Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.01.22. 06:22 futotuz

Hullámgenetika.

Címkék: hullámgenetika

Hullámgenetika.

Ez egy aránylag új tudományos ágazat, ami a kvantumelméletből fejlődött ki. Ennél fogva természetesen, magán hordozza a kvantumelmélet esetleges hibáit és hiányosságait is. Attól azonban, még olyan témakört boncolgat, amelyik alapvető az objektív valóságban. Ugyanis, az alapelve szerint, minden objektív megnyilvánulás a szubjektív energiából van. Amely energiának, nincsen önálló objektív vonzata. Ezért, az energiának, valamilyen szintű, sajátságosan összetömörödött koncentrációját képviseli az anyag. Amíg az objektív anyagi világ részhalmazát képviseli. 

Ezért a hullámgenetika tudománya, a megnyilvánulással, az anyaggá való szerveződéssel, a teremtéssel lehetőségével foglalkozik. A kvantumelmélet apró részecskéinek a szintjén. Az objektív és a szubjektív valóság határmezsgyéjén történő hullámjelenségekkel, amelyek hatására, anyag keletkezik az energiából, és inverz módon, energiává válik az anyagi minőség. Ilyen módon, az anyaggá és az energiává való szerveződés kétirányú hullámjelenségeit tanulmányozza. Valamint azt, hogy ezek a teremtőképes hullámok, hogyan befolyásolják a már régebben megnyilvánult anyagi minőségeket.

Így a tanulmány szerint, minden anyagi részhalmaz, olyan hullámok hatására maradhat stabil, amely a reá jellemző rezgéseket képes produkálni huzamosan. Ha az anyagi minőség stabil jellegét biztosító hullám megváltozik, akkor az adott anyagi minőség elektromos rezgési állapota is, annak megfelelően fog módosulni.  Ilyen módon, az anyagi minőségekre vetített hullámokkal, céltudatosan befolyásolni lehet azok elektromos működési feltételeit.

Mivel az ember is anyagi lény az objektív valóságban, ezért a mi elektromos rezgéseink is befolyásolhatók hullámokkal. Főképpen a sejtes alapú genetikai hullámunk reagál a hullámjelenségekre. A DNS lánc, ami a sejtjeinkben található, és a sejtes alapú szaporodási feltételeinket határozza meg. Amely alapján a sejtjeink osztódni képesek bennünk, és a fogantatás alkalmával.

Ennél fogva, a genetikai alapú betegségeink, valószínűleg azért alakulhatnak ki, mert megváltozik az a hullám, amelyik egészséges rezgési állapotban képes tartani a sejtjeinkben kialakult DNS hullámainkat. Az így létrejövő DNS torzulások okozzák, a genetikai szintű betegségeinket.

Az Orosz származású, Petrovics Garjajev professzort, Nobel díjra jelölték ezért a munkájáért. 2020.10.20.-án. De egy hónappal később, 11.17.-én, titokzatos módon, hirtelen elhunyt. Annak ellenére, hogy egy tökéletes egészségnek örvendő emberként élt. Viszont, a nyelvi-hullámgenetikáról szóló elmélete, segítséget nyújthatna mindenféle betegség ellen.

Garjajev mondanivalója arra irányult, hogy a vírusos megbetegedések, kétféle módon terjedhetnek. Az egyik mód az, amit a propaganda terjeszt is a közösségi hálózatokon.  Ami a légúti fertőzés lehetőségét ismerteti, és az azzal kapcsolatos védekezési módokat javasolja. Amit a maszkok és egyéb fertőtlenítő védőfelszerelések biztosíthatnak. A másik mód azonban, hullámtermészetű. Ami ellen, a mechanikus védőfelszerelések esélytelenek.

Egy adott, a vírus mikrokristályára jellemző hullámhosszon ugyanis, a sejtjeink genetikai kódját meghatározni képes DNS spirálunk, mint a sejtek öröklődési hullámai eltorzulnak, és ugyanolyan hatást produkálnak a sejten belül, mintha valóban vírus támadta volna meg őket. Éppen úgy működik a dolog, mint amikor egy számítógépet elektronikus vírustámadás ér. Ilyen értelemben véve, a lokális jelleggel itt-ott fellelhető influenza vírusa, pandémiás kiterjedést nyerhet. Amely mindenhol aktív, ahol a vírus hullámhosszának megfelelő hullámhatás érzékelhető a sejtek által.

Ezért Garjajev professzor szerint, tulajdonképpen elkezdődött a harmadik világháború. Ami a túlszaporodott békés népesség ellen irányul. Mert a sejtjeink genetikai működéséről, szinte semmit sem tud a tudomány. Hiába ismerik a DNS szerkezetet, de a működése, még mindig titokzatos. Hiszen, ahogy a sejtbe került vírus, az RNS kódjának megfelelő módon, képes átírni a sejt DNS szerkezetét, úgy a vírusra jellemző káros hullámhossz is, tökéletesen alkalmas erre. Ezért, ahogy egy vírus, mint önálló fizikai egység, fertőzést alakíthat ki a sejtjeinkben, úgy a káros hullámok által is, olyan mező alakulhat ki a sejtek körül, amely a rezonancia elvei alapján, fertőzésre utaló genetikai torzulásokat eredményezhet a sejtjeinkben.

Ahhoz, hogy ezt megértsük, Garjajev professzor szerint, alapvetően új genetikai és virológiai megközelítésre van szüksége a tudománynak. Elsősorban, az ő által felfedezett nyelvi-hullámgenetikára, amelyet 1984-óta fejlesztenek, de az Orosz Tudományos Akadémia, minden lehetséges eszközzel gátolni igyekezett. Erőszakos módon megszüntetve, minden olyan tudományos társulást, amit Garjajev professzor erre a célra szervezett egybe.

A sejtjeinkben kialakult DNS lánc, olyan RNS génkészletekből áll, amelyeknek az emberi nyelvhez hasonlóan, a génjeink saját szintjének a nyelvezetét határozza meg. Ahogy a sejtjeink kommunikálnak egymással, éppen úgy, a génkommunikációink is, a génalapú szavak, gyökök, előtagok, morfémák, fonémák, írásjelek, ragozások, igeidők, és minden más nyelvtani lehetőségek valószínűségi vonatkozásait jelenti. Így a génmódosulásaink RNS szinten, éppúgy létrejöhetnek valamilyen vírus RNS fertőzése által, mint valamilyen káros hullámhossz torzító befolyására. Mert, mindkettő alkalmas arra, hogy a DNS láncot alkotó RNS összetevők nyelvezetét, genetikai szinten összezavarja.

Így a vírus hullámhosszán, olyan génszövegeket közvetítenek, amelyek a sejt DNS kódjában rögzített RNS génállomány szöveges tartalmát torzítja el. Ilyen módon, egy hullámokkal terjedő vírusfegyvert alkothatnak. Amit, csak olyan értelem képes irányítani, amelyik már érti a gének, főképpen a vírusgének hullámhosszban kifejezhető nyelvezetét. Viszont, a hullám által közvetíthető víruskód RNS nyelvezetét felismerve, olyan kvantum-vakcina állítható elő, amely a szervezet sejtjei számára ideális hullámokban kódolva, fertőtlenítheti a sejtjeinket.

Garjajev professzor szerint, az emberiségnek éppen az a soron következő feladata, hogy sokkal magasabb tudatosságú szellemi szintre kell emelkednie, amelyben már nincsen félelem. Éppen azért, hogy mentális módon meg tudja magát védeni, a magasabb tudatosság rezgési szintjével, a számára ártalmas hullámok káros hatásaitól. Mert az ember tudata, képes befolyásolni a sejtjeinkben zajló genetikai folyamatokat. Ilyen alapon, a sejtjeinkre ható torziós mezők, teljesen hatástalanná válhatnak.

Hullámgenetika - betiltott felfedezés - MédiaForrás (mediaforras.com)

Végül itt van Garjajev professzor betiltott felfedezéséről szóló film.

Koronavírus a hullámgenetika szemszögéből (Videó) (naturalmagazin.hu)

Ez pedig, Dr. Drábik János értelmes előadása, ami Garjajev professzor elmélete szerint, a mai kor koronavírus fertőzésének az elvileg lehetséges állapotairól szól.

Az én véleményem szerint, a mai tudományos állítás alapján, az objektív valóság minden egyes alkotóeleme, az atomokra visszavezethető módon, rezgésnek minősül. Mivel pedig, minden anyagi minőség atomokból élül fel, ezért az objektív valóság elektromos jelenségnek minősül. Amelyben minden anyagi esemény, az elektronok rezgési szintű változékonyságát fejezi ki.

Ezért egy anyagi minőség, az aktuális halmazszintű állapotát, a benne aktív elektronok rezgési állapotai alapján képes fenntartani. Ezért, amint az elektronok rezgési állapotai megváltoznak, úgy az adott anyagi halmaz állapota is módosulni fog. Ezt a halmazállapot béli változást, fázisátalakulásnak nevezik a fizikában. 

A halmazállapot változások tehát, elektromos okokra vezethetők vissza, amit mágneses alap-okok kényszerítenek ki, induktív hatásra. Így az induktivitás jelensége, egyértelműen arra utal, hogy az „elektromágnesesnek” megismert kölcsönhatásokban, eleve kétféle erőtér feszül egymásnak. A mágneses erőtér, és az elektromos erőtér. A kétféle erőtér folyamatos egymásra hatása pedig, nem más, mint az indukció jelensége.

Ebből egyenesen következik az is, hogy az objektív elektromos anyagi valóság adottságaival szemben, létezik egy mágneses alapú szubjektív valóság is. Vagyis a létezés, eleve kétféle valóságra épül. A szubjektív alapú mágneses valóságra, és a benne és belőle megnyilvánulni képes objektív valóságra. Ezért az elektromos anyagi minőségek belső tereit is, a mágneses alaphalmaz közege tölti ki. A kétféle valóság között, állandó kétirányú induktív viszony áll fenn. Amelyben az indukció jelensége, a különböző erőterek között fennálló folyamatos kölcsönhatás lehetőségét biztosítja.

A mágneses alaphalmazban kialakult mágneses hullámoknak, eleve kétféle összetevője van. A hullámhossz és a frekvencia. Szerintem, a hullámhossz informatív értéket képvisel. Mert egyértelmű különbséget tesz, a mágneses hullámok között. Míg a frekvencia révén szerintem, az energia terjed, periodikus módon ismétlődő erőimpulzus sorozatok által. Így a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszai, különböző sűrűségű anyagi halmazokra fejtenek ki energikus hatást. Ami térfogati jelleget öltve, a mágneses és az elektromos erőterek között, induktív módon kerül átadásra.

Ezt a folyamatosan fennálló induktív viszonyt feszegeti a kvantumelmélet, amikor az energiából anyagot, vagy az anyagból energiát próbál kreálni. Valamint, erre az induktív viszonyra utal a hullámgenetika tana is, mint a kvantumelméletből kifejlődött résztudományi ágazat. De a tudományos magyarázataik, csak az indukció megértésén alapulva lehetnek igazán értelmesek. A nélkül, félhomályosak csupán, amit nagyon nehéz értelmezni.

A vírus, olyan mikrokristály, amelyik a sejtjeink folyadékkristályos alapú szerkezetében, a sejtmag DNS spiráljára gyakorol hatást azzal, hogy a saját RNS alapú kristályinformációjával átírja, megzavarja a sejt DNS-ében kódolt RNS nyelvezetét. Vagyis, fertőzést idéz elő abban. De a vírus oltókristályként, csak akkor képes fertőző hatást gyakorolni a sejtben, ha annak a plazmaszerkezetű folyadékkristályos oldata túltelített. Vagyis, elhangolódott a savas kémhatás felé.

A hasnyálmirigy az a szervünk, amelyik a gyomorba került táplálékaink pH egyensúlyát beállítja. Mégpedig olyan módon, hogy biológiai szintű szódabikarbónát termel azért, hogy a savas táplálékaink kémhatását közömbösítse. Ha azonban, a táplálékaink, nagyon erősen sav-képzőek, vagy a hasnyálmirigyünk kevés biológiai szintű szódabikarbónát termel, akkor a szervezetünk sejtjeinknek az elsavasodása, szinte elkerülhetetlen. Ezért a legveszélyeztetettebb népcsoportot, nyilván az idősebb korosztály képviseli.

A szervezetünk indokolatlan elsavasodását, úgy kerülhetjük el, ha minden nap megiszunk éhgyomorra egy pohár vizet, amibe egy fél citrom levét és egy kávéskanálnyi szódabikarbónát kevertünk el. A citrom leve, katalizálja a szódabikarbóna lúgosító hatását. Tulajdonképpen megkétszerezi azt. Így a járvány idejére, mindenképpen ajánlatos fogyasztani. Aki pedig, fokozottan fertőzésveszélyes helyen dolgozik vagy tartózkodik, az naponta többször is fogyaszthatja. Mert ekkora szódabikarbóna mennyiség, nem okozhat kárt a szervezetünkben. Viszont a hatása áldásos.

Mert a vírus mikrokristály szerkezete, csak akkor képes oltókristályként átírni a sejtjeink DNS láncában kódolt RNS szekvenciáinkat, ha a sejt túl savas kémhatású. Akkor ugyanis, felülírja a sejt DNS-ében rögzített RNS szövegszerkezetét, megváltoztatva ez által, a sejtes alapú örökítői feltételeinket. Mégpedig olyan módon, hogy a sejt, már csak az oltóvírusnak megfelelő kristályszerkezeteket állíthatja elő, a saját folyadékkristályos szerkezetéből. Ebben az átkristályosodási folyamatban nyilvánul meg minden vírusfertőzés.

Ha azonban, a sejtek pH egyensúlyban lévő táplálékot kapnak, akkor a folyadékkristályos anyaguk, nem lesz túltelített, így a sejtbe jutó vírus, nem képes ott oltókristályként funkcionálni. Így a vírusok, hatástalanok maradnak a sejtjeink folyadékkristályos szerkezeteiben. Mert a saját kristályinformációjuk RNS szövegkészletét, nem képesek a sejt DNS láncába juttatni. Ezért a kúraszerűen alkalmazott szódabikarbóna, mindenféle vírustámadás ellen képes megvédeni, fertőtleníteni a sejtes alapú szervezetünket.

Oly annyira, hogy ez nem csupán az embernél működik így, hanem az állatoknál és a növényeknél is. Minden többsejtű életformánál. Mert ideje végre tudomásul vennünk azt, hogy egyetlen sejtünk sincsen, amelyik tartósan életképes lehetne, a szervezetünket ellátó specifikus baktériumaink nélkül. Így a sejtes életünk, tulajdonképpen olyan biológiai szintű kristályosodási folyamtok összessége, amit a vírusok, mint fertőzőképes oltókristályok, képesek befolyásolni.

Mivel a baktériumaink is sejtek, ezért a bakteriális életformáink számára is hasznos lehet a szódabikarbónás kúra. Mert a legtöbb bakteriális betegségünket, olyan baktériumok okozzák, amelyek valamilyen vírusok által lettek megfertőzve. Bár nem fertőzőek meg más embereket, de a szervezetünkön belül, mégis tartósan képesek egészségügyi elváltozásokat előidézni. Így a célzottan alkalmazott szódabikarbónás kúrával méregteleníteni, fertőtleníteni lehet, a megfertőzött baktériumtörzseinket is.

Mert a „vírus” szó magyar neve, „méreg”. Ezért, minden vírusos fertőzés, olyan mérgezés a szervezetünkben, ami a sejtjeink folyadékkristályos szerkezetében lévő kristálytorzulásokkal jár. Ha pedig, a sejtjeink eltorzult kristályinformációit képesek vagyunk visszarendezni, akkor az egészséges állapot újra helyreáll. A sejtes kristályinformációinkat pedig, a sejtjeink DNS szerkezetében rögzített RNS összetevők képezik. Mint olyan kvantum méretű sajátságos szövegszerkezetek, amelyekkel a sejtjeink kommunikálhatnak egymással.

Ha pedig, a genetikai torzulást a sejtjeinkben, mágneses hullámok próbálják előidézni, akkor az ellen, a pH egyensúly mellett, a pozitív egészséges értékekbe vetett hit a leghatásosabb mentális fegyver. Mert az, nélkülöz mindenféle alacsony rezgésszintű félelmet a vírusoktól. Mivel a hit, a mi sajátságos EEG agyi mágneses hullámunk. Így mágneses hullámként, tökéletesen alkalmas arra, hogy a sejtjeink DNS láncának az elektromos erőtereit szabályozza. A pozitív értékekbe vetett magas rezgésszámú hit, pozitív irányban képes befolyást gyakorolni a sejtjeink génállományára.

A ma divatos hírportálok azonban, annyi negatív információt zúdítanak reánk, hogy azokból az emberekben főképpen, csak negatív hit alakulhat ki. Félelmeket generáló, alacsony rezgésszámú hitek. Amelyek jóval alacsonyabb frekvenciájú mágneses hullámokként, egészen másképpen hatnak a genetikai szintű sejtes életünkre.

Ha pedig, a hullámgenetika tudománya, Garjajev professzor elképzelése alapján fejlődve, felismeri végre a sejtjeink DNS kódjában rögzíthető RNS nyelvezetének a mibenlétét, akkor már tudatosan is készíthetnek olyan mágneses hullámokat a beteg emberek számára, amelyek a kvantum-vakcina szerepét betöltve, visszaállíthatják a sejtek egészséges elektromos állapotait.

Mert szerintem, csak hullámhosszbéli különbözőségek lehetnek, az egymástól eltérő vírusfajták kristály-informatív értékei között. Amit a vírusok, sajátságos RNS információs értékei képviselnek. Mint olyan értelmes kvantumnyelvezet, ami a kristályszerkezetekkel bíró anyagi halmazok közötti kommunikáció lehetőségét biztosítja.

Mert tudomásul kell vennünk végre azt, hogy szinte minden anyagi minőség, valamilyen rács vagy kristályrács alapú szerkezetet alkot. Amikor pedig, egy anyagi halmaz fázisátalakuláson megy keresztül, a reá ható hőmérséklet és nyomás hatására, akkor megváltoztatja ugyan az állapotát, de a kristályinformációját nem veszíti el. Különben, nem lenne képes visszanyerni azt az állapotát, amit a hő és a nyomás hatására elveszített. Ilyen módon, egy folyadékká vagy gáznemű anyaggá alakuló anyagi halmaznak, éppúgy megvan a saját kristályinformációs értéke, mint ahogy megvolt neki a szilárd halmazállapotában.

Így az értelmes emberi szervezetünk például, a folyadék halmazállapotú anyagok kristályinformációját, ízekként értelmezi. Míg a gáz halmazállapotú anyagok kristályinformációit, illatokként ismerjük fel. De a folyadékok és a gázok kristályinformációiban rejlő lehetőségeket, az ipar is gyakran használja. Ez nem új dolog. Csak valamilyen oknál fogva, nem kristályokként értelmezzük őket. De attól azonban, szinte minden anyagi minőség, valamilyen kristályos szerkezetet képvisel.

Ezért a hullámgenetika alapjai, akkor érthetők meg számunkra igazán, ha az „elektromágneses” hullámokat, újra külön, elektromos és mágneses hullámokként értelmezzük. Amelyek között állandó, kétirányú induktív viszony áll fenn. A mágneses erőtér, és az anyagi minőségek elektromos erőterei között. Amely erőtérviszonyban, a mágneses hullámok játsszák a fő szerepet.

Ezért, mindig a mágneses hullámok hullámhosszainak az informatív értékei határozzák meg azt, hogy a mágneses frekvencia energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezzen, a hatásával szemben tehetetlen elektromos anyagi részhalmazokon. Azok erőtereire hatást gyakorolva, térfogati jellegű kölcsönhatással. Így persze, nem az energia válik anyaggá.

Az Univerzum abszolút létezése ugyanis, eleve kétféle valóságon alapszik. Az objektívnek megismert elektromos anyagi valóságon, és a mágneses alapú szubjektív valóságon. Amelyek egymással, állandó kétirányú induktív viszonyban állnak. Az erőtereiknek köszönhetően. Így a mágneses tér, mint mágneses erőtér, induktív hatást fejt, ki minden elektromos anyagi részhalmaz elektromos erőterére. Mégpedig, azok anyagi sűrűsége alapján meghatározható mágneses hullámhossz alapján.

Így, ezen az induktív alapviszonyon nyugszik, a hullámgenetika jelensége is. Ami a kvantummechanikai törvényszerűségek észrevételei alapján, a legapróbb anyagi minőségek elektromos erőtereinek, és a mágneses tér elemi kölcsönhatását elemzi. Azt a megnyilvánulási állapotot, amikor a mágneses tér oszthatatlan alaptömegeiből, anyagi részecske alakulhat ki, vagy az anyagi részecskék, oszthatatlan alaptömegekké alakulva szétsugárzódnak, annihilálódnak a mágneses térbe. Mert tulajdonképpen, itt zajlik az anyaggá szerveződés, a megnyilvánulás, a teremtés fázisa.

Ezért a hullámgenetika tudománya, éppúgy foglalkozik a teremtés lehetséges folyamataival, mint a szervezetünk sejtjeiben zajló mikroszkopikus szintű kristályjelenségekkel. Amit a genetikai alapú sejtszaporulat jelent. Akár természetes szinten, akár valamilyen vírus által befolyásolt egyéb hullámgenetikai szinten. De ennek a tudományos irányzatnak is, a kristályinformációk genetikai szintű nyelvezetének a megismerésével, az egészséges természetet kell szolgálnia. Az emberben is.

Mert az ember is, a természet aktív részeként van nyilvántartva. Ha pedig, mágneses hullámok által, befolyásoljuk a természet kialakult rendjét, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy a természet egyensúlya felborul, és mi esetleg, a rövidebbet húzzuk ez által.  Mert a valóság számunkra, egy objektív tükör. Ennél fogva, amit szubjektív módon belevetítünk, az objektív megjelenési formát ölt benne. Akár jó az számunkra, akár rossz.

Ezért a hullámgenetika, egyfajta kristály-genetikai elvet jelent, amelynek a rendszerébe, minden anyagi minőség belefér. Mégpedig szerintem, a sűrűségi szintjeik arányában. Amit az anyagi minőség elektromos erőterére induktív hatást gyakoroló, sajátságos mágneses hullámhossz biztosít. Ezért a hullámgenetikának végül is, párhuzamba kell állítania az anyagi sűrűséget, a hozzá tartozó mágneses hullámhosszal. Meghatározva ez által, az anyagi minőségek kristályinformációs értékeit. Mint olyan kvantumnyelvezet alapjait, amellyel a sejtjeink kommunikálnak egymással.

Tulajdonképpen azt a kozmikus szintű mágneses nyelvezetet kell megérteni, amely a mágneses hullámhosszok által, különböző sűrűségű anyagokra képes hatást gyakorolni. Mert, ilyen módon érthető meg az a kristályinformációs kvantumnyelvezet, amely szerint a sejtjeink működnek. Mert anyagi megnyilvánulásokként, a sejtjeink is sajátságos kristályszerkezetek. Mégpedig, folyadékkristály alapú megnyilvánulások. Szerintem, körülbelül erről kell szólnia, a hullámgenetika tudományának.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.01.22.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7116399098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása