Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.09.22. 07:01 futotuz

Anyagi szerveződés.

Címkék: anyagi szerveződés

Anyagi szerveződés.

Általában véve, a szilárd anyagok kétfélék lehetnek. Vannak az amorf anyagok, és vannak a rács vagy kristályrács alapú anyagok. Vagyis, az amorf anyagok, rács vagy kristályrács nélküli anyagok. Úgynevezett, rendezetlen, formátlan, alaktalan anyagi minőségek. Amelyek olyan gyorsan dermednek meg, hogy közben, nincsen idejük rács vagy kristályrács alapú rendezett szerkezet kialakítására. Ilyen anyagok például az üvegek, a műanyagok, a kátrányok, a szurok, a viasz, a gumi, a borostyán, valamint a fémüvegek.

Az amorfnak értelmezett rendezetlen anyagok, alapjában véve jó hő és elektromos szigetelők. Viszont az amorf fémek, másnéven a fémüvegek, nagyon jól mágnesezhetők, és a korrózió elleni védettségük és a kopásállóságuk kimagaslóan jobb, mint a normál fémeké. Így a rácsos alapoktól mentes, forma nélküli amorf anyagokat, az anyagok folyadékállapotához szokták hasonlítani. Mert a folyadékokban, nem alakul ki, az anyagi halmaz stabilizálására alkalmas rácsszerkezet. Így az amorf anyagok gyakorlatilag, megdermedt folyadékoknak minősülnek.

Az anyagi halmazok, általában véve, három alapvető halmazállapottal rendelkezhetnek. Szilárd, folyékony, és gáznemű állapotokkal. A reájuk ható nyomás és hőmérsékleti tartományok függvényében. Nézzünk egy egyszerű, alapvető példát. A víz például, háromféle megjelenési formát vehet fel. Lehet folyékony, szilárd, gőz alapon megjelenő gáz halmazállapotú. Amikor a víz, szép lassan megfagy és szilárd halmazállapotot vesz fel, közben szervezett kristályrács alakzatot formál. Ha azonban a víz, a normál lehűlési folyamatánál, sokkal gyorsabban kénytelen megdermedni, akkor „nehéz jég” lesz belőle. Mert, a kristályszerkezet kialakításának a lehetősége nélkül, a megdermedt folyadék, sokkal kevesebb teret vesz igénybe, mint a normál körülmények között megfagyó, kristályrácsos alakot felvevő víz-folyadék. Sokkal sűrűbb lesz. Így az amorf jég súlya, akár többszöröse is lehet a normál jég súlyának.

Ahhoz azonban, hogy normál fizikai körülmények között, meg tudjon dermedni a víz és kristályos alapú szervezett szilárd rácsszerkezetet alakítson ki, olyan intelligens alaphatásra van szüksége, ami ezt a szervezettségét tudatosan irányítja.  Vagyis, az elektronokra visszavezethető módon, az elektromos alaptulajdonságú anyagi részhalmazokat, valamilyen más hatás szervezi, normál fizikai körülmények között, rács vagy kristályrács alapú szerkezet kialakítására. De, mi lehet ez az alapvetően más hatás, ami nyilván nem lehet elektromos anyagi minőségű?

Szerintem, az abszolút Létezés, eleve kétféle valóságon alapszik. Az általunk is elég jól ismert elektromos anyagi valóságra, és az azt induktív módon befolyásolni képes mágneses valóságra. Míg az anyagi valóságot objektívként ismerjük, addig a mágneses valóság, azzal ellentétes módon, szubjektív valóság. Ezt úgy érdemes elképzelni, hogy az Univerzum mágneses alaphalmazában nyilvánultak meg azok az égitestek, amelyek az elektromos anyagi részhalmazok megismerhető objektumai. Beleértve a mi Földünket is.

Így az elektromos anyagi részhalmazok, az Univerzum mágneses alapú terében működnek rezgési szinten. De az objektív létezésükhöz szükséges elektromos rezgéseiket, a mágneses alaphalmaz idézi elő, induktív módon. A mágneses alaphalmazban kialakult mágneses hullámok, az Univerzum belső, azaz szubjektív alaprezgéseit képviselik. Amelyek a hullámhosszuk és a frekvenciájuk függvényében, induktív hatást gyakorolnak az elektromos tulajdonságú anyagi részhalmazokra. Objektív, azaz elektromos részrezgésekre késztetve azokat.

Földi viszonylatban a kétféle, mágneses és elektromos hatás, együtt mutatkozik meg számunkra. Mert a mágneses tér, éppúgy kitölti a számára szivacsos szerkezetű elektromos anyagi tereket, mint ahogyan körülöleli azokat. Ezért, a kétféle jelenséget Maxwell óta, „elektromágnesesnek” értelmezik. De attól még, az elektromos jelenségeket, a mágneses hullámok idézik elő, induktív módon. Vagyis, az indukció jelensége, egyértelműen utal arra, hogy azért, mégiscsak kétféle hatás folyamatos kölcsönhatásáról van szó. Amelyben a mágneses alaphatás a domináns.

Ha pedig, egy „elektromágnesesnek” értelmezett hullám elhagyja a bioszféránk területét, vagyis elhagyja a légterünket, akkor az anyagtalan csillagközi térben már csak, mint mágneses hullám képes terjedni. A fény sebességével. Mert a mágneses hullámokban, fénysebességű a hatásterjedés tempója. Így a fény sebessége, az a kozmikus szintű sebességérték, ami a mágneses hullámokban terjedő energia haladási sebességét biztosítja. A frekvencia által megvalósított erőimpulzus sorozatok folytonos, periodikus egymásutániságát jelenti.

Az indukció jelensége pedig, azon alapszik, hogy a mágneses és az elektromos alaphatások, ugyanabban a mágneses alaphalmazban alakulnak ki. A mágneses hullámok ugyanis, lineáris formájú mágneses erőtérré alakítják az mágneses alaphalmazt. Mivel bennük, a frekvenciának köszönhetően, energia terjedhet. Egymás után, periodikus módon terjedő erőimpulzus sorozatok formájában. A fény sebességével. A hullámhossz által meghatározott mágneses feltételek szerint. 

Míg az elektronok körül, elektromos erőterek alakulnak ki, a mágneses alaphalmazt felépítő oszthatatlan alaptömegekből. De ezek az elektromos erőterek centrálisak. Azaz, folyamatosan követik az elektronjaik keringő és forgó mozgásformáit. Az ugyanabban az alaphalmazban kialakuló ellentétes erőterek pedig, óhatatlanul is egymás ellen dolgoznak. Mivel az egyenes irányultságú lineáris mágneses erőtér, mindig ki akarja egyenlíteni, az elektronok elektrosztatikus erőtereinek a centrális alakú felépítését, ugyanazon az alapközegen belül. Ennél fogva, mindig a mágneses hullámok hullámhosszának az informatív értéke határozza meg azt, hogy a frekvenciája által szállított energia, milyen mértékű induktív munkát végezhet, az elektromos anyagi részhalmazokon.

Ebből kifolyólag, az elektromos tulajdonságú anyagi halmazok rács alapú szervezettségi szintjét, mindig a reájuk ható mágneses előfeltételek határozzák meg. Ami lineáris, azaz folyamatos fizikai változások módján létre is jöhet. Ha azonban, a megszilárdulás folyamata nem természetes, hanem túl gyors lefolyású, akkor rácsszerkezet kialakítása nélkül dermednek meg az anyagok, szervezetlennek értelmezhető amorf módon. Ez tulajdonképpen, bármilyen anyaggal megvalósítható.

Mivel az amorf anyagok, a mágneses hullámok rendező hatása nélkül dermedtek meg, ezért a stabil állapot felvétele után, sokkal kevésbé érzékenyek a mágneses hatásokra. Ezért képesek jó szigetelőanyagok lenni. Amelyek drasztikus fizikai hatások nélkül, nagyon sokáig képesek megtartani a felvett amorf, rendezetlen állapotukat.

De a természetes módon kialakult anyagok, többnyire rács vagy kristályrács szerkezetűek. Nézzük most újból a vizet. A víz, megfagyva jéggé dermed. Kristályos alapú szilárd szerkezetté. Elpárologva pedig, gőzzé alakul. Ami, ha megdermed, hó lesz belőle. Vagyis, apró méretű szilárd hókristályokká alakul a gőzből képződött vízpára.  Mert a víz molekuláris szintű elektromos szerkezete, ilyen alakzatot vesz fel, a reá irányuló mágneses hatás alatt.

Most pedig, nézzük az élő szervezetet, mint víz alapú anyagi szerkezetet. A sejtjeink, 70 %-ban vízalapúak. Ez persze, csak egy átlagszám, mert a csontok, kevesebb vizet tartalmaznak, míg a szem vagy az agy, sokkal többet. De a lényegen ez, nem sokat változtat. Hiszen a sejtjeink, tulajdonképpen vízalapúak. A sejtjeinkbe tömörült egyéb anyagok azonban, megtartják az ő alapvetően kristályos állapotukat. Ilyen módon, a sejtjeinkben vegyülve, folyadékkristályos szerkezetet alkotnak a vízzel. Ezeknek a sejtes alapú folyadékkristályoknak, sajátságos kristályosodási feltételeik vannak. Amit a sejtjeinkre jellemző DNS lánc határoz meg. Ilyen módon, az anyagcsere folyamatok által fenntartott állandó kristályosodási folyamataink, a sejtjeink DNS láncaiban vannak kódolva.

Míg a folyékony állagú tiszta víz, nem képes az őt stabilizálni képes kristályszerkezet kialakítására, addig a sejtjeinkben folyadékkristállyá alakult vízmennyiség, folyamatosan igazodik az őt befolyásolni képes mágneses hullámok induktív hatásaira. Így a DNS lánc például, a DNS kristályszerkezetét alkotja. Ami csak a sejtek folyadékkristályos szerkezetű plazma-anyagában alakulhat ki. Meghatározva a sejtek specifikus kristályosodási, azaz gyarapodási, szaporodási feltételeit.

Vagyis, amíg a sejtjeinkben a DNS aktivitást, a sejtjeinkre ható mágneses erőtér szabályozza természetes módon, addig a sejtjeink egészséges módon kristályosodva gyarapodhatnak és szaporodhatnak. Vagyis, kristályosodhatnak. Osztódásuk után pedig, két teljesen egyenrangú sejt keletkezik saját, önálló kristályosodási feltételeket meghatározó DNS kóddal.

Mivel az anyagi minőségek természetes állapota a rács vagy kristályrács alapú szerkezet, ezért a bioszféránkat, ilyen anyagi minőségek töltik ki. A szilárd Földet éppen úgy, mint a folyékony vizeinket és a légterünket is. A légtérbe ugyanis, a por vagy gőz alakot felvett mikrokristályok kerülnek. Bőven elég, ha egy szoba árnyas sarkából, a beszűrődő nap sugarának a fényében táncoló por mennyiségét szemléljük. Elképesztő táncot járnak, a levegőben zajló termikus hatásoknak köszönhetően. Ezek az úgynevezett por alakú illatkristályok. Amelyek az orrüregünk nyálkahártyáján megtelepedve, informálhatnak bennünket a szagok, az illatok világában. Ezt a port szívjuk be, és ezt a porréteget törölgetjük a bútorainkról minden nap.

De, ilyen levegőben terjedő mikrokristályok, a vírusok is. Ahogy rá tudnak telepedni a bútorainkra, úgy a légzésünk során bekerülnek a szervezetünkbe is. Az orron át történő légzés során, az orrüreg nyálkahártyáján megtapadva, napokig ott kristályosodik, mire az ott szaporodó mennyisége olyan mértéket ölt, hogy a folyamatos légzés által, a tüdőbe tud kerülni. A tüdő nyálkahártyáján szintén megtapadva pedig, újra kristályosodási folyamatba kezd. A tüdőben szaporodó víruskristályok pedig, feloldódnak és bekerülhetnek a tüdő sejtjeibe. Sejtes alapú vírusfertőzést okozva ez által. Ezt hívják tüdőgyulladásnak.

Amikor a tüdőben kristályosodás útján szaporodó vírus bekerül a tüdő sejtjeibe, akkor ott a sejtek, víz alapú folyadékkristály szerkezetét fogják megváltoztatni. Mégpedig olyan módon, hogy nem a vízre fejtenek ki hatást, hanem a sejt vizes anyagában DNS-ként működő kristályszerkezetében. Amely a sejt specifikus kristályosodási feltételeit határozza meg. Ilyen módon a vírus alkalmas arra, hogy oltókristályként, felülírja a megfertőzött és túltelített sejt saját kristályosodási feltételeit.

Ahol a túltelítettség azt jelenti, hogy túl savas kémhatású a sejt víz alapú, plazma szerkezetű folyadékkristályos anyaga. Mert a sejtjeink ideális kémhatása, hetes pH értékű. Ami a tiszta vizet jellemző, enyhén savas pH értéket jelenti. Így, minél alacsonyabb ez a pH érték, annál savasabb kémhatást jelent. Minél magasabb, annál lúgosabb kémhatást biztosít. Ha tehát, a vírus által megtámadott sejt, minél jobban eltér a hetes pH értéktől a savasabb állapot felé, annál telítettebb oldatnak minősül. A víruskristály pedig, csak túltelített oldatban képes oltókristályként funkcionálva, megfertőzni az általa megtámadott sejtet. Túltelítettség nélkül, egyszerűen kiürül a sejtből, mert oltókristályos szerephez nem juthat benne.

A sejtjeink, a táplálkozás során felvett élelmiszereink által válhatnak savas szempontból tekintve túltelítettekké. Mégpedig akkor, ha túlzottan savasító jellegű ételeket és italokat fogyasztunk. Mivel, ezek a táplálékaink alkotják azokat a biológiai szintű kristályos, vagyis szerves anyagokat, amelyekből a sejtjeink szaporodását biztosító saját kristályosodási folyamatai fennmaradhatnak. Ezt a gyomorban működő emésztési folyamatot, a hasnyálmirigy ellenőrzi. Mert a hasnyálmirigy, biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra, amivel a gyomor élelmiszertartalmának a pH szintjét beállítja, a szervezetünk számára kívánatos ideális értékre.

Ha azonban, a táplálkozási szokásaink túl savasító jellegűek, vagy a hasnyálmirigyünk nem termel elegendő biológiai szintű szódabikarbónát számunkra, akkor a gyomortartalom által táplált sejtjeink, túlzottan elsavasodhatnak. Ideális táptalajt biztosítva ez által, a szervezetünket állandóan támadó vírusok számára. Mert a légterünk, mindig tele van vírusokkal is. Ha akarjuk, ha nem. Ezért, nekünk kell olyan anyagcsere jellegű folyamatokat kialakítani napi szinten, amelyekben a sejtjeink elsavasodása nem jöhet létre.

Addig azonban, a vírusfertőzések ellen jó hatásfokkal védekezhetünk, ha külső forrásból származó szódabikarbónával segítjük beállítani a számunkra ideális pH értékét, a gyomorban felhalmozódott tápanyagainknak. Ami abban nyilvánul meg, hogy napi szinten igyunk meg egy pohár vizet éhgyomorra, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevertünk el. A citrom leve, csak katalizálja, azaz erősíti ezt a biokémiai folyamatot. A csapott kávéskanálnyi szódabikarbóna, az én száz kilós testméteremhez ajánlott. Kimondottan sovány embereknek a fele is elegendő. Egy fél kávéskanálnyi adag napi szinten. Nagyobb testtömegű embereknek pedig, valamivel több ajánlott. Egy teljes kávéskanálnyi adag napi szinten.

Az én véleményem szerint, járvány idején, amikor a vírusfertőzés veszélye fokozottabb, mert a légtérben a vírusok koncentrációja magasabb értéket képvisel, célszerű diétázni, valamivel kevesebbet enni, és lúgosabb italokat fogyasztani. Miközben a szervezetünk számára fontos napi szódabikarbóna adagot megisszuk éhgyomorra. Ilyen módon, a vírusfertőzés lehetőségének, esélye sincsen velünk szemben.

A vírusfertőzések ellen biztosított védőoltások, jó lehetőségeknek látszanak ugyan, de nem képesek arra, hogy beállítsák a sejtjeink enyhén savas kémhatású ideális pH értékét. Ami a vírusfertőzéseket eleve megakadályozhatja természetes módon. Sajnos, tudomásul kell vennünk azt, hogy a túl sok húsétel fogyasztása és a sok szénsavas üdítőital, alapvetően elsavasítja a szervezetünket. Mert a hasnyálmirigyünk, nem képes kiegyenlíteni azt a sok savas jellegű táplálékot. Ha pedig, alkoholt is fogyasztunk és dohányzunk is, akkor csak tetézzük a problémát, mert azok is erősen savasító kémhatású szokásaink.

A védőoltás tehát, nem lehet természetes védelmet biztosító megoldás a vírusok ellen. Ráadásul, éppen a beoltott emberek szervezetében mutálódik a vírus. Így gyakorlatilag, ahány féle vírus elleni oltást alkalmaznak, annyi féle vírusmutáció jelenhet meg járványos problémát okozva. Mert az oltással megoldottnak látszó „védettség” eltereli a figyelmet, a vírusfertőzések elleni védelem természetes lehetőségéről.

Sajnos, azt nem vizsgálta még az orvostudomány kellőképpen, hogy egyes emberek, miért nem fertőződtek meg a járvány idején, vagy miért voltak csak enyhe tüneteik természetes módon? Pedig, a válasz egyszerű. Ők kevesebb savasító jellegű ételeket és italokat fogyasztanak, és a hasnyálmirigyük is tökéletesen működik. Vagyis, a vírusfertőzések ellen, természetes védettséget élveznek.

A beteg vagy idős emberek hasnyálmirigye pedig, már kevesebb biológiai szintű szódabikarbónát termel. Ezért nem képes arra, hogy a szervezet számára szükséges pH értéket, a gyomorban kialakítsa. Ezért számukra a diéta, még indokoltabb. Nekik az éhgyomorra fogyasztott szódabikarbónás koktél, főképpen ajánlott.

Az influenzavírusok, a légutainkon keresztül jutnak a szervezetünkbe. De a táplálékaik és az italaink, éppúgy állandóan tele vannak vírusokkal. Amelyek, nem mindig jótékony hatásúak a szervezetünkbe jutva. De, ha a szervezetünk sejtjeinek a pH értéke ideális, akkor semmiféle vírusfertőzés nem jöhet létre benne. Mert a vírusok, mint mikrokristályok, mindig ugyanolyan kémiai feltételek alapján fertőzhetik meg csak a sejtjeinket. Ennél fogva, a napi szinten bevitt szódabikarbónás fröccs, bármilyen vírusfertőzés ellen jó védelmet képes biztosítani számunkra.

Oly annyira, hogy a szódabikarbóna kúraszerű fogyasztása, a szervezet tervszerű tisztítását, fertőtlenítését is elvégezheti. Ilyen módon, a szódabikarbóna rendszeres fogyasztása, a szervezetünk biológiailag higiénes állapotát képes fenntartani számunkra. De ezt a szódabikarbónás kúrát, egy vegetáriánus vagy vegán táplálkozású embernek, fele annyi szódabikarbónával érdemes csak végeznie. Mivel az ő táplálkozása során eleve, jóval kevesebb savasító jellegű húsétel képezi az étrendjét.

A vírusjárványok idején pedig, az egészségügyi dolgozók számára, lúgosított italok képezhetnék azt a védőitalt, amit egész nap ihatnának, a vírusokkal terhelt kórházi környezetben. De ilyen védőitalt, bármilyen munkahely biztosíthatna a dolgozóinak, a vírusokkal terhelt időszakokban. Mert az egészség előfeltétele, a szervezetben fenntartott ideális pH egyensúly. Amit a szódabikarbóna által bevitt lúgosító hatással tudatosan előidézhetünk.

A sejtes alapú élet tehát, az anyagi minőségek legszervezettebb foka. Ami a mágneses módon kialakuló kristályszerkezeteken alapszik. Sejtek esetében pedig, az ő folyadékkristályos szerkezeteiken. Jogosan merül fel a kérdés, hogy a mágneses hullámok által, ki vagy mi szervezi tudatosan, ezeket a kristályos szerkezetű anyagi folyamatokat? Mi az a mágneses alapú „hatalom”, aminek az elektromos anyagi minőségek alá vannak rendelve, az induktivitás által?

Az Univerzum mágneses alaphalmazát, az oszthatatlan alaptömegek teljes közege alkotja. Az oszthatatlan alaptömegek, az elektromos megosztás képességével nem rendelkezhetnek ezért, csak mágneses tulajdonságok közvetítésére alkalmasak. Stabil felfüggesztés vagy alátámasztás hiányában, folyamatosan csak rezegnek. A nyugalmi helyzetüket állandóan keresve. A szervezett együttes rezgésük által pedig, mágneses hullámok kialakítására képesek. Amelyek 180 fokos, longitudinális hullámok, és két alapvető összetevővel rendelkeznek. A hullámhosszal és a frekvenciával. A hullámhossz határozza meg informatív módon, az együttes rezgés irányát, míg a frekvencia által az energia terjed. Mégpedig, egymás után periodikus módon terjedő erőimpulzus sorozatok formájában.

Így az energia hatása, olyan „hatáspumpát” jelent a mágneses hullámokban, amelyben az erőimpulzus sorozatok egy irányba terjedve, induktív módon befolyásolják az anyagi szintű elektronok elektrosztatikus erőtereit. Így a mágneses hullámok által aktivizált elektrosztatikus erőterek, könnyedén kialakítják az anyagok természetes kristályszerkezeteit. Amelyek természetes körülmények között, egyenletes módon jöhetnek létre. Így az anyagi módon kialakult elektromos kristályszerkezetek, folyamatos mágneses ellenőrzés és befolyás alatt állnak.

Az a mágneses közeg pedig, amelyben a mágneses hullámhossznak köszönhetően, információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet az elektromos anyagi minőségek elektrosztatikus erőterei felé, elmének és memóriának minősül. Mégpedig, az Univerzum abszolút Elméjének és szintén abszolút értékű Memóriájának. Amelynek, sajátságos, szintén abszolút értékű Tudatossága van. Az Univerzumnak ezt az abszolút értékű Tudatosságát nevezik Istennek a keresztény filozófiában. Már évezredek óta.

Isten tehát, mint az Univerzum kozmikus szintű abszolút Intelligenciája, önmaga mágneses alaphalmazából szervezte, az összes összetett szerkezetű elektromos anyagi minőséget, induktív módon. Így az objektív valóság teremtőjeként, ma is folyamatosan fenntartja az anyagi minőségek kialakult állapotait. Mégpedig úgy, hogy azok kristályszerkezeteinek az állapotát, induktív módon befolyásolja. Úgy is mondhatnám, hogy az elektromos anyagi minőségek kristályszerkezeteit, a mágneses alapú kozmikus Tudatosság tartja fenn.

Csakhogy, az értelmes ember, saját szellemi szintű tudatossággal is rendelkezik. Mert az agyunk, sajátságos mágneses hullámokat formál számunkra. Mégpedig, a hiteink szerint. Ezek a mi, EEG agyi mágneses hullámaink. Amelyekben a szellemi gondolataink informatív értékei és a lelki érzéseink mentális erőhatásai egyesülnek. Így a hiteinket képviselő EEG agyi mágneses hullámainkban, a szellemi gondolataink informatív értékei határozzák meg azt, hogy a lelki érzéseink mentális erőértékei, milyen mértékű induktív befolyást gyakorolhatnak az életünk anyagi szintű részeseményeire.

Ezt úgy érdemes elképzelni, hogy az anyagi minőségekben a hatássebesség, legfeljebb egyharmad fénysebesség lehet. Mert ekkora az elektronok mozgási tempója. Ezzel szemben, a mágneses hullámokban a hatássebesség, éppen fénysebességű. Így az agyi mágneses hullámainkban kódolt hiteink alkalmasak arra, hogy agyi mágneses hullámokként, az elektromos eseményeink elé hatoljanak, és beállítsák számunkra azokat az induktív paramétereket, amit a vágyaink alapján a hiteinkben kódoltunk. Ilyen formán, mindig a hiteink valósulnak meg az életünkben. Az előre megtervezett hiteink.

Hogy mégsem mindig így működik a dolog az életünkben, az annak tudható be, hogy sajnos, egy „hitetlen” világban élünk. Az emberek nem hisznek Istenben. Az elektromos tulajdonságú anyagi világ teremtőjében és fenntartójában. Nem hisznek önmagukban. Mert nem hisznek abban, hogy a lélek által, Isten élteti őket is. A kozmikus szintű mágneses Intelligencia. De Isten által éltetett értelmes emberként, bárki tudatosan a saját kezébe veheti a sorsa irányítását.

Csak annyit kell tennie, hogy minden este imádkoznia kell. No persze, nem a már régen megszokott és jól ismert keresztény imákat. Amelyeket kívülről tudunk és lelki érzések nélkül „eldarálunk” elalvás előtt. Hanem a mi személyes esti imáinknak, a reális képzeleten kell alapulnia. Mert, amiben nem hiszünk, az eleve elképzelhetetlen számunkra. Ennél fogva, amiben igazán hiszünk, azt el kell tudni képzelni valóságosnak.

Ezért kedves olvasóm, Te minden este képzelj el legalább egy olyan dolgot vagy eseményt reális módon, amit másnap szeretnél megtapasztalni. Akkor reális az elképzelésed, ha a vágyott dolog vagy esemény valóságába, önmagadat is beleképzeled. Vagy azt a személyt, akinek elképzelsz valamit. Mert ez a személyre szabott realizálás adja meg, az ilyen módon kialakított hitednek a pontos „címet”. Azt, hogy kinek a sorsán változtasson a képzeleted. A képzeletedbe integrált lelki érzéseid pedig, azt az induktív hatást biztosítják számodra, ami beállítja az anyagi megvalósulás feltételeit.

Ilyen módon, bárkinek elképzelhetünk valamit vagy valamilyen eseményt. Nincsenek korlátok. Mert a képzelet, nem ismeri a korlátokat. Mivel a képzelet, Isteni hatáskört jelent az életünkben. A lélek által bennünket éltető Isten teremtői hatáskörét. Amit röviden úgy is fogalmazhatnék, hogy a képzelet teremti a valóságunkat. Így a képzelet segítségével, a relatív emberi tudatosság is alkalmas arra, hogy az anyagi valóság kristályos alapokon stabilizált elektromos feltételeit befolyásolja. Mert a képzeletünket alkotó agyi mágneses hullámaink, induktív hatást gyakorolhatnak, az elektromos anyagi valóság dolgaira és eseményeire. Amelyek a sorsunkat alkotják.

Mert, semmi sem alakult ki a természetben, olyan dolog vagy esemény, amit valaki nem képzelt el előtte. Így a természetben létrejövő változásokat, mindig előre elképzelte valaki. Ezek a mi terveink. A rövidtávú, néhány másodperces vagy perces terveink, éppúgy a tudatosságunkat képviselik, mint a hosszútávú, a több órás, napos, hetes, hónapos, vagy akár éves terveink. Mert a múlt megtapasztalt emlékei alapján, mindig a jelenben tervezzük meg tudatosan azt, hogy milyen jövőt szeretnénk megtapasztalni. Ahol a tudatosságunkat, a hiteink értelmes kifejezési lehetősége határozza meg.

A világmindenség anyagi minőségeit tehát, a kozmikus szintű mágneses Tudatosság szervezi állandó jelleggel. Abszolút módon. Míg a sorsunk megtapasztalható dolgait és eseményeit, a mi relatív emberi tudatosságainkkal is szabályozhatjuk. Mindig a tudatosan formált hiteink szerint. A vágyainkból eredő terveink szerint. Vagyis, az elektromos anyagi szerveződést, a mágneses hullámok idézik elő induktív jelleggel. Beleértve az ember hitét képviselő agyi mágneses hullámainkat is.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.09.22.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9116697006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása