Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.12.19. 09:07 futotuz

Vírus-régészet.

Címkék: vírus régészet

Vírus-régészet.

Értelmezése szerint a vírus szó, mérget jelent. Olyan légáramlatokkal közlekedő mikrokristályt, ami képes arra, hogy a légutainkon keresztül, megmérgezzen bennünket. Miközben gyanútlanul, de szükségszerű módon levegőt veszünk. Így a vírusok, gyakorlatilag azok között a porszemcsék között vannak, ami a légtérrel áramlik. Állandóan körbevesz bennünket. Kis koncentrációban azonban, szinte teljesen ártalmatlan a szervezetünk számára.

Amikor lélegzünk, az orr nyálkahártyáján megtapadnak a mikrokristályok. Ilyen módon érzékeljük az illatokat is. Éppen az illatkristályoknak köszönhetően. Mivel a nyálkahártya maga is folyadékkristályos szerkezet, ezért a vírus mikrokristálya alkalmas arra, hogy a nyálkahártyában, zárt kristályosodási folyamatot indítson el. Ezért influenza esetén, ezt a kémiai szintű nyákképződést, az orrunk kifújásával lassíthatjuk, korlátozhatjuk. Így a fertőződöttség mértéke csökkenthető. A rendszeres orrfújással pedig, akár teljesen meg is szüntethetjük azt.

Ez a mostani koronavírus azonban, száraz influenzának minősül. Ami nem jár olyan intenzív nyákképződéssel. Ezért rendszeres orrtisztítással, nem lehet tőle könnyen megszabadulni. Ezért az orrüregben lassan kristályosodva, több nap alatt elszaporodik, és a természetes légúton keresztül, a tüdőbe kerül. Ahol a tüdő sejtjeivel találkozik. A tüdőnkben lévő sejtjeink pedig, szintén folyadékkristályos szerkezetek. Amelyekben a vírusfertőzés mérgező folyamata, az érintett sejt folyadékkristályos anyagának átkristályosításával valósul meg.

Mikrokristályos szerkezetű méregként a vírus, olyan apró fizikai szerkezet, amely a kristályinformációját, akár évezredekig is képes megőrizni. Így folyadékkristályos szerkezetbe kerülve pedig, bármikor alkalmas arra, hogy a saját kristályinformációja alapján oltókristályként funkcionálva, átkristályosítsa a folyadékkristály szerkezetét. Ilyen folyadékkristályok a sejtjeink is. Mint a szervezetünk biológiai szintű alapegységei. Ezért képesek méreganyagokként megfertőzni, megmérgezni az embert. Vírusos eredetű fertőző betegségeket okozni bennünk.

Nagyon sokféle vírus tizedelte már meg ilyen módon az emberiséget. Ezért az emberiség öt-hatezer éves történelme során, sok olyan vírusos betegség volt már, amelyiknek a jelenlétét, egyáltalán nem kívánja ma az emberiség. Mert az egészségügy, ma is éppúgy tehetetlen a vírusokkal szemben, mint az emberi korok kezdetén. Mert, nem értik a vírusfertőzések mibenlétét, és csak az általuk kiváltott tüneteket próbálják enyhíteni. Feltételezve azt, hogy a szervezet magától meggyógyul közben. Mert ellenanyagot termel, és előbb-utóbb kitisztul a megfertőzött szervezetből.

Tulajdonképpen, ugyanezt tették a korabeli orvosok is. Elkülönítették a betegeket az egészségesektől, hogy a vírusfertőzés nehezebben terjedjen. A betegeket pedig, addig ápolgatták, amíg meg nem gyógyultak, vagy meg nem haltak. Nem volt más alternatíva akkor sem. Éppen úgy, mint ahogyan, még ma sincs. Mert manapság, éppúgy a vírus uralja a helyzetet, mint hajdanában. Ezt igazolja, az a sok elhalt embertársunk, akik az egészségügy tehetetlensége miatt múltak el. Akikben a vírusfertőzés győzött. Az egyéb szövődményeikre fogva a halálukat. Olyan szövődményekre, amelyekkel még, évekig elélhettek volna.

A régi korokban, a háborúk és a vírusfertőzések miatt elhalt emberek olyan sokan voltak, hogy nem csupán egyéni, hanem tömegsírokban helyezték el őket. Így a spanyolnátha például, körülbelül ötven százalékos elhalásozási aránnyal pusztított. De a korabeli kezdetleges higiénia mellet is, az emberiség fele túlélte. Volt olyan, aki kigyógyult, és olyan is, aki meg sem betegedett. Annak ellenére, hogy a fertőzésben elhullott társaikat, nekik kellett eltemetniük. Közvetlen kontaktusba kerülve a rettegett fertőzéssel.

Ezek a sírok, évszázadok és évezredek óta várják a régészek feltáró munkáit. Épp úgy, mint az egyéb módon elhalt emberek sírjai. Mert az, hogy miben hunyt el a feltárt sír gazdája, csak a régészeti feltárás után derülhet ki. Na, már most, ha a tetem vírusfertőzés áldozata lett, akkor a sírja megőrizte számunkra, az őt elpusztító vírusokat is. Mert a vírus nem élőlény, hanem egy fizikai adottságokkal rendelkező mikrokristály. Ami az elhalt tetemekben, akár kristályos formában koncentrált módon is jelen lehet. Ha már halálra megmérgezte őt.

A gyanútlan régészek pedig, ahogy feltárják a sírokat, és a halál okát kutatják, akaratlanul is felszínre hozzák az eltemetett vírusokat is. Ami a régészeti feltárás során csak, mint mellékes por jelenik meg. Amit a feltáró eszközeikkel ismét felkavarnak, és újra a légtérbe kerül. Ilyen módon, a rettegett vírus, ismét a légtérbe kerülve, ismételten fertőzőképessé válik. Az emberek pedig, találgathatják azt, hogy miféle patkány vagy denevértípus szabadíthatta reá a félelmetes vírust. Esetleg, melyik aktív kutatólaboratóriumból szökhetett meg az ártalmas vírus. Ami persze, szintén nem kizárt.

A vírusfertőzés lényege tehát az, hogy az életnedveinken keresztül bejutó vírus, mint parányi méretű mikrokristály, a sejtjeink átkristályosításával, mérgezési tüneteket alakít ki. Mert a sejtjeink folyadékkristályos oldatában, mint oltókristály jut érvényre, és a saját kristályinformációja szerint, átkristályosítja a sejt folyadékkristályos anyagi minőségét. Ilyen módon, önmagához hasonló vírusokat hoz létre, 200-250 darab, ugyanolyan mérgező hatású adottságokkal rendelkező vírust. 20-25 perc alatt.

Tulajdonképpen, az egészséges élet is, maga egy rejtély. Mert a többsejtű életformák, így az ember is, olyan élőlények, akiknek egyetlen sejtje sincsen, amelyik magától életképes lenne. A bennünket kiszolgáló zárt bakteriális társadalmunk nélkül, hamar elpusztulnánk. Hiszen, több száz, vagy akár több ezer humán baktériumfaj él bennünk, természetes életet. A szükségszerű anyagcsere folyamataink szilárd, folyékony, és légnemű termékeit, ők maguk emésztik el bennünk. Mert a baktériumaink, bennünk is az anyagi elbomlásért felelősek. Ilyen módon juttatva a véráramba, a számunkra értékes tápanyagokat.

Teljesen steril körülmények között, csak az anyaméhben fejlődő magzat tartózkodik. Ott fejlődik kilenc hónapon keresztül. Steril maradhat, mert számára hasznos táplálékhoz, az anyai szervezettől jut. Amikor megszületik, akkor azonban a szülőcsatornán keresztülhaladva, felveszi azokat a baktériumokat, amelyek az anyjától elkülönült további életéhez szükségesek számára. Így a szülés alkalmával a szülőcsatornában, olyan alapvető baktériumtörzsek vannak, amelyek a magzat önálló életéhez elengedhetetlenek.

Amikor pedig, meghal az ember, akkor a bakteriális élete tovább zajlik. Így a köröm és a szőrzet, tovább növekedik. Egészen addig, amíg a megszokott anyagcsere folyamat hiányában, a bakteriális társadalmunk, a saját testünk sejtjeit fel nem emészti. Mert a sejtjeink, éppúgy anyagelbontásra alkalmas tápanyagokat tartalmaznak a baktériumaink számára. Így az elhalt ember teste, teljesen elemésztődik. Egészen addig, amíg a baktériumaink el nem pusztulnak. Csak a baktériumaink számára nehezebben emészthető csontjaink maradnak meg.

Így a sejtjeink „élete”, nem más, mint a bakteriális társadalmunk által irányított és szabályozott, biológiai szintű kristályosodási folyamat. Amelynek keretében a sejtjeink, interferonnal szabályozott osztódási folyamatot végezhetnek. Amely osztódás, csak akkor jöhet létre, amikor a sejtmag már kettévált. Mert a sejtmag mikrokristályos anyaga, a baktériumok által ellenőrzött módon, elérte az osztódásához szükséges önkristályosodási mértéket.

A kristályosodás során ugyanis, a kristályosodó anyag, hasznosítja a táplálékainkból szerezhető tápanyagokat. Ilyen módon, folyamatosan növekszik. Majd egy kritikus értéket elérve, kettéválik a sejtben. Testvériesen megosztva ez utána, a sejt teljes plazmaanyagát is. Így két, teljesen egyenrangú sejtté alakulva. Amely új sejtek, szintén a bakteriális társadalmunk által szervezett anyagcsere folyamatainkra vannak utalva ahhoz, hogy „életképesek” maradjanak. Vagyis, hogy a biokémiai szintű kristályosodási folyamataikat, továbbra is el tudják végezni.

Ezért, szinte minden sejtünkben van egy sajátságos sejtvírus, amely a sejtünkben, mint oltókristály funkciónál, és a sejtes élet látszatát fenntartja, a baktériumok interferonnal szabályozott kristályosodási lehetőségével. Vagyis, a sejtjeink plazmaanyaga, olyan folyadékkristály, amelyben a sejtmag által biztosított sejtvírus, zavartalan módon képes önkristályosodás útján szaporodni. Ez a sejtes életünk természetes folyamata.

Ha azonban, a sejtünkbe idegen vírus kerül, amelyiknek a kristályinformációját a bakteriális társadalmunk még nem ismeri, akkor az, a megfelelő minőségű specifikus interferon hiányában, oltókristályként át tudja kristályosítani zavartalanul a sejt teljes plazmaanyagát. Így a vírus, a saját kristályinformációja alapján, önmagához teljesen hasonló víruskristályokat „készít” a sejt anyagából. Kémiai úton. Ezért, a fertőzőképes vírusnak, éppúgy nem szükséges élő anyagnak lennie, mint a sejtvírusnak sem. Csupán a kristályosítás kémiai képességével kell rendelkeznie. Mint fizikai szintű kristályos alapegységnek.

A vírusok által megvalósuló mérgezés átkristályosító folyamata azonban, csak túltelített oldatban valósulhat meg. Vagyis, ha a vírus által megtámadott sejt, túl savas kémhatású. Mert az indokolatlan elsavasodás, túltelítetté alakítja a sejt plazmaanyagát. Márpedig, az eltorzult táplálkozási szokásainknak köszönhetően, elsavasodott a szervezetünk. Vagyis, a szervezetünk sejtjei, savas kémhatásúak.

Természetesen, a szervezetünk védekezik az indokolatlan elsavasodás ellen. Hiszen a hasnyálmirigyünk, biológiai szintű szódabikarbónát termel, hogy a táplálékaink pH egyensúlyát folyamatosan fenntartsa a gyomrunkban. Ha azonban, a túlzottan savasító hatású táplálkozási szokásaink miatt, gyomorsav túltengés alakul ki, akkor a fennálló gyomorégés miatt, külső forrásból származó szódabikarbónát veszünk magunkhoz, hogy megszűnjön a pillanatnyi gyomorpanaszunk.

A savas ételeink miatt tehát, a sejtjeink is elsavasodnak. Túltelített oldatokká válnak. Amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy a vírusok bennük, mint oltókristályok jussanak érvényre. Ilyen módon, létrehozva a szervezet számára szükségtelen vírusfertőzéssel, a szervezetünk mérgezését.

Túltelített oldat hiányában azonban, a szervezetünkbe kerülő vírusok, teljesen hatástalanok a sejtjeinkkel szemben. Mert a megfelelő pH egyensúlyban lévő sejtekben, nem képesek oltókristályként funkcionálni. Ilyen módon, nem jöhet létre bennük az egészségtelen vírusfertőzés. Így a sejtjeinkből, könnyedén kitisztulhatnak a vírusok akkor is, ha esetleg belekerültek.

A vírus fertőzőképességének ez a magyarázata. Ezért nem képes megfertőzni minden embert. Illetve, ezért más és más lefolyású minden embernél, a kialakult vírusfertőzés. Mert a sejtjeink, nem egyforma mértékben képviselnek túltelítettnek minősülő savas jelleget. Minél savasabb közeget biztosítanak egy szervezet sejtjei, annál vadabb vírusfertőzésben lehet része a sejtek gazdájának.

Ha azonban, a táplálkozási szokásainkra odafigyelünk, és sokkal kevesebb savasító kémhatású ételeket fogyasztunk, akkor a szervezetünk pH egyensúlyban lesz, és hasnyálmirigyünk által termelt biológiai szintű szódabikarbónánk, tökéletesen elegendő ahhoz, hogy ezt a szintet fenntartsa számunkra. Természetes, biológiai szintű védettséget biztosítva számunkra, a folyton támadó vírusok ellen.

Ez lehet a jövő gasztronómiai feladata. Olyan ételek előkészítése, amelyek már az elfogyasztásuk előtt, rendezett pH egyensúlyban vannak. Éppen azért, hogy a hasnyálmirigy által termelhető biológiai szintű szódabikarbónánk, megfelelő mennyiségű legyen a gyomortartalom ideális pH egyensúlyának a beállításához. Hogy a szervezetünk sejtjeibe jutó táplálékaink, ne savasíthassák el a sejtjeink folyadékkristályos szerkezetét.

A hasnyálmirigyünk tulajdonképpen, nem a szervezetünk elsavasodása ellen termel biológiai szintű szódabikarbónát, hanem a gyomrunkban aktív baktériumaink védelmében. Mert a baktériumaink számára fontos a semlegesnek mondható pH érték a gyomrunkban. A túlságosan savasító ételeink azonban, túl azon, hogy gyomorégést idéznek elő, még a baktériumainkat is megtizedelheti. Így a táplálékaink, savas kémhatásúak maradnak az emésztés során. Ilyen formában, a sejtjeinkhez jutó táplálékok, savas kémhatásúvá alakítják a sejtjeink plazmaanyagát is. Igen jó táptalajt biztosítva ez által, a vírusfertőzések számára.

Ha tehát, a hasnyálmirigyünk kevés biológiai szintű szódabikarbónát termel, vagy továbbra is erősen savasító kémhatású ételeket fogyasztunk, akkor külső forrásból kell a szükséges szódabikarbónát pótolnunk. Hogy a szervezetünk pH egyensúlya mégis fennmaradjon. De olyankor, nem elegendő egy alkalommal szódabikarbónát magunkhoz venni, hanem kúraszerűen kell alkalmazni azt. Napi szinten. Mégpedig úgy, hogy egy pohár vízben elkeverünk egy fél citrom levét, és egy kávéskanálnyi szódabikarbónát. Majd éhgyomorra megisszuk azt. Minden nap.

Járvány idején, vagy ha már eleve fertőzött valaki, akkor ezt a kúrát, napi szinten is be kell sűríteni. Azaz, minden étkezés előtt célszerű meginni egy ilyen adagot. Az ilyen mértékű szódabikarbónával, nem tudunk kárt okozni a szervezetünkben. Viszont a tartós lúgosító hatásával, a sejtjeink szükséges pH egyensúlya fenntartható. Illetve a savas kémhatása erősen csökkenthető. Ami a vírusfertőzés ellen, igen jó védekezést biztosít.

Ha pedig, valaki már elkerülhetetlen módon vírusfertőzött lett, akkor a fertőzés tünetei enyhülnek. Illetve a betegség lefolyásának az ideje lecsökkenthető. Így a megfelelő szódabikarbónás kúrával kezelt beteg ember, nem juthat a halál közelébe. Akkor sem, ha egyéb szövődményes betegségekkel rendelkezik is. Mert a sejtekben kialakuló pH egyensúly, nem teszi lehetővé a vírusfertőzést. Sőt, mi több, ha az egyéb szövődményes betegségeit is vírusok okozták, akkor azok az egészségügyi problémái is, természetes módon javulni fognak.

Mert a legtöbb betegségünk, vírusos eredetű. Még a bakteriális eredetű betegségeink is. Hiszen a fertőzőképes baktériumok is, valamilyen vírussal vannak megfertőzve. Így a külső forrásból származó szódabikarbónához jutó baktériumaink is, könnyebben megszabadulhatnak, az őket fertőző vírusoktól. Ezért a külső forrásból pótolt szódabikarbóna, kúra szerűen alkalmazva, mint egy általános érvényű gyógyhatású szer, kémiai szintű felügyeletet végezhet a teljes szervezetünk felett. 

Egy nyilvánvalóan beteg ember infúziójába adagolva pedig, még gyorsabban a sejtjeihez juttatható, a számára szükséges szódabikarbóna. Mert, ha minél előbb elveszíti egy sejt a túlsavasodott jellegét, annál könnyebben szabadulhat meg, a számára veszélyessé vált vírus kémiai szintű támadásától.

A külső forrásból származó szódabikarbóna tehát, hasznos a szervezetünk számára. Citrom levével pedig, még erősebben fokozható is a hatása. Mert a citrom leve, mint egy katalizátor, még jobban aktivizálja a szervezetünk számára fontos szódabikarbóna lúgosító hatását.

Vírusfertőzések idején, vagy járvány alkalmával, mindenképpen javasolhatom a külső forrásból származó szódabikarbóna kúraszerű napi használatát. Legalább a vírusveszély idejére. Aki ugyanis, ezt teszi, nincsen szüksége szájmaszkra vagy védőoltásra sem. Mert a szervezete, immunissá válik a vírustámadásokkal szemben. Tovább szaporítva azoknak a számát, akik el sem kapják a fertőzést. Vagy legalább azok számát, akiknek az életében, sokkal enyhébb lefolyású a kialakuló vírusfertőzés.

Sajnos, a vírusok ellen kitalált védőoltások is, olyan enyhébb vírusfertőzések, amit az egészségügy szerint az emberek, könnyebben átvészelhetnek. Csakhogy, az ilyen védőoltással közvetített fertőzésekre sem vagyunk egyaránt fogékonyak. Van, akinél durvább lefolyású lehet. Akár, még halálhoz is vezethet. Mivel azonban, a védőoltás is egy csökkentett mértékű fertőzés, ezért a szódabikarbóna ebben az esetben is segítséget nyújthat a mielőbbi biztonságos gyógyulásban. Ami azt jelenti, hogy a beoltott ember is, sokkal könnyebben vészeli át a művi úton létrehozott vírustámadást, ha kúraszerűen, napi szinten szódabikarbónát vesz magához.

Mert az emberiség számára, teljesen mindegy az, hogy honnan került a légtérbe egy fertőzésre alkalmas vírus. Járványt okozva, mindenképpen káros. Akár egy laboratóriumból szabadult ki, akár patkány vagy denevér terjesztette azt, vagy esetleg, egy régészeti ásatás következtében került újra a légtérbe. Mert a vírusokkal szemben, még mindig, a hatásos védekezés módja a kérdéses. Amit én magam, a szódabikarbóna és a citrom levének vizes oldatában látok. Annak lúgosító hatásában.

A szódabikarbóna tehát, nem csak akkor hatásos szer, amikor a savtúltengés miatt ég a gyomor, hanem akkor is, amikor a savtúltengés miatt, „égnek” a sejtjeink is. Mert a túlzott elsavasodásuk miatt, túltelített oldatokat képeznek a szervezetünk sejtjeiben. Ami, igen jó táptalajt biztosít, az esetleges vírusfertőzések számára.

A sejtjeinkben megvalósuló kristályosodási folyamatokat, a méz viselkedésével lehet szimbolizálni. Mert minden méz más virágfajtából származik. Így a méz szőlőcukor tartalma határozza meg azt, hogy egy méz, milyen mértékben fog ikrásodni. Vagyis, kristályosodni. Legjobban, a repceméz kristályosodik. Legkevésbé pedig, az akácméz.

A méz, azért kristályosodik, mert maga is egy alapvetően folyadékkristályos szerkezetű anyag. A méhek által begyűjtött virágpor mikrokristályos szerkezetét, a méhek alakítják át folyékony állagú kristályos anyaggá. Amelyben a szőlőcukor tartalom miatt, a méz szilárd állagú kristályosodási folyamata, szép lassan beindul. Majd a folyékony méz, szilárd állapotú kristályos anyaggá alakul. Mert benne a szőlőcukor, mint oltókristály, megkezdte a szilárd cukorkristállyá alakulás kémiai folyamatát.

Hasonlóan működnek a sejtjeink is. Folyadékkristályos anyagokként, ha az oldatuk túlságosan elsavasodva túltelítetté válik, akkor egy vírus mikrokristálya alkalmas arra, hogy benne oltókristályként szerepelve, elkezdje a sejt kémiai szintű átalakító folyamatát. Amit a vírusfertőzés jelent. Így a sejtes élet, egy olyan bakteriális módon befolyásolt kristályosodási folyamat, amit a bele jutott idegen vírus képes felülírni. Oltókristályként érvényesülve, a sejt folyadékkristályos szerkezetében.

Így a külső forrásból származó szódabikarbónás kúra, szinte minden vírusfertőzés ellen jól használható. Úgy az emberi életben, mint az állatok vagy a növények többsejtű életformáiban. Ilyen módon, az állati és növényi szintű vírusfertőzések is megszüntethetőek, ha szódabikarbónás kúrával, meggátoljuk a sejtjeik túltelített savas állapotait. Az italukba vagy az öntözővizükbe kevert módon.

Ilyen módon, nem szükséges kiirtani teljes állatfarmokat, vagy növényligeteket ahhoz, hogy a teljes állományt megmentsük. Mert szódabikarbónás kúrával, korrigálni lehet a biológiai szintű torzulás miatt létrejövő kémiai elváltozásokat.

Ez a mostani koronavírus tehát, arra volt jó, hogy a vírusfertőzések ellen használható megoldás hatásos módja, végre felszínre került az emberi kultúrában. Mert ez a szódabikarbónás kúra, minden vírusfertőzés ellen bevethető. Mert a vírus, mérget jelent. Így a vírusfertőzés mérgezésének az átkristályosító folyamata, befolyásolható a szódabikarbóna által. Aki ezt megérti, nem fog többé félni, semmiféle vírusfertőzéstől.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.12.19.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9916350616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása