy kis méz hozzáadásával pedig, még meg is sokszorozható a fertőtlenítő hatása a szervezetünkben.

Ha az interneten böngészve, a szódabikarbóna alkalmazási lehetőségeit kutatja valaki, akkor könnyedén megtalálhatja ezt a régi receptet, ami a megfázások és influenzák ellen javasolt. Én csupán, azért fedeztem fel, mert a szervezetünk sejtjeit, folyadékkristályos anyagnak tartom. A vírusokat pedig, olyan mikrokristályoknak tekintem, amelyek oltókristályokként, átvehetik a sejtjeink természetes kristályosodási folyamatai felett, a kristályosodással járó szaporodási irányítást. 

Mert szerintem, egyetlen egy olyan sejtünk sincsen, amelyik az őket kiszolgáló specifikus baktériumaink felügyelete nélkül, tartósan életképes lenne. Ha tehát, a sokféle biológiai szintű baktériumtörzsünk, egy egységesen sajátságos baktériumtársadalmat tart fenn a szervezetünkön belül, akkor a sejtjeink élete, nem lehet önfenntartó biológiai folyamat nélkülük. Hanem a baktériumaink által biztosított biokémiai folyamat eredménye csupán. Amely biokémiai folyamat, az állandóan zajló sejtes szinttű kristályosodásban nyilvánul meg.

Így a sejtek biológiai szaporulata szerintem, a sejtek kémiai szintű kristályosodási folyamatainak köszönhető. Amit a hasnyálmirigyben termelt, biológiai szintű szódabikarbóna is befolyásol. Ezért jött képbe nálam, a külső forrásból bevihető szódabikarbóna is. Mint olyan lehetőség, amely kúraszerűen alkalmazva, hatásos lehet a vírusfertőzésekkel szemben. Így a most járványszerűen tomboló koronavírussal szemben is. De gyakorlatilag, bármilyen vírussal szemben hatásos. Mert a vírus, mérget jelent.

A koronavírus egészségügyi tragédiája tehát, amit a sok regisztrált fertőzött jelent, és a sok elhalálozott honfitársunk, mégis értelmet nyer, ha ennek kapcsán végleg leszámolhatunk, az összes vírusfertőzés lehetőségével. Mert, minden vírus így fertőz a szervezetünkben. A szódabikarbónás lúgosító kúrával pedig, bármelyik vírus méreganyaga könnyebben kitisztulhat a szervezetünkből.

Oly annyira, hogy állatok vagy növények esetében, éppúgy alkalmazható. Nem kell tehát, komplett állatállományokat kiirtani, vagy teljes növényligeteket tarolni ahhoz, hogy a vírusfertőzésüket megállítsuk. Elég a fertőzött állatok ételébe vagy italába szódabikarbónát keverni kúraszerűen, és a fertőzés megállítható. Vagy a növényeket szódabikarbónás vízzel locsolni, szintén kúraszerűen, és a fertőzöttségi szintjük teljesen elapad.

A szódabikarbónás kúrával való gyógyítás lehetősége pedig, teljesen feleslegessé teszi, a vírusok ellen kikísérletezett vakcinákkal való védőoltások kényszerét. Mert, amit egyszerűen lehet gyógyítani, ahhoz nem szükséges az, hogy a szervezetet megfertőzzük, vakcinákban kódolt védőoltásokkal. Mert a szódabikarbóna méregtelenítő és fertőtlenítő hatása, a szervezetünkben is ugyanezt teszi. A hasnyálmirigyünknek köszönhetően. Mert, ugyanolyan minőségű szódabikarbónát termel. Ugyanilyen irányú egészségvédelmi céllal.

Ha azonban, a táplálkozási szokásaink hatására, nagyon elsavasodnak a szervezetünk sejtjei, vagy kevés szódabikarbónát képes csak termelni a hasnyálmirigyünk, akkor egyetlen esély marad számunkra, külső forrásból pótolni azt kúraszerűen. Épp úgy, mint amikor túl savasító ételt fogyasztunk, és a pillanatnyi savtúltengés miatt, szódabikarbónával enyhítjük a gyomorégés kellemetlen tünetét.

Így a vírusos fertőzések ellen, a szódabikarbónás kúra lehet a legjobb gyógymód. Egy pohár vízben, egy fél citrom és egy kávéskanál szódabikarbóna elkeverve. Aki ezt fogyassza reggelente éhgyomorra, máris sokat tett az egészsége érdekében. Legalább a járvány idejére érdemes kipróbálni. Mert ekkora mennyiségű szódabikarbónának, semmiféle egészségügyi veszélye nincsen.

Aki pedig, valamilyen oknál fogva, mégis fertőzött lett, annak számára, szinte minden étkezés előtt javasolt. De, csak a fertőzés idejére. Gyógyulás után pedig, csak a napi egy adag ajánlott. Így a szervezetünk méregtelenítő folyamatai fokozhatók. Mert a szódabikarbóna fertőtlenítő hatása, éppúgy érvényesül a szervezetünkön belül, mint azon kívül. Hiszen a hasnyálmirigyünk, éppen a szódabikarbónát használja, ugyanerre a célra. Jó egészséget kívánok tehát, minden kedves olvasómnak.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.12.05.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2316319368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása