Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.01.23. 07:25 futotuz

Emberi élet.

Címkék: emberi élet

Emberi élet.

Szerintem az abszolút Létezés, alapvetően kétféle valóságon nyugszik. Az általunk is elég jól megismert, összetett szerkezetű objektív elektromos anyagi valóságon. És a vele ellentétes, szubjektívnek értékelhető mágneses valóságon. Mivel pedig, minden objektív anyagi megnyilvánulás, a mágneses valóságban működik és abból is nyilvánult meg induktív hatásra, ezért itt a földi viszonylatunkban, ez a kétféle adottság, együtt mutatkozik meg számunkra. Mint „elektromágneses” jelenség. De, ha elhagyjuk a Föld bioszféráját képviselő légterünket, és a bolygó és csillagközi térbe hatolunk, akkor ott már, nagyon elenyészők az objektív anyagi adottságok. Az már egy más világ, a mágneses tér birodalma. Amely létezési, mozgási teret biztosít, a benne megnyilvánult összetett szerkezetű elektromos objektív anyagi részhalmazok számára.

A mágneses alaphalmazt, az Univerzum oszthatatlan alaptömegeinek a teljes és egységes közege építi fel. Amelyek az elektronoktól is, legalább 10 000-szer kisebbek. Ezek az alaptömegek, tökéletesen egyenrangúak, így egymást félretolni vagy félrelökni képtelenek. Így egy egységes, stabil mátrix rendszert alkotnak. Mivel azonban, ezeknek az oszthatatlan alaptömegeknek nincsen stabil felfüggesztése vagy fix alátámasztása, ezért a nyugalmi helyzetüket folyamatosan keresve, állandóan csak rezegnek. A szervezett együttrezgésük pedig, kozmikus szintű mágneses hullámok kialakítására teszi őket alkalmassá.

Az ilyen módon kialakuló egyenes irányú, longitudinális jellegű mágneses hullámoknak két összetevője van. A hullámhossz és a frekvencia. A hullámhossz képviseli szerintem, a mágneses információt. Mert egyértelmű módon különbséget képes tenni a mágneses hullámok között. Míg a frekvenciának köszönhetően a mágneses hullámokban, az energia terjed. Egymást periodikus módon felépítő erőimpulzus sorozatok formájában. Úgy működik minden ilyen mágneses hullám, mint egy „hatáspumpa”.

Ez a mágneses hullámokban terjedő energia, mágneses erőtérré formálja a szubjektív alaphalmazt. Így az induktív viszony azon alapszik, hogy a mágneses erőtér, az elektromos anyagi részhalmazok elektronjainak az elektrosztatikus erőtereire fejti ki a kölcsönös hatását. Vagyis, az indukció két irányú hatásközvetítési módja, az erőterek között valósul meg. Így a mágneses hullámban terjedő energia, nem az anyagi halmazokra fejt ki a közvetlen felületi érintkezésen alapuló szubjektív hatását, hanem csupán, azok elektronjainak az elektrosztatikus erőtereire. Ezért az energia az anyagokra, közvetettnek minősülő térfogati jellegű hatást gyakorol.

Ebből kifolyólag, minden elektromos anyagi testet, az Univerzum energiáját közvetíteni képes kozmikus szintű mágneses hullámok tartanak számunkra megismerhető objektív létezési állapotban. Más és más hullámhosszon. Mégpedig, induktív módon. Beleértve az élőlények elektromos anyagi szerkezeteit is. Így az ember elektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagi testét is, valamilyen sajátságos hullámhosszúságú, kozmikus szintű mágneses hullám tartja működésben. Ezt az biológiai szinten megvalósult induktív működést, életnek nevezzük. Amit a kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája tart működésben. Mint lélek.

A szilárd objektív anyagi megnyilvánulások szerkezete, többnyire valamilyen rács vagy kristályrács jellegű. Amit a reájuk ható mágneses hullámok alakítanak ki. Így a rácsok és kristályrácsok, a kozmikus szintű mágneses hullámoknak engedelmeskedve veszik fel a strukturális szerkezeteiket. A folyadékok, csak akkor vesznek fel folyadékkristályos struktúrákat, ha a belső szerkezetüket olyan vegyületek képezik, amelyeknek az anyaga, szilárd állapotban rács vagy kristályrács jellegű. A levegőben pedig, minden anyag megtalálható, amelyik párologni képes. Tehát, a szilárd anyagok mikróméretű gáznemű kristálydarabkái is. Így a légterünk, teljesen tele van gázneműnek tekinthető mikrokristályokkal is. Ilyenek például, az illatkristályok vagy a víruskristályok is. Így a rács vagy kristályrács szerkezet valójában, mind a három halmazállapotra jellemző lehet.

Így az élő sejtek szerintem, olyan folyadékkristályok, amelyekben a fehérjék és aminosavak, meghatározott spirális szerkezeteket vesznek fel. Ezek a spirális szerkezetek, az élő sejtek stabilisnak mondható kristályszerkezetei. Amit a genetika tudománya próbál elemezni. Szétszedik az élő sejtek DNS láncait, észre sem véve azt, hogy az adott sejt folyadékkristályos szerkezetében matatnak. Mert a sejtjeinknek ez a folyadékkristályos szerkezete, a reá ható kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhossza alapján alakult ki és marad fenn, amíg élünk. Mert így, a kozmikus szintű mágneses hullámhosszunk informatív értéke határozza meg azt, hogy a sejtjeink milyen folyadékkristályos szerkezeteket vehetnek fel. Ami a sejtes alapú DNS láncainkban valósul meg. Míg a mágneses hullámunk frekvenciája, lélekként élteti a folyadékkristályos alapú sejtjeinket.

Így a sejtszaporulat is azon múlik, hogy az anyagcsere folyamatainkkal fenntartott sejtes alapú kristályosodási folyamataink, milyen szinten vannak biztosítva. Így a sejtkristályaink kristályszerkezete, folyamatosan gyarapodva elér egy kritikus értéket, majd kétfelé osztódik. Tökéletesen megfelezve a sejt folyadék jellegű plazmaanyagát és kristályinformációját.  Végül pedig, mind a két sejt tovább kristályosodik.

Az emberi szaporulathoz pedig, alapvetően kétféle sejtre van csupán szükség. Az anya által biztosított petesejtre, amelyben az anya genetikai kódja megtalálható, és az apa ivarsejtjére, amely az apa genetikai kódját hordozza. A két sejt találkozásakor, megtörténik a fogantatás pillanata. Amelyben a hím ivarsejt, mint oltókristály vesz részt. Így a petesejt kristályszerkezetét beoltva, megkezdődik az osztódással járó sejtkristályosodás folyamata. Vagyis a sejtes alapú élet. A petesejt beoltása nélkül, mindkét sejttípus elpusztul és lebomlik. Mert egymás nélkül, nem képesek az aktív sejtosztódás életnek nevezett folyamatában részesülni.

Ilyen módon, amíg a kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhossza azt határozza meg, hogy milyen struktúrát alakítsanak ki a sejtszerkezeteink, addig az általa reánk irányuló mágneses frekvencia, lélekként élteti a sejtjeinket. Ezért a sejtjeink, a mágneses hullámhossz informatív értékének a hatására, a DNS alapú kristályszerkezet spirális óriásmolekula struktúráját veszi fel. Míg a mágneses frekvencia energiájának a hatására életképes lesz. Így a biológiai szintű sejtes élet alapja, a sejtjeink folyadékkristályos szerkezetein alapszik. Amit a kozmikus szintű mágneses hullámunk, induktív módon irányít felénk. Folyamatos, térfogati jellegű kényszerkapcsolatot tartva fenn, a mágneses erőtér és az atomjaink elektronjainak az elektrosztatikus erőterei között. Hogy azok az atomok együttesen, mint spirális szerkezetű óriásmolekulák, folyadékkristályos szerkezeteket vehessenek fel a sejtjeinkben.

Most, hogy az anyagi testünk sejtjeinek és a lelkünknek a mibenléte, kissé már érthető, térjünk rá az emberi szellem értelmezésére. Az elektromos tulajdonságú anyagi szerkezetet képviselő agyunknak, sajátságos mágneses funkciója van. Amit az EEG agyi mágneses hullámok által mérni is lehet. Amikor megszületünk, ez az agyi mágneses képességünk, gyakorlatilag nulla értékű. Majd, ahogy az életünk sajátságos tapasztalatainak az emlékei, egyre csak halmozódnak a memóriánkban, úgy kezdenek aktivizálódni a szellemi képességeink is. Vagyis, a mi emberi szintű szellemiségünk, szerintem nem más, mint a tudatalattinkban honos memóriánk mentális „raktárkezelője”.  

A memóriánk gyakorlatilag, időrendi sorban tárolja az emlékeinket. Így a szellemiségünk, mint jó raktáros, folyamatosan ellenőrzi a mentális raktárkészletét. Állandóan kutat a megtapasztalt múltunk és a lehetséges jövőnk emlékei között.  A múltunk emlékei, bárki számára nyilvánvalók lehetnek. De a jövőnk emlékeit azok a terveink képezik, amelyeket a múltban határoztunk meg. Ezért a jövő csak, mint múltbéli elképzelés szerepel a memóriánkban. Mint mentális módon előrevetített terveink.

Így a tudatalattinkban honos memóriánkban a szellemiségünk, mint jó raktáros, abszolút értékű raktárkészletre törekszik. Ezért, állandóan ellenőrzi a mentális raktárkészletét képviselő emlékeinket. Vagyis, szinte mindig a múltunkban kalandozik. Távol a lelki jelenléttől. Ha felfedez az emlékeink között bármilyen logikai hibát vagy hiányosságot, azt azonnal közvetíti az elménk felé. Ahol, mint napi szinten felmerült gondolatok jelennek meg azok. Több ezer ilyen gondolatunk is lehet naponta.

Ha az ilyen formában jelentkező szellemi gondolatainkkal nem foglalkozunk érdemben az azokra tudatos elménkben, akkor azok, hamar feledésbe is merülnek. Ha azonban, az elménkben foglalkozunk velük és lelki érzésekkel támogatjuk azokat, akkor mint új emlékek hitei, beépülhetnek a memóriánk mentális adatbázisába. Ilyen módon, bővülnek a memóriánkban honos szellemi képességeink. Ebből az is egyenesen következik, hogy a memóriánkba, csak olyan szellemi gondolatunk épülhet be tudatos emlékként, amelyikhez valamilyen lelki érzést is társított az elménk. Vagyis, a memóriánkban való tárolásra érdemes hitté alakult az, a tudatos elménkben.

Mert a hit már, olyan szellemi gondolat a memóriánkban, amelyikhez lelki érzést is társított az elménk. Lelki érzések nélkül, nem válik hitté egyetlen szellemi gondolatunk sem. Így az elménk alapfeladata éppen az, hogy a szellemi gondolatainkhoz lelki érzéseket csatoljon. Éppen azért, hogy így, mentális módon kezelhető emlék maradjon az számunkra. Ez, azért van így, mert lélek által éltetett értelmes lényként, a szellemi gondolatainknak és a lelki érzéseinknek, közös nevezőn kell lenniük. Ami az elménkben tudatosodva párosulhat csak hitté. A jelen pillanatában.

Ezért, mindig a hiteink irányítják az életünk előre megtervezett eseményeit. Mivel, ha a memóriánk a hiteinket tárolja és a tudatos elménk hiteket gyárt számunkra ahhoz, hogy a memóriánk szellemi szintű adatbázisa szaporodjon, akkor a tudatosan formálható terveink, olyan elképzelések, amelyeket a hiteink alapján alakítottunk ki a tudatos elménkben. Vagyis, normális esetben, mindig a terveinkként formált elképzeléseink valósulnak meg az életünk során. Mert semmi, de egyáltalán semmi sem alakult ki a természetben emberi alkotásként, amit valaki el nem képzelt volna már előtte valóságosnak.

Így vannak rövid, közép, és hosszútávú elképzeléseink is. A rövidtávú elképzeléseink, egy két másodpercre vetítik előre azt, amit meg szeretnénk cselekedni. Ezek a spontánnak látszó folyamatos cselekedeteink. A középtávú elképzeléseink, néhány másodperctől pár percre vetítik előre a terveinket. Ezek a megfontoltnak látszó tudatos cselekedeteink. Míg a hosszútávú terveink, olyan elképzeléseink, amelyek néhány perctől, akár évekre vetíthetik előre a vágyainkat. Mint előre vetített terveinket. Amelyek a memóriánkban már, az egyéni jövőképünket biztosítják.

Ezért, érdemes este lefekvés után, de még elalvás előtt, minden olyan lelki vágyunkat elképzelni valóságosnak, a szellemi gondolataink segítségével, amit másnap vagy a közeljövőben szeretnénk megtapasztalni. Valóságos akkor lesz az elképzelésünk, ha önmagunkat is beleképzeljük a vágyott dologba vagy eseménybe. Mert akkor az intelligens lelki vágyunk és a szintén intelligens szellemi gondolataink, mint kifejezésre juttatott hiteink, közös akaratot képviselnek az elménk jelenre tudatos állapotában. Mert, ebben a mentális szinkronicitásunkban gyökerezik a megtapasztalható valóságunk. 

A lelkünk érzései, mint mentális erőhatások, csak a jelenben aktivizálhatók. Így a szellemi szintű múltba vagy az elképzelt jövőbe irányított lelki erőhatásaink, rendre célt tévesztenek. Ezért kell hitet formálni a vágyainkból, a reális elképzelések szintjén. A jelenben. Mert, amíg a szellemi gondolatainkkal elképzeléseket formálunk a tudatos elménkben, addig azokat, a lelki jelenlét tudatos állapotában tartjuk. Mert, a múlt szellemi gondolataihoz csatolt lelki szintű mentális erőhatások, a múltba vagy a jövőbe vesznek. Ahol a lelki erőhatásaink teljesen hatástalanok. Mert a lélek érzései által képviselt mentális erőhatások, csak itt és most, a jelenben lehetnek aktívak.

Amikor tehát, már a reális elképzelés szintjén, előre meghatároztuk szellemi szinten azt, hogy mi a lelki vágyunk, akkor teremtésre, megvalósulásra érdemes hitet formáltunk belőlük. Majd, amíg alszunk, megtörténik a csoda. Ha az ilyen módon formált hitünket, az Ámen kifejezéssel, kivetítettük elalvás előtt az elménkből. Mint EEG agyi mágneses hullámot. Mert az ámen kifejezés által engedjük meg lelki szinten azt, hogy úgy legyen, ahogyan az elképzelésünkben már előre láttuk.

Mert, a mágneses hullámokban a hatásterjedés sebessége 300000 km/s. Azaz fénysebességű. Míg az elektromos anyagi valóságban, legfeljebb egyharmad fénysebességet érhet el bármilyen hatásterjedési képesség. Így amíg alszunk, a vágyunkról alkotott elképzelésünk, mint a saját agyi mágneses hullámunk, előre megy az elektromos anyagi eseményeink elé. Majd ott, beállítja számunkra azokat a mentális szintű induktív feltételeket, amelyeket a vágyunk elképzelésébe kódoltunk.

Így a megtapasztalható valóságunk dolgai és eseményei, az elképzeléseink szerint fognak alakulni számunkra. Mert azokat, mi magunk határoztuk meg a vágyaink szerint. Ilyen vágyaink szerinti elképzelések nélkül, mindig azt kell megtapasztalnunk, amit mások, már régen elképzeltek számunkra. Mert a megtapasztalható valóságunk, mindig valamilyen elképzelés alapján alakul. Kivétel nélkül.

Ezért, ha esténként a TV-t nézve alszol el, akkor céltalanná vált az éjszakai pihenésed. Vagy azt a célt követed az elméddel, amit mások sugalltak számodra. Mert a TV által sugárzott műsor mentális képei fogják befolyásolni az alvással töltött időszakodat. Így olyan valóság képzetével foglalkozik az elméd alvás közben, ami teljesen közömbös számodra, vagy amelyik irányítja a hitedet. Ezért lefekvés előtt egy órával, már ne töltsd fel az elmédet semmiféle butasággal. Gondolatban, csak önmagaddal foglalkozz. A mai nap eseményeiért legyél hálás, és a másnapra várható eseményeket képzeld el magadnak valóságosnak.

Mivel az elektromos tulajdonságú objektív valóság, a mágneses alapú szubjektív valóságban létezhet csak. Így a szellemi gondolataink és lelki érzéseink által formált hiteink, mint EEG agyi mágneses hullámaink, bár az elektromos tulajdonságú agyunkban ébredtek, de a mágneses alaphalmaz közegében terjedhetnek. Így a szubjektív hiteink, a szubjektív alapú mágneses valóság informatív eseményeit képezik. Amelyek induktív módon határozzák meg, az objektív dolgaink és eseményeink megtapasztalható elektromos anyagi részeseményeit.

Ilyen módon, a vágyaid szerint alakuló anyagi valóságod megtapasztalása, bizonyossággal tölt el. Mert általa, a hited nyert visszaigazolást. Ilyen módon, mindig a bizonyosság az, ami a teremtőképességedet képviselő hitedet erősíti. Azt a hitedet, amely alapján képzeletbeli tervet formálsz, a megtapasztalni vágyott dolgok és események valószínűségéről.

Visszakanyarodva kissé a mágneses alaphalmazhoz, meg kell állapítani azt is, hogy az a közeg, amelyikben a mágneses hullámok hullámhosszai révén információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet induktív módon az elektromos anyagi világ objektív valósága felé, elmének és memóriának minősül. Az Univerzum abszolút Elméjének és szintén abszolút értékű Memóriájának. Amelynek sajátságos, szintén abszolút értékű Öntudata van. Ezt az univerzális szintű kozmikus Öntudatot nevezte az idealista filozófia Istennek. Mert, már évezredek óta érzékelik meditatív elmeállapotban Isten üzeneteit.

Így a lélek által, Isten éltet minden élőlényt. Az embert is. Mivel az elektromos anyagi szintű valóságunk, a mágneses valóságban nyilvánult meg, ezért a szellemi képességeinknek köszönhetően, megérthetjük a teremtőnkhöz fűződő mentális viszonyunkat. Így az ember fogalmi jelentése nem más, mint relatív Isten. Ezért vagyunk képesek a hiteink segítségével, a valóság tudatos formálására. Vagyis, a tudatos teremtésre. Amit a vágyaink tudatos elképzeléseivel, teremtésre méltó hiteinkké formálhatunk. 

Isten tehát, mint az Univerzum kozmikus szintű abszolút Tudatossága, nem csupán egy elvetendő fantazmagória számunkra, hanem minden realitás forrása. Amit a mi magyar nyelvünk, hűségesen meg is őrzött. Hiszen a magyar ember, azt mondja az embertársának születésnapja alkalmával, hogy „Isten éltessen”. Mert, ettől csodálatraméltóbb köszöntést, más nemzetek, talán nem is használnak. Mert a magyar egy ősnyelv. Isten nyelve. Hiszen egy ezer évnél is idősebb iratot is megértünk. Mert a nyelvünk, nem sokat változott az idők során. Szinte tökéletesen megőrizte az ősi mivoltát.

Így, ezen a csodálatos ősi nyelven érthető meg a legtökéletesebben az, hogy Isten anyagi megnyilvánulásai vagyunk. Akik az Istennel való mentális azonosságukra is ráébredhetnek. Ha megértik végre azt, hogy a mágneses és az elektromos valóság induktív viszonyában, a mágneses valóság a domináns. Így Isten, mindig itt van velünk.

Isten, a lélek által éltet bennünket állandóan. A lelki vágyainkon keresztül, megüzeni számunkra azt, hogy mi lenne nekünk a lehető legjobb dolog vagy esemény. Azért, hogy boldogok legyünk. De meditatív elmeállapotban közvetlenül, társaloghatunk is vele. Mert, mindig megadja a kért információra a választ. Amíg hiszünk abban, hogy válaszol nekünk. Végül pedig, megadta nekünk a tudatos teremtés mentális lehetőségét. Amelyben a vágyaink elképzeléseivel, teremtésre méltó hiteket alakíthatunk ki magunknak. Így Isten, nem csupán egy vallási módon követésre méltó kozmikus Tudatosság számunkra, hanem ez a mentális tudatosság, éppen bennünk aktív. Ha akarjuk, ha nem. Teljesen szinkronban, mentális szimbiózisban élünk vele. Így az Ő abszolút Tudatossága képviseli bennünk is, a mi mágneses alapú relatív tudatosságunkat.

Ez a minket éltető abszolút értékű Isten, bennünk sem korrigálja önmagát. Ezért a szellemi képességekkel bíró értelmes embert, szabad akarattal ruházta fel. Ami ennél fogva, tökéletesen arányos a felelősséggel is. Hiszen, ha Istenalapvető szeretetelvei ellen cselekszünk, akkor az mindig, káros módon visszahat reánk. Mert Isten, mindent és mindenkit egyformán szeret. Hiszen bennünk, önmaga anyagi szintű megnyilvánulását szereti. Önmaga anyagi megnyilvánulásait, akik a szellemi képességeiknek köszönhetően öntudatosak vagyunk. De az a szellemi képesség, csak relatív intelligenciával ruházhat fel bennünket. Isten abszolút Intelligenciájával szemben.

Ezért, mindig a relatív intelligenciával rendelkező értelmes embereknek kell, az Isteni szeretet közvetítőivé válnia ahhoz, hogy boldogok legyünk. Vagyis, az Isten által éltetett embereket kell szeretnünk akkor is, ha szellemi szinten méltatlanok esetleg a szeretetünkre. Így, bármit megtehetnek az Isteni szeretet ellen, szabad akarattal. Mert azokkal a cselekedeteikkel, nekik kell elszámolniuk személyesen. Az ő felelősségük, Istennel szemben. Mert, csak együtt lehetünk boldogok. Isten anyagi szintű egységeiként.

Azok a vallások tehát, amelyek Istent, egy égben bujkáló entitásnak értelmezik, távol állnak az igazságtól. Mert, aki a lélek által éltetett embereket nem tiszteli és szereti, nagyon távol van az Isten tiszteletétől és szeretetétől. Mert, ha a lélek által Isten éltet bennünket, akkor Istent is az embereken keresztül kell tisztelnünk és szeretnünk. Ahogyan azt Jézus tanította. Mert a lélek által, minden ember egy relatív Isten. Mindaddig, amíg szellemi szinten el nem fogadja, ezt az alapvető kozmikus igazságot. Amit Isten jelent számunkra.

Így minden értelmes embernek, Istent kell képviselnie ezen a Földön. Az Ő végtelen szeretetét. Amit úgy kezdhetünk el gyakorolni, hogy a lélek által bennünket éltető Isten áldását küldjük minden felebarátunk felé. Minden reggel és este. Majd napközben, egyre fokozódó szeretettel viszonyulunk azokhoz, akiket ilyen módon megáldottunk. Ahol a szeretet nem más, mint a megértés, a megbecsülés, és a megbocsátás képessége bennünk. Ami türelmessé tesz bennünket másokkal szemben.

Akinél hiányzik a szeretet türelme, ott vagy nincsen megértés, vagy nincsen megbecsülés, vagy pedig, hiányzik a megbocsátás képessége. A szeretetnek ezeket az alappilléreit is szabadon választva követhetjük. De ha nem tesszük, akkor a vele járó felelősség is bennünket fog terhelni. Mert, akit nem szeretünk megfelelő módon, annál az embernél, az őt éltető Istennel szemben vagyunk szeretet nélküliek. Ami, mindenképpen visszahat reánk.

Az emberek, alapvetően szeretik egymást a Földön. Erre utal az a jól működő túrizmus, amelynek segítségével, megismerhetjük egy másik nép kultúráját. A nélkül, hogy meg szeretnénk azt változtatni. Tökéletes béke lenne a világunkban, ha a politikai elvekbe burkolt gazdasági érdekeket, nem fordítanánk egymás népei ellen. De sajnos, most a XXII. században, még mindig katonai hatalommal kell a békét fenntartani. Azt a békét, ami politikusok nélkül, magától is fennáll az emberiség mindennapi életében. Természetes módon. Mert a politikusok által irányított katonaság, éppúgy terrorszervezet, mint a civil terroristák aktív csoportjai. Mert más emberek megfélemlítésére és elnyomására irányul a cselekedetük. Amelyben a szeretetnek nyoma sincsen.

A Biblia pedig, egy csodálatos szimbólumkönyv. Amelyben minden szereplő, minden helyszín, és minden esemény, szimbolizál valamit. Aki nem érti meg a szimbólumokban rejlő igazságok üzenetét, nagyon eltéved a Bibliában. Így a Bibliában, Isten igéje van lejegyezve szimbolikus formában. De, ha az ige, cselekvést, történést, létezést jelentő szó, akkor Isten igéje is, szeretettel teljes cselekvésre, történésre buzdít bennünket, az Ő mágneses alapú Létezésében. A tudatos elménkben hitként aktivizálva pedig, személyes cselekvést és történést idézünk elő a Létezésben.

A tudatosság tehát, arra utal, hogy a lélek, értelmes módon fejezi ki magát a szellemi gondolataink segítségével. Amelyben az intelligens érzéseink és az intelligens gondolataink párosulnak. Hitet formálva az elménkben. Amely hitbéli kifejezésekben az igéknek már, célirányos valóságformáló hatása van. Így az elménkben formálható hiteinkhez, a szellemi gondolataink biztosítják az értelmes célokat, míg a lelki érzéseink, a mentális módon irányítható erőhatásokat. Így Isten, mindenki életében specifikus módon alakítja a megtapasztalható valóságot. Mindenki számára, az ő elméjében fogant hitei szerint.

Ezért az emberi élet, anyagi szinten, egy mágneses alapon szervezett, egyenletes és egységes folyadékkristályosodási folyamat. Szellemi szinten, egy sajátságosan működő belső mentális mágneses adottság. Míg lelki szinten, a bennünket éltető kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája működtet. Induktív módon. Ezért, mindig a lelki adottságaink használják, az anyagi vonatkozású testünket és a mentális vonatkozásokkal rendelkező belső sajátságos mágneses képességeinket. Amit szellemiségnek hívunk. Ezért, az Intelligens lélek él rajtunk keresztül. Amit mi, a szellemi aktivitásunkkal befolyásolhatunk, relatív intelligenciánkkal felülírhatunk egyéni módon. Ettől vagyunk értelmes emberek.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.01.23.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9316821814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása