Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.05.02. 06:57 futotuz

Vírus-mutáció.

Címkék: vírus mutáció

Vírus-mutáció.

A „vírus” szó magyar jelentése az, hogy „méreg”. Mivel pedig, minden szilárd anyagi minőség, valamilyen rács vagy kristályrács alapú szerkezetet alkot, ezért a vírus, egy olyan apró méretű mikrokristály, amelyik a porral keveredve, könnyedén terjed a légáramlatokkal. Ilyen módon, az állandó légzés következtében, az orrüregeink nyálkahártyáján tapad meg, éppen olyan formában, mint az egyéb apró illatkristályok.

Az illatkristályokhoz hasonlóan megtapadó koronavírus azonban, nem oldódik fel könnyedén a nyálkahártyán, hogy a nyákkal keveredve érezhessük az illatát, hanem megtartja többé-kevésbé szilárd állapotát. Ezért nevezik ezt a koronavírust, száraz vírusfertőzésnek. Mert nem jár nagyobb mértékű nyákképzéssel, amit az orrfújás lehetőségével kitisztíthatnánk az orrüregeinkből. Viszont, az orrüregükben lévő nyákot arra használja, hogy kristályosodási folyamatot hajt végre benne. Így önmagához teljesen hasonló víruskristályokat termel a nyákfelületen. Ez, az úgynevezett lappangási idő. Amikor az ember, még alig fertőz. Körül-belül 5-6 nap.

Ez alatt a lappangási idő alatt, háromféle lehetőség kínálkozik arra, hogy megszabaduljunk az orrüregünkben kristályosodó vírustól. Az első, a forró kamillateás inhalálás, legalább 15 percig, naponta kétszer. Mert az orrüregünkbe tapadt vírus kristályszerkezete, 56 fokon megolvad, és a nyákkal keveredve, az orrfújás lehetőségével kitisztul a szervezetünkből. A második lehetőség, az erős élelmiszerek fogyasztása. Hagyma, paprika, vagy például torma. Amelyek fogyasztása, hirtelen erős nyákképződéssel jár. Ebben a gyors nyákképződésben, a megtapadt vírus is feloldódik, és a nyákkal keveredve, az orrfújás kényszerével, hamar kitisztul a szervezetből. Ezt is, naponta kétszer érdemes alkalmazni. Harmadik lehetőség pedig, a tüsszentőpor. Például, porrá reszelt szappan formájában. Ha ebből egy csipetnyit, naponta kétszer felszippantunk, akkor az, a lúgos kémhatásánál fogva, feloldja a vírus savas kémhatású kristályszerkezetét, és a hirtelen keletkező nyákkal keveredve, az orrfújás kényszerével, kiürül az orrüregeinkből.

Aki a régebbi, nedves influenza jellegű vírusfertőzéseken már átesett, az jól tudja azt, hogy az, erős el-taknyosodással járt. Ennél fogva, az olyan ember is könnyedén megszabadult a vírusfertőzéstől, aki nem is ment orvoshoz. 3-4 nap alatt. Ezért, ahhoz, hogy ez a ma fertőző száraz koronavírus is, hasonló módon kitisztuljon a szervezetünkből a lappangási idő alatt, éppen arra van szükség, hogy nedvessé tegyük. Az előzőekben leírt három módszer egyikével. Vagy azok napi szintű váltogatásával.

Az orrüregben kristályosodás útján szaporodó vírusok, a kényszerű légzés miatt, éppen úgy kikerülnek a légtérbe, mint ahogyan a tüdőt is érintik. Így a kilégzés, köhögés, vagy tüsszentés során, a légteret fertőzi az ember. Míg a belégzés alkalmával, éppen önmagát. Így a tüdő nedves szerkezete, éppolyan jó táptalajnak minősül a vírus számára, mint az orrüreg nyákszerkezete. Ezért a tüdőben megtapadva, további kristályosodási folyamatra válik alkalmassá.

Mivel a tüdő veszi fel a levegőből az oxigént, így sajnos, a légtérből származó víruskristályt is képes lekötni, és a sejtjeinkbe juttatni. Ha pedig, az érintett sejtek túl savas kémhatásúak, azaz túltelített oldatok folyadékkristályos szerkezeteinek minősülnek, akkor a belekerült vírus is folyadékkristályossá alakul, és oltókristályként funkcionál a sejt anyagában. Ilyen módon, gyakorlatilag átírja a sejt saját kristályosodási programját, ami a DNS láncban van kódolva. Vagyis, a DNS folyadékkristályos szerkezetébe, a saját kristályinformációját építi be. Megfertőzve, megmérgezve ez által az érintett sejtet.

Minél több sejtet képes megtámadni a vírus a tüdőben, annál erősebb mértékű tüdőgyulladás alakul ki ott. Így a vírusfertőzés gyakorlatilag, sejtes alapú mérgezésnek minősül, amelynek a mértéke, a kialakult tüdőgyulladástól függ. A nagymértékű tüdőgyulladás pedig, a nagyobb kiterjedésű mérgezettség miatt, a légzés fokozatos elnehezedésével párosul. Ezért kényszerül az ember lélegeztető gépre. De a gépi jellegű lélegeztetés, önmagában nem képes megszüntetni a sejtes alapú vírusfertőzöttséget a tüdőben. Akkor sem, ha segít kiszellőztetni a tüdőt.

Ezért, a kényszerű gépi lélegeztetés gáznemű anyagába, olyan lúgos vagy alkoholos párlatot érdemes belekeverni, ami alkalmas arra, hogy a vírus méreganyagát közömbösítse, fertőtlenítse a tüdő sejtes alapú belső felületén. Csökkentve ez által, a tüdő fertőzéses jellegű gyulladásának a mértékét. Ilyen módon, a géppel lélegeztetett tüdőből, gyakorlatilag kifertőtleníthető és kiszellőztethető a vírusmérgezés nagy része.

Ha pedig, valakinek a szervezetébe, vírus ellen kikísérletezett oltást juttatnak, aki már eleve fertőzött, annak a vakcina anyaga, azonnal a sejtjeibe jut a vérárammal. Így a tüdő sejtjeibe is hamar elér. Ahol a kezdődő tüdőgyulladás mérgezési jelensége, éppen kialakulóban van. Így a vakcina anyaga, a sejtbe került víruskristály DNS-ébe épülési folyamatát befolyásolja. Vagyis azt, ahogy a vírus, oltókristályként megfertőzi a sejtet. Ezért, a sejtben kialakuló kristályosodási változást, a vírus mellett, a vakcina is befolyásolni fogja. Így a vírus oltókristály jellegű genetikai információja, a vakcina miatt eltorzul. Vagyis, kényszerű módon megváltozik, azaz mutálódik.

Ez a vírusra jellemző mutáció, minden esetben megtörténhet, ha olyan embert oltanak be, aki már eleve meg van fertőzve. A mutáció milyensége pedig, attól változik, hogy az adott személyeket, éppen milyen minőségű oltóanyaggal próbálták védetté tenni. Ezért, többféle mutáns vírus jelenhet meg, a beoltott személyek szervezetéből kiszabadulva. Éppen a kényszerű légzés, köhögés, vagy tüsszentés során. Olyan új vírusfertőzéseket eredményezve a társadalomban, amelyeknek a sejtes alapú fertőtlenítésére, a rendelkezésre álló vakcinák már alkalmatlanok lehetnek.

Így jártak azok az államok, akiknél a politikai szinten propagált oltási hajlamot, nagy létszámban sikerült felébreszteni az emberekben. Például, az Angolok esetében. Ahol a nagy létszámú oltottság ellenére is, olyan új mutánsok alakultak ki, amelyek sokkal vadabb fertőzést okozhatnak a világunkban. De ma már, a világ többféle pontján is kialakultak, a politikai szinten irányított oltások miatt, az emberi szervezetben mutálódott vírusok. Egyre komolyabb egészségügyi problémát okozva a társadalmunkban. Ezért, könnyen lehet az, hogyha az egészségügy irányítaná a politikai életünket, az jó lenne számunkra. De az immár egyértelműen bebizonyosodott, hogyha a politika irányítja az egészségügyet, az lehet nagyon ártalmas is nekünk.

De a vírusfertőzés, nem érint minden embert egyformán. Van olyan embertársunk, akinél teljesen tünetmentes a fertőzöttség mértéke. Van olyan, aki enyhe tünetekkel könnyedén átvészeli. De, ha az egész társadalmat beoltjuk politikai szinten irányított vakcinákkal, akkor nem nyílik lehetőség arra, hogy egészségügyi szinten azt vizsgálják, hogy miért immunis sok ember a vírussal kialakuló fertőzésekre? Pedig, ezen az egészségügyi megfigyelésen van a lehető legnagyobb hangsúly. Mert, ha végre rájön az orvostudomány arra, hogy mennyivel jobb az egészségesen maradt emberek immunrendszere a megbetegedettekétől, akkor a gyógyítás lehetőségét is felfedezi végre.

Addig azonban, a sok halott arra utal, hogy az egészségügy tehetetlen a vírusfertőzéssel szemben. Nagyon jól képzett, steril körülmények között fenntartott, egészségügyi tehetetlenségnek vagyunk a tanúi.  Ami csak arra alkalmas, hogy az egészségügy képviselői is, a céltalan vakcinázásban lássák az egyetlen megoldás elvi lehetőségét. Mégpedig, azoknak az egészséges embereknek az öntudatlan megfertőzésével, akiket amúgy, a saját immunrendszerük megvédené a vírus által előidézhető fertőzéstől.

A vírusok elleni védekezés, tulajdonképpen a megelőzésben rejlik. Azok ugyanis, akik nem fertőződtek meg, vagy csak gyenge tünetekkel vészelték át a vírusfertőzést, akaratuk ellenére is, megelőzték a bajt azzal, hogy erősítették a szervezetüket. Mert a sejtes alapú biológiai működésünk, enyhén savas sejtkörnyezetben egészséges. Ami azt jelenti, hogy nagyon sok múlik, az életünk során kialakult anyagcsere jellegű folyamatainkon. Ha ugyanis, nem fogyasztunk túlzottan savasító jellegű ételeket és italokat, akkor a szervezetünk sejtjei, enyhén savasak maradhatnak. Amiben a vírusfertőzés, nem jöhet létre.

Mert a vírus, csak túltelített oldatban képes oltókristályként fertőzést előidézni. Vagyis, a sejtjeink túlzottan elsavasodott sejtes közegében. Ha tehát, erősen savasító jellegű ételeket és italokat fogyasztunk, akkor a szervezetünk sejtjei túlzottan savas kémhatásúakká válnak. Amelyben a vírus már, mint oltókristály képes funkcionálni. Átírva a DNS genetikai kódját. Mégpedig, a vírus saját genetikai információit beírva a sejt DNS láncolatába.

A hasnyálmirigyünk, biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra, hogy az anyagcsere folyamataink során bevitt táplálékaink pH egyensúlyát beállítsa a sejtjeinknek. Így a sejtek felé irányuló véráramba, már csak olyan tápérték kerülhet, amelyiknek a pH értéke, enyhén savas jellegű. Ezekben az enyhén savas jellegű sejtközegeinkben jönnek létre, azok az oxidációs folyamataink, amelyek a sejtes alapú, kristályosodási folyamatokon alapuló életünket biztosítják. Ha azonban, az anyagcsere folyamataink során, túlzottan savasító jellegű táplálékokkal terheljük a szervezetünket, vagy a hasnyálmirigyünk kevés biológiai szintű szódabikarbónát képes csak termel számunkra, akkor a sejtjeink elsavasodása elkerülhetetlen módon bekövetkezik. Nagyon jó táptalajt biztosítva ez által, a vírusfertőzés elvi lehetőségének.

A sejtjeink elsavasodásának a mértéke, külső forrásból származó szódabikarbónával is befolyásolható. Ezért, mindenkinek azt javaslom, hogy amíg a járvány tart, minden nap igyon meg egy pohár vizet éhgyomorra, amibe egy fél citrom levét, és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevert el. Így a vírusfertőzések elleni napi védelme biztosított lehet. Mert, ez a külső forrásból bevitt szódabikarbóna, besegít a hasnyálmirigyünk biológiai szintű tevékenységébe, és enyhén ellúgosítja azt az ételt, amit a szükségszerű anyagcsere folyamataink során beviszünk. A citrom leve pedig, kémiai szinten katalizálja, erősíti ezt a biokémiai folyamatot.

Így a sok beteg és halálos áldozat, éppen annak az eredménye, hogy a hasnyálmirigyük, nem képes annyi biológiai szintű szódabikarbónát termelni, amennyi a vírusfertőzést megakadályozhatná a sejteken belül. Ezek az áldozatok, főképpen az idős és eleve beteg emberek. Illetve azok a fiatalabbak, akiknek a sejtjei, túlzottan savas kémhatásúvá váltak, a hibás táplálkozási szokásaiknak megfelelően. Vagy pedig, a hasnyálmirigyük alul-működésének a következményeként. Ezért a vírus nem válogat. Mindenkinél árt, akinél túl savas sejtes alapú környezetbe kerülhet.

Mivel, minden vírus ugyanúgy, csak a túl savas sejtes környezetben lehet aktív, ezért a diétásnak mondható lúgosító ételek és italok fogyasztása mellett, a külső forrásból származtatható szódabikarbóna is szükséges lehet ahhoz, hogy a mutáns vírusok ellen is hatásosabban tudjunk védekezni. Arról nem is beszélve, hogy a szódabikarbónás kezelés, ahogy fertőtlenítő hatású a szervezetünkön kívül, úgy a sejtjeink belső fertőtlenítését is elvégzi. Vagyis, a sejtjeinkbe kerülve alkalmas arra, hogy az ott felhalmozódott savas kémhatású méreganyagokat közömbösítse és kiürítse onnan.

Az egészséges ember számára az oltás méreg. Mert vagy „legyengített” vírust tartalmaz, vagy olyan RmNS alkotót, ami a DNS szerkezetbe képes beépülni. Ezért az egészséges ember számára is hasznos a külső forrásból származó szódabikarbóna, ha politikai szintű erőszak és megfélemlítés hatására, önként beoltatta magát. Mert a külső forrásból származtatható szódabikarbóna, a sejtes szintű fertőtlenítő hatásával, megoldhatja a sejtek méregtelenítését is. Éppen olyan formában, mint ahogy a mosószereink alkotóelemeként alkalmas arra, hogy a mindennapi használati tárgyainkat fertőtlenítse.

Sajnos, a vírusfertőzésektől félő ember, mindenben a veszélyt látja. Így, ha egy állati vagy növényi fajban, veszélyesnek értékelhető vírust észlel, ostoba módon, képes kiirtani az egész fajt. A mi saját emberi fajunk védelme érdekében. Holott, az esetek nagy részében, bőven elegendő lenne azok céltudatos fertőtlenítése. Mégpedig olyan módon, hogy az ételükbe és az italukba, megfelelő mennyiségű szódabikarbónát kevernének. Ami a sejtes alapú vírusos mérgezettséget, képes kifertőtleníteni a szervezetükből. 

Ahhoz tehát, hogy a vírusok és mutánsaik ellen hatásosan tudjunk védekezni, alapvetően a táplálkozási szokásainkon kellene változtatni. Olyan diétás jellegű gasztronómiai termékek fogyasztásával, amelyek legfeljebb, enyhén savas kémhatásúak. Tudatosan kerülve a szénsavas és alkoholos jellegű italok mértéktelen fogyasztását. Tudva azt, hogy a dohányzás is savasító kémhatású folyamat. Alapvetően azért, mert az oxigén szabad bejutását korlátozza. Így a folyamatosan fejlődő gasztronómiai szokásainkat, az enyhén savasító ételeink favorizálásával érdemes folytatni. A nélkül, a csapott kávéskanálnyi szódabikarbóna rendszeres napi fogyasztása, elengedhetetlen számunkra, amíg a járvány tart.

Mivel minden vírus, hasonló ódon támadja meg a sejtjeinket, ezért ez a módszer, szinte minden lehetséges vírusfertőzés ellen hatásos lehet. Mert mikrokristályként, a sejtjeink átkristályosításával képes csak fertőzést előidézni bennünk. Ha oltókristályként képes aktivizálódni a sejtjeinkben. Azért, a külső forrásból származó szódabikarbóna, szinte mindennemű vírusfertőzés ellen hatásos lehet. Erre az ismeretre azért van olyan nagy szükségünk, mert a légterünk, állandóan tele van vírusokkal. Járványos időszakban pedig, a vírusok koncentrációja felszaporodik. Főképpen azokon a helyeken, ahol a fertőzött betegek tartózkodnak.

A védőmaszkok viselése ezért, nagyon is indokolt olyan területeken, ahol a fertőzés veszélye fennáll. Így zárt terekben, vagy sűrűn használt nyílt terepen is. De, ahol az emberek között több méternyi távolság megoldható, ott teljesen felesleges. Sőt, egy fertőzött ember számára, még ártalmas is. Mert a kilégzés során, nem képes megszabadulni a felszabadult vírusoktól. Hiszen a maszk visszatartja azokat. Így a belégzés alkalmával, az a vírus is a tüdejébe kerül, amit amúgy kilélegezhetett volna. A saját tüdejének a természetes szellőztetését korlátozva. Ilyen módon fokozva a vírusfertőzés esélyét.

Az egészséges ember számára pedig, akkor szükséges a maszk csupán, amikor fertőzött környezetbe kerül. A maszk egyéb használata, károsnak mondható. Mert az egyre nedvesebb maszkban leszaporodó baktériumok, a tüdőbe kerülhetnek, és ott, bakteriális jellegű betegségek előidézői lehetnek. Túl azon, hogy éppen az életet tápláló oxigént csökkentjük a maszk kötelező viselésével. Ezért a tüdő szabad szellőztetésének az érdekében, ahol csak lehet, ne viseljünk maszkot. Tudomásul kell vennünk azt, hogy a jól kiszellőztetett lakásunkban, ugyanolyan minőségű levegő van, mint a lakásunk külső közvetlen környezetében. Ahogy a lakásunk illatanyagai kiáramlanak a természetbe, úgy a külső környezet illatanyagai beáramlanak oda. Épp úgy, mint a tüdőnk esetében. Nem tudjuk kikerülni. Mert a vírusok, épp úgy, mint az egyéb illatanyagok, állandóan a légterünkben vannak. Ezért, a szervezetünket kell sokkal immunisabbá tennünk. Erre jó a szódabikarbóna.

Olyan, hogy immunrendszer, valójában nincsen a szervezetünkben. Van jól elkülönülő vérrendszerünk, idegrendszerünk, emésztési rendszerünk, de megfelelő immunválaszt az egész szervezet képes adni. Ezért, nincsen bennünk jól elkülöníthető rendszerre szüksége. Így a szervezetünk immunválasza, mindig valamilyen sejtes alapú mérgezésre alakul ki. Ami fertőzést képes előidézni a szervezetünkben. Ezt főképpen a mirigyeink szabályozzák, kémiai szintű ellenanyagok termelésével. Amelyek minden esetben, a sejtjeink saját természetes kristályosodási folyamatait próbálják helyreállítani.

Mert a sejtes alapú biológiai élet, a sejtjeinkben zajló belső, természetes kristályosodási folyamatok összessége. Így minden sejtünk addig hízik, kristályosodik az anyagcsere folyamataink hatására, amíg osztódásra alkalmas méretű nem lesz. Majd a kettéosztódott sejtek, testvériesen megosztoznak, az osztódó sejt plazmaanyagán. Így, két teljesen egyenértékű új sejt keletkezik. Amelyek a saját osztódásukig, tovább kristályosodhatnak.

Mivel a többsejtes élet, a sejtekben végbemenő kristályosodási folyamatok összehangolt eredménye, ezért alkalmas a vírus, mint mikrokristály arra, hogy a saját genetikai információjával, megfertőzze a túlzottan elsavasodott sejtjeinket. Amint ezt átlátjuk, azonnal megértjük azt is, hogy a vírusok fertőző hatása ellen, hogyan lehet a leghatásosabb módon védekezni. Ez a saját érdekünk. Valamint az általunk nemzett utódainkon keresztül, a teljes nemzetünk érdeke. Továbbá, az egész emberi faj nemzetségének az érdeke.

Mivel a vírusok, állandóan jelen vannak a légterünkben, ezért az idősebb és betegség miatt legyengült szervezetű embertársainkat, folyamatosan képes megtizedelni. A nélkül, hogy azt, vírusfertőzésként értékelhetnénk. Mert a vírus csak őket, saját magukat fertőzi meg. Ők maguk, nem válnak fertőző személyekké. Így a halálukat, valamilyen szövődmény mellékhatásának tulajdonítják. De a diétás, illetve szódabikarbónás kezelés, az ő esetükben is áldásos lehet.

Ahogy a nagy hőmérsékletű munkahelyeken, a sós víz képezi a védőitalt, úgy az egészségügyi jellegű munkahelyeken, enyhén szódabikarbónás ital képezhetné a szükséges védőitalukat. Citromos alapízesítéssel. Így az egészségügyi dolgozók, úgy juthatnának a számukra szükséges vírus elleni alapvető védelemhez, hogy az, az italukba kevert módon, természetes részét képezhetné az életüknek. Mert az, egyáltalán nem árt, ha az egészségügyi dolgozók, akik a vírus-fertőzötteket kezelik, eleve egészségesek. Mentesek a vírusfertőzöttségtől.

Az könnyen lehet, hogy az első koronavírus, ami még Kínából származott, laboratóriumi körülmények között jött létre. Majd véletlenül vagy szervezett módon, pandémiás jelleget öltve, világjárványt idézett elő. De az azóta mutálódott vírusok már, mint természetes vírusok vannak jelen az életünkben. Hiszen bennünk mutálódtak. Ezért, az egészségügyi védőitalokhoz hasonlóan, az átlagemberek italfogyasztását is, a szénsavas jellegükről, az enyhén szódabikarbónás jellegűre érdemes lecserélni. Amelyben a folyamatosan jelenlévő vírusok elleni védekezés, természetesebb jelleget ölthet. Így egy kétliteres italba, egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát keverve, megoldható a napi szintű védettség.

Így a szénsavval dúsított szódát, a szódabikarbónával kevert italok válthatják fel. Mert az én véleményem szerint, sokkal könnyebb a mindennapi italainkat átalakítani, mint a jól megszokott ételeinkről lemondani. Ez persze, nem jelenti azt, hogy az ételeinket ne szorgalmazzuk a diétásabb jellegű táplálkozás felé. Illetve, a kevesebb mennyiségű savasító ételek fogyasztása felé. Ahol az erősen savasító jellegű ételek tudatos csökkentésével, éppen az enyhén lúgosító ételeket favorizálhatjuk.

Ezért, ne felejtsd el kedves olvasóm, hogy legyen az vírus, vagy annak valamilyen elfajult mutánsa, esetleg aids vagy ebola vírusa, vagy bármilyen egyéb vírus, a szódabikarbónás kúra, mindenképpen a segítségedre lehet. Napi egy csapott kávéskanálnyi adagban, főképpen éhgyomorra fogyasztva. Mert a vírus minden fajtája, sejtes alapú fertőzéssel mérgez. Amit a szódabikarbóna, éppúgy képes fertőtleníteni a sejtjeinken belül, mint ahogyan kiváló fertőtlenítő hatással bír az életünk egyéb területén is. Mosószerekben, fogpasztákban, és minden más egyéb formájában. Mert a vírusfertőzéseink mérgező hatásai ellen a szódabikarbóna fertőtlenítő, méregtelenítő képessége, csodaszernek minősül.

Ezért én most, jó egészséget kívánok minden olvasómnak, rokonomnak, barátomnak és ismerősömnek, minden honfitársamnak, és minden embertársamnak. Mivel a vírusok elleni védekezés közös érdekünk. Sőt, mi több, a többi állati és növényi fajok érdeke is, amelyeknek az egészségügyi érdekképviseletét, az értelmes ember láthatja el. Ha már megértette, a sejteken belül fennálló kristályosodási folyamatok mibenlétét. Ami az életet jelenti számunkra. Mert, minden sejt, folyadékkristályos szerkezetű. Ezért alkalmas arra, hogy a fertőzést okozni képes víruskristályokat fogadni tudja.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.05.02.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9816519672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása