Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.04.08. 06:30 futotuz

Bioenergia.

Címkék: bioenergia

Bioenergia.

Ezt a fogalmat, többféle értelemben is használják. A természetgyógyászatban például, olyan gyógyító energiára utal, amit az orvos, a kezén keresztül közvetít a beteg ember felé, annak közvetlen érintése nélkül. Tulajdonképpen, az aurán keresztül közvetített gyógymódnak számít. Mert az aura színében, visszatükröződik az orvos számára minden testi betegség. Így, az aura képviseli számunkra azt az elektrosztatikus erőteret, amin keresztül a gyógyító energia felénk áramlik.

Az energiafelhasználásban pedig, egészen más értelemben jut érvényre, mint az általunk megismert energiahordozó anyagok sokfélesége. Ahogy a fát évezredek óta eltüzeljük és hőt nyerünk vele, úgy egyre több olyan anyagot állítanak elő, amivel fűteni lehet, vagy üzemanyagként használható. Ilyenek például, a fűtésre használható biomasszák vagy biobrikettek, de ide sorolhatjuk az etanolt is, amit a benzinbe kevernek bioadalékként.

Én valójában, amikor a bioenergetikáról írok, akkor éppen azt fejtegetem, hogy az élőlények, milyen energia alapján működnek. Mint a bioszféránkat képviselő zárt biológiai egységek.  Így például, az élő ember is. Mert a tudomány mai állása alapján, az élethez szükséges energiát, kizárólag az anyagcsere folyamataink során felvett táplálékaink, italaink és a légzés által vesszük magunkhoz. Azok szénhidrát értékeit hasznosítva. Mégpedig úgy, hogy a szervezetünk sejtjeiben, a szén ég el és hasznosítható izomerővé alakul. Így az elfogyasztott táplálékaink, mint energiahordozók kerülnek a szervezetünkbe, és ott elégve, mint egy biológiai szintű kazánban, felszabadul a sok energia és az izomsejtjeinkben életerőként hasznosulnak azok. Így a táplálékaink energiaértéke, az izomsejtjeinkben erőként érvényesül, a mindennapi tevékenységeink során. Ez nem is olyan bonyolult. Bárki könnyedén megértheti.

Viszont, az emberek között, vannak olyanok is szép számmal, akik kórosan keveset vagy éppen nagyon sokat esznek és isznak. Ők az átlagemberektől eltérően, egészen másképpen hasznosítják a táplálékaikat. Vagyis, ha a szénhidrogén alapú tápanyagokból a szenet égetjük el a sejtjeinkben ahhoz, hogy éljünk, akkor a túl sovány embereknek, nem is szabadna élniük. Mert olyan keveset esznek, ami igen csekélynek bizonyul az életben maradásukhoz. Mert anorexiás módon, nem jut a szervezetük megfelelő mennyiségű táplálékhoz. Mégis élnek.

A túlsúlyos emberek pedig, éppen ellenkező módon, olyan sokat esznek és isznak, hogy így a biológiai szintű kazánjaikat annyira túlterhelik, hogyha a szenet, amit evéskor bevisznek, mindet el kellene égetniük, akkor fákjaként kellene lobogniuk. Mert olyan lassú égés nincsen két evési ciklus között, amellyel ennyi széntartalmú táplálék hasznosítható lenne. Főképpen mozgás nélkül.  Ezért, a táplálékként bevitt többletszénből, zsírpárnát készít a szervezet. Amely az elhízásukat eredményezi. Mivel az elhízás már népbetegség lett, ezért ez a probléma, szinte minden családot érint a Földön.

Mondanivalóm egyik alapvető lényege az, hogy szerintem a sejtes alapú szervezetünk, nem a szenet égeti el ahhoz, hogy életerőt merítsen belőle, hanem a hidrogént. Mert a hidrogénnek, sokkal jobb az égési hatásfoka, mint a szénnek. Így a szénhidrogén alapú táplálékaink lényege éppen az, hogy a szénatomokhoz, igen nagyszámú hidrogénatom kapcsolódik. Gyakorlatilag a tíz-hússzorosa. Így a magas hidrogéntartalmú ételeink képviselik azt az „üzemanyagot” számunkra, ami a sejtjeinkben elég. Mert a hidrogén, vízzé ég el.

Ennél fogva, túl azon, hogy energia szabadul fel általa, amely izomerőt biztosít a sejtjeink számára, még a sejtek tisztítását is elvégzi az égésterméke. Mert a tiszta víz a legideálisabb oldószer, ami a sejtjeinkből kiöblögetheti a biológiai szintű szennyeződéseket és feleslegessé vált sejthulladékokat. A szénatomok pedig, mint a nagyszámú hidrogénatomok szükségszerű hordozó anyaga, ha nem hasznosulnak a sejtépítés során, akkor zsiradék formáját öltve alakul át a szervezetünkben. Rugalmas védőpárnával látja el, a szervezetünkben aktívan együttműködő szerveinket.

Ezért az én véleményem szerint, a szervezetünk számára legideálisabb táplálékot, a sejtes alapú nyers ételek biztosítják. Amelyekben a szénatomokhoz kapcsolódott hidrogénatomok mennyisége még maximális. Mert a hőkezelés mértékétől függően, az anyagok vegyülési hajlama során, mindig hidrogén szabadul fel. Így a nagyon sokáig főzött, vegyített ételeink, lehetnek finomak ugyan, a jó fűszerezettségüknek köszönhetően, de valójában egészségtelenek. Mert, minél tovább hőkezelünk egy ételt a főzéssel, annál kevesebb tápértéket jelentő vitamin és hidrogén marad benne. Ezért, a párolt és hirtelen főzött ételeink, sokkal egészségesebbek számunkra, mint a sokáig főzött magyaros ételeink. Amelyektől az erős diétára hivatkozva, az orvos is eltiltja a betegeit.

Az evéssel, ivással és légzéssel biztosított anyagcsere folyamataink, csak fenntartják az alapvető életfunkcióinkat. Túl sok többletenergiát nem biztosítanak számunkra. Mert akkor, a túlsúlyos emberek lennének a legerősebbek. De ez nem igaz. Mivel a túlsúlyosak valójában a leggyengébbek. Mert az életerejük nagy részét, a túlsúlyuk cipelésére használják. Ennél fogva erősnek mondható, csak az átlagemberek testalkatával lehet valaki. De, ha az átlagemberek átlagos testalkata mellet is, nagyon sok eltérés van az egyéni erőnlétek között, akkor a cselekedeteinkre használható izomerőnk, nem pusztán a táplálkozásunknak köszönhető.

Ráadásul a sportolók, főképpen az élsportolók már bebizonyították azt, hogy az erőnlét nagyon sok esetben, emberfeletti képességeket biztosít számukra. Ahogy a munkahelyeken is, erősen különbözik az emberek fizikai munkabírása. Még akkor is, ha a testalkat szerint látszatra, teljesen egyformák a fizikai adottságaik. Mert az anyagcsere folyamatainkkal megvalósult táplálkozás, csak a fizikai adottságaink folytonosságát képes biztosítani számunkra. Az alapvetően vegetatív létezésünk szükségszerűen biológiai funkcióját. Amire alapjában véve, minden élőlény képes.

De az ember egysége, nem pusztán anyagi jellegű test. Hanem test, lélek és szellem hármas egysége vagyunk, egy időben. Amíg az anyagi testünk, kizárólag elektromos tulajdonságokkal bír, addig a lelki és a szellemi képességeink, a mi személyünkre szabott mágneses adottságaink. De, hogyan kell ezt értelmeznünk? Hogyan képes az elektromos tulajdonságokkal rendelkező agyunk, EEG műszerrel mérhető, agyi mágneses hullámokat előidézni? Miért nem elég az elektromos tulajdonságú agyunk számára az, ha bioelektromos hullámokkal szervezi az életünk izomtevékenységeit?

Ahhoz, hogy a mondanivalóm második részét megértsük, ketté kell választanunk az „elektromágneses” tulajdonságokat. Elektromos és mágneses összetevőkre. Amit az anyagi világunkban, az indukció jelensége tart folyamatosan egyben. Így az anyagi világunkat képviselő bioszféránkban, az elektromos és a mágneses adottságok, mindig együtt mutatkoznak meg, mint „elektromágneses” jelenségek. De, ha folyamatosan felemelkedve, elhagyjuk a légterünk határát, és a bolygó és csillagközi kozmikus térbe hatolunk, ahol a nagymértékű vákuum miatt, már egyáltalán nincsen elektromos tulajdonságú anyagi minőség, akkor a mágneses világ birodalmába kerülünk. Egy egészen más világba.

Vagyis, a világmindenséget képviselő Univerzum abszolút Létezése, kétféle valóságon alapszik. Egyfelől, van a szubjektívként értelmezhető mágneses valóság, ami létezési, mozgási teret biztosít, a benne kialakult objektív elektromos anyagi valóság részhalmazai számára. Vagyis, az objektív valóságot képviselő anyagi megnyilvánulások, a mágneses alaphalmazból alakultak ki és abban is működnek rezgési szinten. Úgy is mondhatjuk, hogy a mágneses valóságban kialakult mágneses hullámok, mint elsődleges primer alaprezgések, másodlagos szekunder rezgések alapján működtetik, az objektív valóság anyagi szintű elektromos részhalmazait.

Vagyis, minden elektromos tulajdonságú anyagi részhalmaz, a mágneses valóságban van, és a belső atomos és atomokból felépült rácsos szerkezeteit, ugyanaz a mágneses alaphalmaz tölti ki, mint amelyik körül öleli azokat. Éppen úgy, mint ahogyan a szivacsot elképzelhetjük a vízben. Ahol a víz, nem csupán körül öleli a szivacsot, de kitölti annak a belső szerkezetét is. Így minden atomos felépítésű és elektromos tulajdonságú anyagi megnyilvánulás, az összetett elektromos rácsszerkezete miatt, úgy működik, mint a „szivacs”, az Univerzum mágneses „óceánjában”.

Az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok megnyilvánulásai, az oszthatatlan alaptömegek mágneses óceánjából alakultak ki, és működnek benne induktív hatásra. Így az Univerzum oszthatatlan alaptömegei, olyan egységes alapközeget alkotnak, amelyben a mágneses hullámok alakulhatnak ki. Mágneses erőtérré alakítva ez által, a mágneses alaphalmazt. Mert a mágneses hullámok frekvenciái révén, szerintem az energia terjed. A hullámhosszuk mentén felsorakozott erőimpulzus sorozatok által. Míg a hullámhosszaik, kozmikus szintű informatív értékeket képviselnek. Mivel a hullámhosszaik alapján lehet a mágneses hullámokat jól megkülönböztetni.

Az a mágneses alaphalmaz pedig, amelyikben a mágneses hullámhossznak köszönhetően információ alakulhat ki, tárolódhat el, és terjedhet induktív módon az elektromos anyagi részhalmazok felé, elmének és memóriának minősül egyben. Az Univerzum abszolút Elméjének és Memóriájának. Amelynek sajátságos, szintén abszolút értékű Intelligenciával rendelkező Tudatossága és Öntudata van. Ez a kozmikus szintű Öntudat állította be azokat a mágneses alapú kozmológiai állandókat, amelyek az elektromos anyagi működésekért felelősek. Ilyen kozmológiai állandó például, a fény sebessége is.

Ebből kifolyólag ahhoz, hogy egy elektromos anyagi részhalmaz kialakuljon és megnyilvánuljon induktív hatásra, kozmikus szintű mágneses energiára van szüksége. Amely, a kozmikus szintű mágneses hullámok frekvenciái révén terjed, meghatározott hullámhosszon. Így, mindig a kozmikus szintű mágneses hullám hullámhosszának az informatív értéke határozza meg azt, hogy a frekvenciájának az energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az elektromos anyagi részhalmazokon. Vagyis, a kozmikus szintű mágneses hullámok informatív és energia hatásait, az indukció jelensége alakítja, konvertálja, modulálja át, általunk viszonyítható elektromos formává, és a formát összetartani képes elektromos erőhatássá.

Ilyen összetett szerkezetű elektromos anyagi megnyilvánulás, az értelemmel bíró ember fizikai minősége is. Így a mi saját bioelektromos anyagi mivoltunkat, a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámaink alakították ki és tartják fenn, amíg élünk. Induktív hatásra. Mert a mi belső strukturális szintű anyagi minőségünket, amit az atomos szerkezetű molekuláinkból felépült sejtjeink jelentenek, éppúgy a mágneses alaphalmaz tartja szerkezeti egységben, mint minden más anyagi megnyilvánulást. Ez a mi belső mágneses adottságunk képviseli bennünk, a szellemiségünket. Míg a lelkiségünket, a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája biztosítja. Így a mi kozmikus szintű frekvenciánkon keresztül érkezik hozzánk az életenergia, amit léleknek hívnak.

A lelkiségünk nem más, mint a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája. Míg a szellemiségünk, ennek a frekvenciának a belső adottságú, sajátságos egyéni mágneses hullámhossza. Egyfajta belső, szubjektív állóhullám, a zártnak minősülő elektrosztatikus anyagi testünkben. Ez, a szellemiségünket képviselő sajátságos elektromágneses hullámhosszunk képes, a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciáján keresztül, mentális módon kapcsolódni, a kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhosszával, meditatív elmeállapotban. Így a lelki jelenlét tudatos meditatív elmeállapotában, kitágulnak a szellemi képességeink. Mert a múlt tapasztalatai és a jövőre irányuló terveink szellemi szintű képességei mellett, a lelki jelenlétre is tudatosak vagyunk. Ezért a lelki jelenlét meditatív elmeállapotában, sokkal tudatosabb az elménk. Mert a kozmikus szintű mágneses adatbázisra is fogékony. Ezt, már nagyon sokan megtapasztalták, akik rendszeresen szoktak meditálni.

De ahogy a meditáció során, kozmikus szintű információkra lehet fogékony az elménk, a lelki jelenlétünk pillanatában, úgy a meditatív úton felfokozott szellemi aktivitásunk arra is képes a lelki jelenét meditatív pillanatában, hogy a bennünket induktív módon működtetni képes kozmikus szintű mágneses hullámunkból, annyi energiát nyerjünk, amennyire csak szükségünk van ahhoz, hogy az éppen folytatott tevékenységünket végrehajtsuk. Akár munka, akár sportszerű tevékenység is az.

Hasonló a helyzet a félelemmel. Mert a jelen pillanatában fennálló félelem lelki érzése, olyan emberfeletti energiatöbbletet képes biztosítani számunkra, ami alkalmassá tesz bennünket arra, hogy legyőzzük a félelmünk tárgyát vagy eseményét. Majd, csak sokkal később csodálkozunk el azon, hogy honnan volt ilyen hatalmas mértékű lelki erőnk az adott helyzetben. Amire normál tudatos elmeállapotban, nyilván nem lettünk volna képesek.

Vagyis, a meditáció képessége, nem csupán mentális lehetőség számunkra, hanem fizikai szintű jelentősége is van. Mert így a meditáció, mentális módon hasznosítva, szellemi szintű információval lát el bennünket. Míg fizikai szinten, az életünk energiájából nyerhető többleterővel. Ezt a fizikai szinten nyerhető többlethatást használják alapfokon a természetgyógyászok is, amikor az aurán keresztül gyógyítanak. De ezt a meditatív úton aktivizálható többletenergiát nevezik „csi-nek” a keleti filozófiában. Vagy a hinduizmusban „pránának”. Így a csi vagy a prána, olyan belülről irányítható mágneses energiahatás, amit a kozmikus szintű mágneses hullámunk biztosít számunkra, a fizikai szintű lelki jelenlétünk aktív pillanatában. Vagyis, sportoló esetében, amikor éppen világcsúcsokat döntöget.

„A csi, a hagyományos kínai világnézet szerint, magát a világegyetemet betöltő, alkotó alapanyag, energia vagy természeti erő. Eszerint a világon, minden létező a csi mozgásának és létezésének az eredménye. Így magát az emberi testet is a csi alakítja ki, illetve az élet létrejöttének egyik tényezője.”

Wikipédia szabad enciklopédiájából.

„A prána a jóga tanítása szerint, minden energia ősforrása. Az élet megnyilvánulásának minden síkja a felvett és el nem használt prána-vagy abszolút energia-rezgésétől, minőségétől függ. A prána egy összetett energiarendszer, ami nélkül fizikai test önmagában nem létezhet.”

Wikipédia szabad enciklopédiájából.

Vagyis, ha jól értelmezem a dolgot, akkor a csi és a prána is, a mágneses alaphalmaz fogalmát képviseli, más és más kultúrában. Azt a mágneses alaphalmazt, amelyben a kozmikus szintű mágneses hullámok, erőtérré alakítják a mágneses teret. Mégpedig az által, hogy a frekvenciájuk révén, energia terjed bennük. A hullámhossz mentén felsorakozott erőimpulzus sorozatok révén. Amelyek által, a hullámokban megvalósuló rezgési szintű erőhatásaik terjedési folytonossága, energiaként értelmezhető.

Így a mágneses alaphalmaz, mint mágneses erőtér, induktív módon fejt ki térfogati jellegű kölcsönhatást, az anyagi részhalmazok elektronjainak az elektrosztatikus erőtereire. Vagyis, az indukció jelensége, a mágneses és az elektrosztatikus erőterek között állandóan fennáll. Kétirányú hatás és információközvetítési módot megvalósítva ez által. Vagyis, a mágneses hullámok informatív értékét és a frekvenciájuk energiaértékét átalakítva, átkonvertálva elektromos formává és azt egyben tartani képes elektromos erőhatássá.

Ebből kifolyólag, ha a mágneses alaphalmaz létezési jogosultságot nyer végre a tudományban, mint kozmikus szintű erőtér, amely az elektromos anyagi minőségeket kialakította, megnyilvánította, megteremtette és működteti, akkor azzal egy időben, a csi és a prána is hasonló tudományos értéket nyerhet végre. Mert valójában, ugyanazt a mágneses alaphalmazt jelentik azok is. Azt a kozmikus szintű erőteret képviselik, amelyeikben minden anyagi létezés megvalósulhatott.

Vagyis, a pontosabb és precízebb tudományos megértés érdekében, a csí és a prána értelmezését és működését is meg kell ismernie a tudósoknak. Mert a csi és a prána megértése során, a mágneses alaphalmaz induktív működése is nyilvánvalóvá válik számukra.

Az elektronok, ugyanazokból az oszthatatlan alaptömegekből építik fel az elektrosztatikus erőtereiket, mint amelyek a mágneses alaphalmazt is alkotják. Mint egységes mágneses alapközeget. De, amíg a mágneses hullámok hullámhosszai, lineáris felépítésű erőteret képeznek a longitudinális szerkezetű mágneses hullámok által, addig az elektrosztatikus erőterek mindig centrálisak. Mert az elektrosztatikus erőtereket felépítő oszthatatlan alaptömegek, hűségesen követik az elektronjaik megszerzett forgó és keringő mozgásformáit. Így, ugyanazon az egységes alaphalmazon belül, mindenképpen ellentétes mozgásformát valósítanak meg. Ezért, egymás szükségszerű ellenhatásait képviselik az Univerzum mágneses alaphalmazán belül.

Ezt a mágneses és elektrosztatikus ellentéteken alapuló kölcsönhatási módot nevezzük induktív viszonynak. Ami az anyagi minőségekben állandó. A légterünket elhagyva azonban, már csak a mágneses tulajdonság létezik. Amit práná-nak vagy csi-nek is értelmezhetünk. Vagyis, olyan kozmikus szintű mágneses erőtérnek a világmindenségben, amely minden elektromos anyagi részhalmaz induktív működéséért felelős.

Ami a nagyfokú félelem, vagy egyéb fizikai aktivitás meditatív elmeállapotában, az elménk által aktivizálható. Vagyis, a fizikai szintű izomerőnk, a kozmikus szintű mágneses frekvencia közvetlen meditatív aktivizálásával fokozható. Ahogy azt, a csi és a prána tanításaiban magyarázzák. Csupán arra van szükségünk, hogy ezt a fizikai szintű meditációt, megfelelő módon gyakoroljuk. Mivel azonban, ez a technika az izomerőnket sokszorozza meg, a nagyobb hatás érdekében arra van szükségünk, hogy az alapvető izomerőnk is minél erősebb legyen.

https://www.youtube.com/watch?v=F8sqP37avZM

https://www.youtube.com/watch?v=buCEP0Q84Po

https://www.youtube.com/watch?v=JPj33VMwTp4

Ez a bizsergéssel járó energiaáramlás a testünkben, két esetben valósulhat meg. Ha nincs bennünk energiablokkolást előidézni képes feszültség. Vagy, ha éppen ellentétes módon, a nagyfokú idegesség, a riadalom és a félelem irányítja az elménket, a jelen pillanatában. Ha teljes egyensúlyban és harmóniában van a testünk és a szellemiségünk, a lelkünkkel vagy, ha teljes diszharmóniában vagyunk azzal. Mert a szellemi gondolataink, a szeretet hullámhosszán rezegnek és pozitív lelki érzéseket váltanak ki belőlünk.  Mert a szeretet rezgése van szinkronban, az Univerzum kozmikus szintű mágneses hullámaival. Míg a félelem, a gyűlölet rezgései, éppen ellentétes módon, alacsony frekvenciás negatív csúcson járatják a biológiai szintű alaprezgéseinket. 

Az agyunknak ezen a negatív csúcson való rezgései teszik lehetővé számunkra azt, hogy olyan cselekedeteket hajtsunk végre a félelem felfokozott hatására, amit később bizonyosan megbánnánk. Mert a félelem lelki szintű irányultsága miatt, a szellemi aktivitásunk korlátozottá válik. Így a menekülési kényszer, olyan reflexszerű hirtelen tettekre sarkallja az embert, amit nincs is ideje komolyamban átgondolni. Ezért az ilyen tetteink, ritkán hasznosak igazán.

Amikor azonban, a szeretet magas frekvenciáján rezeg az elménk, és azzal tartjuk fenn a jelen pillanatának a meditatív elmeállapotát, akkor úgy védekezhetünk egy esetleges támadás ellen, hogy azok elektrosztatikus jellegét, biomágneses módon blokkolhatjuk. Vagyis, bioinduktív módon, annyi energiát hasznosítunk a lelkünkből, amennyire a reánk irányuló elektrosztatikus hatás elhárítására szükségünk van. Mert a támadó jellegű erőhatás, mindig alacsonyabb frekvenciákon valósul meg. Míg a védekező jellegű erőhatás, a szeretet magasabb frekvenciáján hasznosítható.

Ezért, másokat, éppúgy kell szeretnünk, mint önmagunkat. Mert a mások szeretetének a hiánya, éppúgy feszültséget idéz elő bennünk, mintha önmagunkkal lennénk diszharmóniában. Vagyis, a megszokott relatív szeretetünket, az abszolút szeretet irányába kell fokoznunk. Amelyben, mindenkinek áldást küldünk. Mert, akit szeretsz, azzal szemben mindig mentális egyensúlyban leszel. Ellenfeled csak olyan ember lehet, aki téged nem szeret. De benne, nincs is meg az a tiszta harmónia, amely az Univerzum energiaáramlását pozitív módon lehetővé tehetné a testében. Mert a szeretet nélküli állapot, annyi akadályt, torlaszt, gátat állít a kozmikus szintű energia áramlásába, amely még a saját izomerejét is korlátozza.

Amíg a szeretet növelésén fáradozol, addig az Univerzum energiájának a szabad áramlását teszed önmagad számára lehetővé. Mert az elméd úgy működik, mint a gyermekek elméje. Akik mindenkit szeretnek, feltétel nélkül. Ezért írja a Biblia azt, hogy amíg nem vagytok szeretetben olyanok, mint az ártatlan gyermekek, addig nem tapasztalhatjátok meg Isten országát. Addig nem alakul ki bennetek az, az egyértelmű bizsergés, ami az Isteni energia áramlását jelenti számotokra. Így a keresztény Biblia Isten országát, azzal a tiszta energiaállapottal azonosítja be, amelyben a szeretet nem sérülhet meg soha.  A feltétel nélküli boldogság érzését előidézve és fenntartva bennünk.

Mert, az a kozmikus szintű mágneses alaphalmaz, amelyikben információ alakulhat ki, tárolódhat el és induktív módon közlődhet, az elektromos anyagi világ objektív valósága felé, abszolút Elmének és Memóriának számít. Amelynek a sajátságos Tudatossága és Öntudata van. Ezt a kozmikus szintű univerzális Öntudatot nevezi a keresztény vallás Istennek. Már évezredek óta. Így, amikor az abszolút szeretet gyakorlása közben, erős bizsergést érez az ember, akkor biztos lehet abban, hogy Isteni Intelligencia és Energia járja át az elméjét és a testét. Amely emberfeletti képességekkel vértezi fel. Úgy szellemi tudásban, mint lelki erőhatásokban.

Erre az abszolút Szeretetre van szüksége annak is, aki a csi-vel vagy a páná-val kíván foglalkozni. Vagyis, azzal a mágneses erőtérrel, amelyben az energia terjed, a mágneses hullámok révén. Mert az abszolút Szeretet, felold bennünk minden olyan gátat, ami az Isteni eredetű energia áramlását akadályozhatja, korlátozhatja, vagy blokkolhatja. Ilyen tiszta meditatív elmeállapotban, Isteni Erővel rendelkezhetünk.

Ennél fogva, a szükségszerű anyagcserénkre szorítkozó vitalitásunk alapvető életereje megsokszorozható, ha a végtelen Szeretet Isteni képességeit, hagyjuk magunkon keresztül átáramlani. Ami fizikai szinten, egy testet bizsergető kellemes érzéssel párosul. De mentális szinten, az aktív lelki jelenlét meditatív pillanatában, többletinformációval és többleterővel tölt fel bennünket. Szükség szerint. Így az alapvető bioenergiánk, amelyből vitális életerőt kölcsönözhetünk a mindennapi tevékenységeinkhez, az Isten, a csi vagy a prána által megsokszorozható. A lelki jelenlét meditatív elmeállapotában. Éppen úgy, mint ahogyan kozmikus szintű információt szerezhetünk meditatív elmeállapotban.

Így a világmindenség mágneses alaphalmazában funkcionáló Isten, a csi és a prána párhuzamba állításával, közös nevezőre hozható az, a kozmikus szintű energia, ami az életünk bioenergiáját is képes befolyásolni.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.04.08.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3017800261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása