Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.03.24. 06:51 futotuz

Merj álmodni.

Címkék: merj álmodni

Merj álmodni.

Ahogy a szakképzett tervezőmérnökök, előre megálmodják, megtervezik és papírra vetik azt a valóságot, aminek az elképzelésére felkérik őket, úgy neked is kedves olvasóm jogod van, bármit előre elképzelni magadnak valóságosnak. Mert semmi, de semmi sem alakult ki az Isteni teremtés folyamatában, olyan dolog vagy esemény a természetben, amit valaki előre el nem képzelt volna előtte. Ezért, bármilyen új dologgal vagy eseménnyel találkozol is az életedben, azt valaki elképzelte előtte valóságosnak. Úgy jöhetett csak létre. A reális elképzelés realizálódott a valóságban.

Ezért, az emberi elmében, a reális képzeletalkotás lehetősége az, ami a hitünket kifejezésre képes juttatni, mentális módon. E miatt a képzelet, a hitünk lehető legideálisabb kifejezési módja. Mert, amiben nem hiszünk, az eleve elképzelhetetlen számunkra. Hiszen, amiben nem tudunk hinni, arról nincsenek is megfelelő szellemi gondolataink. Ennél fogva, amiben igazán hiszünk, azt viszont, el is kell tudnunk képzelni valóságosnak. Nem egy bonyolult folyamatot, hanem a már teljesen letisztult végeredményt.

Így a mentális képzeletalkotásunk során, a tudatos elménkben, a szellemi gondolataink informatív értékeivel határozzuk meg azt az ideális formát, amivel a vágyott dolog vagy esemény értelmes módon kifejezhető. Majd, ahogy egyre jobban realizálódik az elménkben a vágyunkról alkotott elképzelésünk, annál több pozitív lelki érzés integrálódik ebbe a mentális képünkbe. Így a hit, már olyan valóságos szellemi szintű elképzelés az elménkben, amihez a lelki érzéseinket is hozzácsatoltuk.

Az elménk tehát, tudatosan összekapcsolja a szellemi gondolataink informatív értékeit, a lelki érzéseink rezgéseken alapuló mentális erőhatásaival. Ilyen módon, EEG agyi mágneses hullámot alkotva a reális elképzelésünkből. Amely agyi mágneses hullámainkban, a szellemi gondolataink biztosítják a hullámhossz informatív értékét, míg a lelki érzéseink képviselik benne, azt a mentális erőhatást, ami alkalmassá teszi a hiteinket arra, hogy a valóságos megnyilvánulásuk felé törekedjenek. Mert az erő, munkavégző képességet jelent akkor is, ha mentális erőhatásról van szó.

Mert az érzéseink, a lelkünkből származnak. Az életünk energiájából. Ezért olyan, szellemi gondolatokkal irányítható mentális erőhatások azok, amelyek mindenképpen elvégzik azt a feladatot, amire szellemi szinten irányulnak. Ezért, nincs is más dolgunk, mint a lelki vágyainkat, a szellemi gondolataink által úgy elképzelni valóságosnak, hogy minél több teremtésre méltó pozitív lelki rézés társuljon hozzá az elménkben.

Félreértés ne essék, a szellemi gondolataink segítségével, szinte mindig elképzeléseket formálunk az elménkben. Akkor is, ha azok nem tudatosodnak kellőképpen számunkra. Mert, már olyan természetes számunkra. Mert minden fogalom ideája, ami a szellemi gondolataikat alkotja, képi formát ölt a tudatos elménkben. Ezért a tudatos elménk, mindig olyan képzeteket, elképzeléseket gyárt, amelyek a hozzájuk társuló lelki érzéseinknek köszönhetően hitté formálódnak ott, és e miatt, a megvalósulásuk felé fognak törekedni. Csakhogy, aki negatív hitrendszer alapján él, annak szinte minden szellemi gondolata, valamilyen negatív esemény megvalósulását teheti csak lehetővé. Aki ezt az igazságot megérti, már csak szeretettel teljes, kellemes szellemi gondolatokkal terheli a tudatos elméjét.

A lélek által, Isten éltet bennünket. A teremtő. Ezért, a vágyainkban tudatosodó lelki érzéseink, nem mások, mint az Isteni minőségünk közvetlen akaratai. Vagyis, olyan intelligens rezgések, amelyeket a szellemi gondolataink informatív értékeivel tudunk értelmes módon kifejezni. Ezért, az elménkben formált reális elképzelésünk, kép vagy film szerint megjelenő értelmes formáját, az Isteni minőségünk szemléli a tudatos elménkben. Mivel, a vágyainkban megjelenő Isteni akarat rezgésének az értelmes kifejeződését látja benne már valóságosnak, ezért pozitív lelki érzéseket biztosít hozzá. Amelyek az elképzelésünkbe integrálódva, hitté alakítják a vágyunkról alkotott mentális formát. Teremtésre méltó, pozitív lelki erőhatásokkal feltöltött hitté. Olyan agyi mágneses hullámokká, amelyek kivetíthetők az elektromos tulajdonságú agyunkból.

Így az agyi mágneses hullámainkban kódolt hiteink, a fény sebességével rendelkeznek. Vagyis, sokkal nagyobb sebességértékkel bírnak, mint a náluk lassabb sebességű elektromos, agyi neuronok által biztosított mentális sebességértékeink. Ezért ha esténként, minden alkalommal előre elképzeljük a vágyaink másnapra szóló dolgait és eseményeit valóságosnak, akkor olyan agyi mágneses hullámokat képezünk belőlük, amelyek az elektromos eseményeink elé kúszhatnak. Amíg szükségszerűen pihenünk, addig beállítják számunkra azokat az induktív paramétereket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy mint objektív elektromos események megnyilvánuljanak.

Mert a szubjektívként értelmezhető mágneses, és az objektívnek megismert elektromos anyagi valóság, mindig induktív kényszer-kapcsolatban áll egymással. De az objektív valóság összetett elektromos szerkezetei, mindig a mágneses valóságban működnek. Így számukra, a Létezés szubjektív mágneses és objektív elektromos tulajdonságai, együtt mutatkoznak meg. Mint „elektromágnesesnek” értékelt adottságok. De az indukció jelensége, mégis egyértelműen utal arra, hogy ez a kétféle valóság, együtt biztosítja a Létezést lehetőségét számunkra.

Az elménkben formált tudatos hit pedig, éppen arra alkalmas, hogy a mi saját személyes objektív valóságunkból, információt küldjünk, a mágneses alapú szubjektív valóságba. Olyan információkat, amelyek a vágyainkról szólnak. Azokról a dolgokról vagy eseményekről, amit szívünk szerint szeretnénk megtapasztalni. Így a hiteinkben, a lelki érzéseink rezgési szintű értékei, a szellemi gondolataink informatív értékeivel párosulva, azokat a szabad akaratainkat fejezik ki, amelyek a vágyaink megtapasztalásának az induktív lehetőségeire utalnak.

Mert az elektromos anyagi megnyilvánulások által létrejövő változások, mindig mágneses alapú induktív hatásra jönnek létre. Ezért, a múlt eseményeit megváltoztatni, már nem vagyunk képesek. De, ahogy a jelen eseményeit uralhatjuk, úgy lehetőségünk van arra is, hogy a jövő eseményeinek a mágneses paramétereit, előre meghatározzuk a hiteinkbe ágyazva. Ezért a hiteink, a múlt tapasztalatai alapján, a jelenben alakíthatók ki a tudatos elméinkben, és szinte mindig a jövőbe képzelt, vágyott dolgainkra és eseményeinkre irányulnak.

Ezért, egy valóságos esti ima, nem arról szól, hogy egy olyan imát, amit kívülről tudunk, szellemi szinten eldarálunk lelki érzések nélkül. Hanem éppen azt jelenti, hogy az esti ima által, csak akkor fejeződik ki igazán a személyes hitünk, ha reális elképzelést formálunk a napi vágyainkról. Mert, ha a vágyainkat nem tudjuk a szellemi gondolataink segítségével elképzelni valóságosnak, akkor azok lelki érzései, hamar elhalnak számunkra. Majd a vágy, puszta sóvárgássá alakulva, folyamatosan emészti a tudatunkat. Mert ez a hiábavaló sóvárgás, a reális képzelet nélkül, olyan lelki rezgés marad csupán az elménkben, ami nem lett a szellemi gondolataink által kifejezésre juttatva.

De, ha bátran merünk álmodni, a képzelet segítségével reális képet alkotni az elménkben arról, amire a lelki érzéseink alapján vágyakozunk, akkor személyes hitként aktivizálhatjuk a vágyaink tárgyát vagy eseményét. Ezek a hitben meghatározott vágyaink pedig, mágneses visszacsatolást végeznek, a megtapasztalható elektromos anyagi életeseményeink folyamataiban. Mert induktív befolyással hatnak arra az elektromos valóságra, amit amúgy is meg kell tapasztalnunk. Mivel állandóan, az elektromos anyagi események folytonosságában élünk.

Félreértés ne essék, az életünk megtapasztalható eseményei, folyamatosan zajlanak a mi elképzeléseink nélkül is. De akkor, a mások által elképzelt dolgok és események szerint kell élnünk. Ha azonban, a lelki vágyainkat, a hit reális elképzelései révén juttatjuk kifejeződésre, akkor olyan mágneses előfeltételeket iktatunk a megtapasztalható elektromos anyagi életeseményeinkbe, amelyek felülírhatják mások felénk irányuló elvárásait. Ami azt jelenti, hogy senki sem élheti a saját életét, a személyes hiteinek, a tudatos elképzeléseken alapuló mentális tervei nélkül. Amit többnyire, az esti imáiban határozhat meg magának. De valójában, ilyen módon imádkozni, a nap bármelyik szakában érdemes.

Ezért, kedves olvasóm, merj álmodni. Merj reális elképzeléseket formálni a vágyaidról esténként, hogy másnap megtapasztalhasd azok valóságát. Mert a szabad akaratod, azokban a hiteidben nyilvánulhat csak meg, amit a vágyaid szerinti elképzeléseidben határoztál meg magadnak. Amikor ezt teszed, a lélek által téged éltető Isteni minőséged, és a szellemi szinten biztosított emberi minőséged, együtt él rajtad keresztül. Isteni rendben. Ez a megvilágosodásod, az ébredésed pillanata az életedben. Mert szabad akaratból választod azt, hogy mindig a vágyaidat fejezed ki a szellemi gondolataid segítségével.

A tudatos elmédben, bármiről alkothatsz értelmes képzeletet. Ez Isteni eredetű dolog az életedben, ezért ebben nincsenek korlátok. De, ha szabad akaratból, tudatosan a vágyaid tárgyát vagy eseményét választod, akkor a téged éltető Isteni akaratot követed. Vagyis, tökéletes összhangban lehetsz, a kozmikus szintű Isteni teremtéssel. Amíg ezt teszed, minden ilyen teremtésed, örömöt fog okozni számodra. A boldogságot pedig, úgy tapasztalhatod meg, hogy az ilyen részörömöket, folytonossá teszed az életedben. Mert akkor vagy boldog, ha a megtapasztalható örömök, nem szakadoznak meg az életedben.

A boldogtalanságot, már megtapasztaltad. Mert, tervszerűtlen módon, véletlenszerűen élted eddig az életedet. Mások elképzelései, elvárásai alapján. Amelyben a lelki vágyaid, csak negatív lelki érzéseket kiváltani képes sóvárgásokká alakulhattak. De most, eljött az idő a változásra. Neked kell változnod. Ha Isten irányítását választod, akkor a lelki vágyaidra kell fordítanod az elméd figyelmét. A lelki vágyaidat pedig, a szellemi gondolataid segítségével, hitté kell formálnod, a reális elképzelés mentális lehetőségével. Úgy a vágyaid, a mielőbbi megvalósulásuk útjára léphetnek.

Nem azért írják felül mások reád irányuló régebbi elképzeléseit, mert erőszakosak az így formált hiteid, hanem azért, mert még frissek azok. Olyan utolsó parancsoknak minősülnek, amelyek elsőbbséget élvezhetnek a megvalósulás terén. Ezért, amikor a saját vágyad megvalósulását észleled Isteni rendben, akkor biztos lehetsz abban, hogy közben, senki más érdekét sem sértetted meg.

Tulajdonképpen, nem élhetsz Istennek tetsző értelmes életet úgy, hogy közben, nem követed a vágyaidban rejlő Isteni akaratot. Csak Istennel együtt, közös akaraton élhetsz, Istennek tetsző életet. Ha az értelmes szellemi gondolataid informatív értékeivel, a lelki vágyaid rezgéseit fejezed ki a tudatos elmédben. Így az ösztönös lelki rezgésed, és a róla alkotott szellemi szintű informatív érték a hitedben, együtt jut kifejeződésre. A reális képzeletedbe ágyazódva.

Ezért, merj álmodni. Merj valós elképzelést alkotni a vágyaidról, hogy megtapasztalhasd mindazt, amit Isten neked szánt. Mert, ahogy Isten nem létezhet nélküled, úgy te sem élhetsz Isten nélkül. Bár Isten, másokat is éltet vagyis, elég sok emberi alternatíva áll a rendelkezésére nélküled is. De neked, csak egy reális választásod marad, mégpedig Isten. Ha pedig, felismered végre azt, hogy a vágyaidban jelentkező Isteni akarat, mindig a javadat szolgálja, akkor már nem lesz nehéz, szabad akaratból választanod az Isteni vezetést.

Merj álmodni. Merj reális elképzeléseket formálni a vágyaidból, azzal a biztos tudattal, hogy akkor, az Isteni vezetés alapján élsz. Csak nézz körül a hívő emberek között. Mennyien élnek szegénységben, betegségben, és létbizonytalanságban. Mert, hisznek ugyan Isten fogalmi eszméjében, de nem követik Isten akaratát. Mert, nem fordítanak elegendő figyelmet a lelki vágyaikra. Folyamatosan azt imádkozzák, hogy ”Legyen meg a Te akaratod”, miközben, figyelembe sem veszik a vágyaikban kódolt Isteni akaratot. A saját Isteni minőségük személyükre szabott akaratát.

Elvben hinni, egészen más, mint a hitet gyakorlatban megtapasztalni. Aki az Istenbe vetett hitét gyakorlatban kívánja megtapasztalni, az nem hagyhatja figyelmen kívül az Isteni minősége reá irányuló, vágy szerinti személyes akaratát. Ha pedig, a vágy már tudatosodott az elméjében, akkor az, csak a reális képzelete segítségével válhat kifejezésre juttatott hitté. Amely már, agyi mágneses hullámként, a saját elektromos anyagi eseményeinek a megtapasztalható sorsszerűségét fogja meghatározni.

Merj álmodni. Mert, amikor lefekvés után, előre elképzeled magadnak a másnapra szóló vágyaid reális dolgait vagy eseményeit, akkor tulajdonképpen, azt is meghatározod magadnak egyben, hogy miről szeretnél álmodj. Ha rendesen beleéled magad az elképzelésedbe. Mert, ha szerencséd van, az utolsó gondolataid folytatódhatnak az álomperiódusodban. Ahol lehetetlen nincsen. Így az álomban, olyan problémák elvi lehetőségét is megláthatod, amiről az erősen korlátolt éber tudatos elmeállapotodban, nem is álmodozhatnál.

Szokj hozzá, hogy a lelki vágyaidat mindig elképzeled magadnak valóságosnak. A szellemi gondolataid segítségével. Merj álmodni. Legfőképpen másnapra. De nyugodtan álmodhatsz reális elképzelést magadnak egy hétre, egy hónapra, vagy akár egy évre előre is. Mert így, előre vetített jövőképet formálsz magadnak. Akinek van jövőre irányuló valóságos elképzelése, annak valószínűleg, van előre beprogramozott jövője is. Vagyis, jövőkép nélkül, teljesen bizonytalan a jövő.

Aki már hisz az Isten gondviselőségében, az hisz az Isteni eredetű gondviselésben is. Vagyis abban, hogy Isten, a vágyainkon keresztül üzeni meg számunkra, az Ő személyes akaratát. A mi személyünkre szabott módon. Ezért a vágyainkat követve az értelmes szellemi gondolatainkkal, olyan valóságos elképzeléseket formálhatunk a tudatos elménkben, amelyben az Isteni gondviselés, már valós értékeket képviselhet számukra. Mert a szabad akaratunkkal formált elképzeléseinkben, már az Istennel megvalósult közös akarat jut érvényre. A kozmikus teremtéssel való személyes szinkronicitásunk.

Az Isteni teremtés folyamata, állandóan zajlik. Amit meg is tapasztalhatunk az elektromos anyagi események folytonosságában. Ezeket az anyagi eseményeket szennyezik be, azok az emberi elképzelések, amelyek saját kútfőből származva, az egyéni érdekek alapján, nem az Isteni vágy akaratát követik. Hanem csupán, valamilyen piszkos akarat, mások ellen irányuló elképzeléseit vetíti elénk. Látszólag, a vak sorsot megvalósítva számunkra. Amelyben Isten, látszólag ellenünk munkálkodik. De, ha Isten, bennünk tervezi meg a valóságunkat, a reális elképzeléseinkkel formált hiteink alapján, akkor sohasem képes ellenünk munkálkodni. Még akkor sem, ha a megtapasztalható rossz sorsunkat valósítja meg számunkra. Mert az is a mi saját „akaratunk” volt. Mivel nyilván, mi magunk gondolkodtunk és éreztünk hibásan.

Ahogy azonban Isten, a mások elképzeléseit is teremtési impulzusként értelmezi, úgy a mi elképzeléseinket is annak fogja értékelni. Bármi legyen is az. De, ha az Isteni akaratot kívánjuk követni, amelyben az Isteni gondviselés irányító szerepet tölthet be az életünkben, akkor mindig a vágyainkat kell követnünk a szellemi gondolatainkkal. Ezért, mindig bátran merj álmodni a vágyaidról. Mert, amíg a vágyaid képezik a reális képzeleted alapját, addig a reád irányuló Isteni akarat szerint élsz.

Sajnos, a legtöbb értelmes ember, fel sem fogja azt, hogy a képzelet, mennyi teremtőképes pozitív lelki erőt képes kölcsönözni a hiteink számára. Így elképzelések által formálható hit nélkül, gyakorlatilag lelki erőhatások nélkül élik az életüket. Ezért az élet, nem is biztosít számukra olyan értékeket, ami az Isteni akaratra utalhatna. Még akkor sem, ha Istenben hívő emberekről van is szó. Ők a vallásos tévelygők. Mert a hitük, passzív módon Istenről szól ugyan, de a vágyaikban megnyilvánuló Isteni akarattal, nem aktivizálják a teremtésre képes hitüket kellőképpen. Ilyen módon pedig, lemaradnak az Isten által reájuk irányuló gondviselés eseményeiről.

Ráadásul, a materialista nevelés azt eredményezte, hogy az emberek, már nem hisznek. Helyette inkább méréseket végeznek. Mert a mért eredményeket, már bizonyosságokként képesek értelmezni. E miatt azt vallják, hogy nincsen szükségük hitre. De mivel, a materialista gondolkodású ember elméje sem találkozik közvetlen módon a valósággal, csak az korlátolt képességű érzékszervei által juthat információkhoz a valóságot illetően, ezért, neki is hinnie kell a mérései eredményeiben.

Mert a vallás, nem azonos a hittel. A vallás, egy közösségi dolog, amelyben a közel azonos dolgokban hívő emberek, szellemi szinten csoportosulnak. Míg a hit, kizárólag személyes adottság. A teremtésre méltó pozitív lelki érzéseink szellemi szintű irányításáról szól. Kizárólag reánk van bízva az, hogy mire használjuk. De ideális esetben, Isten akaratát követhetjük vele. A vágyainkat. Hiszen, a vágyaikban tudatosodó lelki érzéseink, a képzelet által válhatnak csak kifejezésre juttatott hiteinkké.

Így, amikor valamilyen probléma elé állít az élet, akkor Isten, mindig küld neked egy lelki vágyat. Ami minden esetben, a felismert problémád már megoldódott, számodra ideális lehetőségére utal. Ezért a probléma ismeretében, az értelmes szellemi gondolataiddal, mielőbb a lelki vágy által sugallt reális megoldásra kell fókuszálnod az elméd figyelmét. Alkoss képi vagy film szerinti mentális formát, az értelmes szellemi gondolataid segítségével. Ha pedig, ennek a tudatos elmédben formált valóságos elképzelésednek előre tudsz örülni, akkor biztos lehetsz benne, hogy teremtésre méltó hitté alakult a fejedben.

Amikor a mentális képed láttán, a közben felszabaduló örömérzésekkel telítetted az elképzelésedet, akkor mondd ki azt, hogy ÁMEN. Mert az ÁMEN azt jelenti, hogy LEGYEN. Ezért, az ÁMEN kifejezéssel, tulajdonképpen a te Isteni minőséged járul hozzá, a tudatosan irányítható teremtési folyamatodhoz. Így a tudatos teremtés lehetőségével élve, Isten élhet rajtad keresztül. Mert lelki szinten, Isten és ember, egy és ugyanaz. Ezért kell ezt a lelki egységünket, a szellemi gondolataink informatív értékeivel is, értelmes módon kifejezésre juttatni.

Így a tudatos teremtés mentális lehetőségét, olyan ember is gyakorolhatja, aki amúgy, Istenben nem is hisz. Mert Isten számára, nem az a lényeg, hogy higgyünk Őbenne, hanem az, hogy legyen teremtésre méltó hitünk. Ha tehát, valaki az Istenbe vetett rendíthetetlen hit nélkül, csupán a vágyait fejezi ki értelmes módon a képzeletével, éppúgy teremtésre méltó hitet formálhat az elméjében. Majd, amikor rádöbben arra, hogy a képzelete segítségével formálja a valóságot a vágyai szerint, akkor úgyis kialakul az Istenhite is, előbb vagy utóbb.

Az pedig, hogy mit képzelhetsz el valóságosnak a tudatos elmédben, kizárólag rajtad múlik. Mert az a „toronyóra lánccal”, ami számodra igen hatalmasnak tűnik, Isten számára apróság csupán. Mert Isten számára, aki megteremtette az Univerzumot, benne a sok csillagot és bolygót, az ő holdjaikkal együtt, a toronyóra lánccal, csupán egy porszemnek minősül. Vagyis, elképzelhetsz házat, autót, szerető társat, egészséget, boldogságot magadnak. Vagyis bármit, csak merd használni a képzelet mentális lehetőségét. Mert ezt a mentális munkát, mindenképpen el kell végezned ahhoz, hogy olyan változást érj el a valóságodban, ami a vágyaid szerint való.

Mert álmodni. Bátran képzelj el másoknak is jobb és szebb sorsot, mint amit éppen meg kell tapasztalnia. Mert nem ismeri a tudatos teremtés lényegét. Így, kénytelen, mások képzeletében megfogalmazódott elvárások szerint élni. Amelyben a saját vágyai, teljesen elhalványulnak. Így a tudatos teremtésre irányuló öntudatlan módon, mint másodhegedűs élhet csak a saját sorsában. Elszenvedve mások, reá irányuló akaratát. 

De ahogy látod a szenvedését, úgy alakul ki benned egy szimpátia, ami a lelki szintű együttérzésről szól. Amelyben már lelki vágy ébred benned arra nézve, hogy legalább szellemi szinten változtass a sorsán. A reális képzelet szintjén. Ezért, képzeld el neki azt az állapotot, amiben már emberhez méltó módon élhetne. Érezd a megelégedett boldogságot, ami az ideális állapot mentális megtapasztalása által alakul ki benned. Ilyen módon, bárkinek elképzelhetsz bőséget, egészséget, boldogságot. Ez kizárólag rajtad múlik. Mert, ha mások életét bevonod a saját hiteid által formálható elképzeléseidbe, akkor lelki közösségben élhetsz velük. Szeretettel.

Ha azonban, a vágyainkat tudatosan követve, saját hiteket formálunk az elméinkben, akkor mi magunk írhatjuk a saját sorsunkat. Valójában azonban, felelős lelki életet, csak ilyen módon élhet az ember. Ezért, merj álmodni. Mert amíg a valóságod, mindig a hited szerint fog alakulni számodra, addig a képzeletalkotás lehetőségével, neked kell a hiteidet kialakítani, a lelki vágyaid alapján. Mégpedig, az értelmes szellemi gondolataid informatív értékeivel.

Már megszoktuk, belénk nevelték azt, hogy ne álmodozzunk feleslegesen, mert akkor, sok csalódás és kudarc érhet bennünket. Ez valójában, így is van. Mert, ha az álmodozásaink elképzelései, nem a vágyainkat tükrözik, akkor nem társul hozzájuk pozitív lelki érzés az elménkben. Ilyen módon, nem is válik hitté az életünkben. Így a céltalan álmodozás, csupán felesleges időtöltésnek minősül. Ráadásul, megtelik az ember elméje olyan sóvárgásokkal, amelyek szinte, csak teremtésre méltatlan, negatív lelki érzésekkel párosulhatnak.

Ezért a mai átlagember, teljesen elszokott attól, hogy álmodozzon. Pedig ahhoz, hogy a sorsunk irányítását a saját kezünkbe vehessük, éppen arra van szükségünk, hogy saját elképzelések alapján éljük végre az életünket. A saját vágyaink alapján. Tudatosan összehozva az elménkben, a bennünket szolgálni képes értelmes szellemi formát, a vágyainkban megjelenő lelki rezgéseinkkel.

Ezért, szokj hozzá, hogy amikor az elméd, csupán céltalanul ketyeg, és olyan ostoba szellemi gondolatokkal terheli az agyadat, amelyek méltatlanok hozzád, akkor cseréld le azokat, számodra hasznos mentális információkra. Határozz meg értelmes célokat a gondolataid számára. Mert, amikor az szellemi gondolataid értelmes célokra irányulnak, akkor szinte minden esetben megjelenik benned az öröm érzése. A mentális alapú sikerélményednek köszönhetően.

Ezért, bátran képzelj el magadnak és másoknak is, sokkal szebb és jobb sorsot, mint amit éppen el kell szenvedniük. Mert, teljesen mindegy az, hogy éppen kinek teremtesz, csak a képzeleted segítségével formálj teremtésre méltó hiteket az elmédben. Hogy a megtapasztalható valóságod, a vágyaidban előre jelzett módon nyilvánuljon meg. De a vágy, csupán egy rezgésben meghatározott lelki érzés. Amit a szellemi gondolataid segítségével kell tudatosan irányítanod ahhoz, hogy elvégezhesse a vágyott mentális munkát.  

Te pedig, ne a vágyad előtt érzékelt problémáddal foglalkozz, hanem a vágyad által sugallt, számodra ideális megoldással. Ezért, amikor elképzelted a vágyaid tárgyát vagy eseményét valóságosnak, akkor képzeletben éld bele magad abba a valóságba, ami ideális lenne számodra. Ilyen módon, kezdj el a számodra ideális állapotból gondolkozva élni. Azzal a tökéletes megelégedettséggel, amit ez a képzeletbeli mentális élmény nyújt számodra.

Mert, minél jobban beleéled magad abba a valóságba, amit elképzeltél magadnak, annál több pozitív lelki érzés fog, a közben kialakuló hitedbe integrálódni. Annál biztosabb lesz számodra, a soron következő megnyilvánulás élménye is. Mert, csak az válhat az objektív módon megtapasztalható realitásod részévé, amit már a szubjektív lehetőségeiddel, reális módon elképzeltél magadnak előre. Ez az, amiért azt mondom neked, hogy mindig merj a reális elképzeléseid segítségével álmodni.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.03.24.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1516475646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása